web analytics
11:11 Dubbele getallen

Monsanto: “Jullie vergiftigen mensen”

Acteur Mark Ruffalo haalt uit naar Monsanto: “Jullie vergiftigen mensen”

Begin deze maand werd de Amerikaanse acteur Mark Ruffalo voor het tv-programma CBS This Morning geïnterviewd over de nieuwe film Spotlight. Vlak voor het interview zag hij hoe Monsanto-topman Hugh Grant ontwijkende antwoorden gaf op kritische vragen die werden gesteld door het team van CBS.

Ruffalo had al snel genoeg van de gladde praatjes van Grant, de man die ‘verantwoordelijk is voor zoveel ellende en ziekte in de wereld’. Je loopt niet iedere dag de directeur van Monsanto tegen het lijf en daarom wilde Ruffalo van de mogelijkheid gebruikmaken om iets te zeggen namens miljoenen anderen.

Hij stapte op hem af en zei wat velen denken: “Jij houdt je bezig met het monopoliseren van voedsel. Je vergiftigt mensen. Je maakt kleine boeren kapot. Je maakt de bijen dood. Wat je doet is verkeerd.”

Grant antwoordde daarop: “Wat wij doen is in mijn ogen juist goed.” Natuurlijk denkt u dat, aldus Ruffalo.

De acteur zegt op EcoWatch nog het volgende tegen Grant:

Hugh, het zijn niet je woorden die je bedrijf zo slecht maken. Het zijn de vreselijke dingen die jullie doen. Mensen zoals jij en je bedrijf zijn slecht omdat jullie slecht zijn. Als je probeert te verdoezelen dat je slecht bent, halen die gladde praatjes van je niets uit. Mensen zullen je altijd blijven begroeten zoals ik dat deed.

In 2003 trof Monsanto een schikking met 20.000 inwoners van Anniston in Alabama die claimden dat een fabriek van de landbouwreus lokale rivieren, meren, de bodem en de lucht had vervuild met kankerverwekkende PCB’s.

Lees ook:   George Soros brief onthult globalistisch plan om de wereld te vernietigen met wereldwijde migranteninvasies

In 2012 trof Monsanto een schikking met tienduizenden inwoners van West Virginia die beweerden dat ze waren vergiftigd door blootstelling aan kankerverwekkende chemicaliën die werden gebruikt voor de productie van Agent Orange.

In 2015 oordeelde de Wereldgezondheidsorganisatie dat glyfosaat, het actieve bestanddeel van onkruidbestrijdingsmiddel Roundup van Monsanto, waarschijnlijk kankerverwekkend is voor mensen.

In september 2015 werd Monsanto door een Franse rechtbank schuldig bevonden aan het vergiftigen van boer Paul François. In diezelfde maand klaagden twee Amerikaanse boeren Monsanto aan omdat ze naar eigen zeggen kanker hebben gekregen door blootstelling aan Roundup.

Waarom wordt ons voedsel geproduceerd door een gifexpert?

https://www.ninefornews.nl/acteur-mark-ruffalo-haalt-uit-naar-monsanto-jullie-vergiftigen-mensen/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button