web analytics
11:11 Dubbele getallen

Groep landen onder leiding van Polen dringt er in het geheim bij Zelensky op aan een einde te maken aan het conflict

Oost-Europese bondgenoten onder leiding van Polen dringen er in het geheim bij de Oekraïense president Volodymyr Zelensky op aan om het conflict in Oekraïne te beëindigen, zelfs door zelf af te treden,

wat de Oekraïense leider weigert te doen,

zei Pulitzer Prize-winnende Amerikaanse onderzoeksjournalist Seymour Hersh woensdag. .
Hersh noemt op zijn Substack-pagina de groep landen onder leiding van Polen die “er bij Zelensky op aandringen een manier te vinden om de vijandelijkheden te beëindigen”. Ze benadrukken dat hij een einde aan het conflict moet maken “zelfs door zelf ontslag te nemen, indien nodig – en om het proces van wederopbouw van zijn natie op gang te laten komen.”
De onderzoeksjournalist haalde informatie aan die in het geheim was gerapporteerd door leden van de Amerikaanse inlichtingengemeenschap, met Hongarije, Litouwen, Estland en Letland als andere leden van de groep.
“Zelensky geeft niet toe, volgens onderscheppingen en andere gegevens die bekend zijn binnen de Central Intelligence Agency, maar hij begint de particuliere steun van zijn buren te verliezen”, voegde Hersh eraan toe.
Beste reacties:

-Het wezen hierboven heeft geen begrip van de Russische ziel, geen idee wat er gebeurt, kan geen groter beeld zien en de logische manier waarop de RF zich gedraagt. Niemand kan hem helpen. Hij zou zijn extreme opvattingen moeten matigen…..en ik herhaal hier dat hij van SN houdt en ervan geniet, waar hij zich vrij voelt…Genoeg publiciteit voor een trol. Hij kan gerust genegeerd worden.

-en waarom viel Rusland Oekraïne binnen?
-Wie vermoordde Russen gedurende 8 jaar 2014-2022 in de Dionbass? Wie vroeg om Russische hulp tegen de hele macht van ons van Na, Eu, NAVO, die verenigd waren om Rusland in Oekraïne te verpletteren?
Wie provoceerde Rusland sinds 1991 door op te rukken naar de Russische grenzen? Mijn vriend, ik zal geen tijd met je verspillen.
Geniet van de vrijheid die je in je land niet hebt. Rusland ligt op koers en volbrengt een historische missie.
Het westen brokkelt af, heeft geen moraal, wordt geregeerd door ultrarijke gangsters in het unipolaire woord gedomineerd door de Us of Na.
Ik weet waar ik mijn arme geld moet stoppen. Hou je goed, we zullen de gebeurtenissen zien. De Voorzienigheid zal voorzien. Pax snel hopen we.
-Het lijkt erop dat een “eerlijk overzicht” het laatste is wat je wilt zien. De NAVO heeft Rusland deze oorlog opgedrongen, daar bestaat geen twijfel over. De VS deed wat de VS doet, de usurpatie van een naar behoren gekozen staatshoofd orkestreren en Oekraïne in de puinhoop storten die het zelf heeft gevonden. Je kijkt veel te veel Amerikaans nieuws.
-Stel je 1 minuut voor dat alles wat je te eten krijgt een leugen is. Gebruik een VPN en lees nieuws van waar ook ter wereld. 
-De NAVO is hier om de vrede te bewaren, ze zou Rusland nooit binnenvallen. Ik lees trouwens geen Amerikaans nieuws. Als je zegt dat de NAVO Rusland dwong om Oekraïne binnen te vallen, dan is dat gewoon niet waar. Je leest te veel Russisch nieuws.

-Je bent duidelijk een trol en bent hier om eerlijke mensen in verwarring te brengen en te storen. Eerlijk gezegd, een laatste woord voor u:
de mensen van Donbass hadden geen eigen vaderland, waren vele generaties Russen IN DONBASS, hadden huizen, boerderijen, industrieën, families, kerken, allemaal hun eigen land en werden plotseling aangevallen door een veel machtiger Kiev, vol neonazi’s (niet belangrijk, ja of nee?), dus je wilde dat ze naar Rusland, weliswaar het moederland, vluchtten? Je leeft in een droomwereld en ik verlaat je en wens je het beste en moge de Almachtige God je beschermen. Stop met trol te zijn. Het betaalt niet meer.
Lees ook:   Alle virussen zijn door de mens ontwikkeld
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button