web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Hugo de Jonge betrokken bij mondkapjesdeal, Nederland neemt toch deel aan Europees militair project en meer…

In deze uitzending o.a. de betrokkenheid van Hugo de Jonge bij de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden, Nederland neemt toch deel aan Europees militair project en de versnelde energietransitie die gevolgen heeft voor ons allemaal. Daarnaast is er een primeur, want Sanae Orchi maakt haar debuut als presentatrice van blckbx today.

Woensdag 23 maart 2022

In de uitzending van vanavond onder andere:

  • De betrokkenheid van Hugo de Jonge bij de mondkapjesdeal van Sywert van Lienden
  • De Nederlandse deelname aan “Strategic Compass”, een militair project vanuit de EU en de NAVO, terwijl vorige week nog een motie werd aangenomen dat Nederland niet deel zou nemen in de oprichting van een Europees leger
  • De energietransitie lijkt versneld uitgevoerd te worden. Wat voor gevolgen heeft dat voor ons?
  • Verder praten we met documentairemaker Jakobien Huisman over de nieuwe reeks van de docuserie “Tegenwind”. De vorige serie werd op blckbx zeer goed bekeken.
  • Naast Jakobien Huisman staan onderzoeksjournalist Daan de Wit en blckbx-redacteuren David Boerstra en Bas Reijnierse aan de desk
  • Presentatie: Sanae Orchi

Relevante links

Lees ook eens:   Goedkopere nepkleding zou nl een miljard per jaar kosten

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Kijken dus en deel blckbx today in jouw eigen omgeving!

https://www.blckbx.tv/economie/hugo-de-jonge-bemoeide-zich-illegaal-met-mondkapjesdeal

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥