web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Bill Gaatje die ons allemaal genaaid heeft

De Verenigde Staten gaan de macht overdragen aan de Wereldgezondheidsorganisatie om het beleid voor toekomstige pandemieën te dicteren. De regering-Biden zal naar verwachting volgende week een verdrag ondertekenen om dit te doen. Het pandemieverdrag geeft de WHO de bevoegdheid om wereldwijde pandemische noodsituaties af te kondigen en te beheren. Dit zou betekenen dat ze lockdowns, vaccinmandaten, vaccinvoorraden en distributie en monitoring en bewaking van de bevolking zouden kunnen verplichten. Jakkes! We bespreken de meer zorgwekkende delen die complottheorieën lijken uit te komen!

Lees ook:   Suikertaks betalen?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien