web analytics

Ze willen dat Oekraïne VERNIETIGD wordt en Poetin is er klaar voor

De Chinese president Xi Jinping voltooide zijn eerste dag van bezoeken aan Moskou met de Russische president Vladimir Poetin en de twee leiders lijken goed met elkaar overweg te kunnen, waarbij het Westen nauwlettend toekijkt. De VS zijn begonnen met het opvoeren van beschuldigingen dat China overweegt dodelijke wapens naar Rusland te sturen, hoewel de woordvoerder van de Nationale Veiligheid, John Kirby, toegaf dat “de VS geen bewijs hebben dat China dit heeft gedaan”.

China en Rusland waarschuwen voortdurend voor NAVO-agressie en de NAVO geeft hen daar reden toe door te signaleren dat ze

300.000 troepen langs de Russische grenzen zullen verzamelen.

nosmile AnGel-WinGs.nl

 

Lees ook:   De synthetische agenda

Gerelateerde artikelen

Back to top button