web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Mark Zuckerberg geeft toe dat de FBI Facebook heeft gevraagd om echte COVID-informatie te censureren

Mark Zuckerberg zegt dat veel van de beweringen over COVID dat de Amerikaanse regering en het Fauci-complex Facebook onder druk hebben gezet om te censureren op grond van het feit dat het “desinformatie” was, in feite zeer discutabel, zo niet bewezen, bleken te zijn. … Het is stichtend om [Zuckerberg] te horen toegeven wat zovelen van ons weten dat waar is, namelijk dat de zogenaamde experts, de gezondheidsbureaucraat-adviseurs van de overheid veel gedurfde beweringen deden, en toen was er matiging op basis daarvan , en we weten nu dat het perfect toegestaan ​​had moeten zijn om meer te debatteren over een aantal van die onderwerpen.

Oorspronkelijk gepost: https://thehill.com/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥