web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

GMO VLEES? Bill Gates geeft nu tientallen miljoenen uit om vee genetisch te modificeren

bed4738e6c4d6d0fc17e2c8fc00c1444 AnGel-WinGs.nl

Via een programma dat UKAid heet, sluist miljardair-eugeneticus Bill Gates  miljoenen  in pogingen om ’s werelds vee genetisch te modificeren (GMO), vooral in armere landen, aangezien Gates een fetisj heeft om te proberen de minsten onder ons te vernietigen.

Gates beweert dat zijn inspanningen allemaal zijn gericht op het helpen van meer dieren om te overleven, zodat kinderen in Afrika en Zuid-Azië meer toegang hebben tot vlees, zuivel en eieren.  De waarheid is natuurlijk dat Gates voedseldieren  wil  vernietigen door ze genetisch te herprogrammeren, waardoor hun vlees, eieren en zuivelproducten giftig worden  voor menselijke consumptie.

Gates zelf zou nooit een GGO-dier eten – nee, die zijn voor de arme mensen. En hij geeft  veel  geld uit om het te laten gebeuren. (Gerelateerd: Bill Gates  kaapte  jaren geleden “humanitaire hulp” en veranderde het in een voertuig om zijn GGO-agenda door te drukken.)

The Exposé  speculeert dat Gates ook probeert alle voedselbronnen voor de armsten ter wereld in handen te krijgen, door dit nieuwste UKAid-programma te koppelen aan de “One Health”-agenda van Peter Daszak, Jeffrey Sachs en Tony Fauci van de EcoHealth Alliance.

One Health is een programma van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en Davos om een ​​totale globalistische overname van het landbouwbeheer mogelijk te maken, inclusief zowel vee als planten, evenals het land waar wilde dieren leven.

Lees ook eens:   Fakeboek wil niet dat je dit soort dingen leest

Gates is direct betrokken bij deze poging tot overname, nadat hij in 2018 Schotland had bezocht om de lancering aan te kondigen van een nieuw wereldwijd “voedselzekerheid” -plan, dat een lokale professor als volgt beschreef:

“[Het gaat] niet alleen om landbouw en voedselvoorzieningssystemen, maar ook om politiek, bestuur, conflicten, veranderingen in het milieu – zoveel verschillende aspecten ervan.”

Bill Gates denkt dat vee een chemische boost nodig heeft met “vaccins of betere genetica”

Naast het willen knoeien met het DNA van veedieren, is Gates ook vastbesloten om ze nog meer vaccins te injecteren om ze “betere genetica” te geven.

Volgens Gates slaagde God er niet in veedieren het niveau van genetische excellentie te geven dat Gates zich voorstelt te kunnen creëren met geneesmiddelen en geknoei met DNA.

“De Gates Foundation werkt voor een groot aantal dingen samen met DFID [UK Department for International Development]”, kondigde Gates aan. “En onder meer het werk dat we samen doen aan vee om dieren te helpen overleven, hetzij door vaccins of betere genetica.”

Op een gegeven moment beloofde Gates $ 40 miljoen om een ​​’superkoe’ te creëren, die volgens hem ‘een einde kan maken aan de armoede in de wereld’. Verschillende mediabronnen meldden dit toen Gates probeerde vee te kruisen, waarbij hij het volgende citeerde:

Lees ook eens:   Zo regelt het WEF van Klaus Schwab ALLES

bf1ac11b1e3754d84cefe76e84d89d89 AnGel-WinGs.nl

“Vee is magisch. Je kunt de output verkopen en dat is geld voor schoolgeld. Je kunt de output behouden en dat is dieetdiversificatie.”

Tot nu toe heeft Gates 182,4 miljoen dollar gesluisd in een programma genaamd de Global Alliance for Livestock Veterinary Medicines (GALVmed) dat probeert het vee van de wereld te exploiteren voor zijn inspanningen op het gebied van vaccinatie en DNA-modificatie.

Een in het oog springende reden waarom we weten dat dit allemaal een farce is, is het feit dat Gates een hardnekkig voorstander blijft van ‘plantaardige’ voedingsregimes. Hij investeerde in Beyond Meat en maakt al geruime tijd deel uit van de anti-vlees “groene” agenda – terwijl hij tegelijkertijd, zo wordt ons verteld, pleit voor meer vleesconsumptie voor arme mensen.

Nee, het enige soort vlees dat Gates arme mensen wil laten eten, is  bedorven  vlees. Dat  is waar al dit geld naartoe gaat: het vernietigen van de wereldwijde veevoorraad met chemicaliën zodat het niet langer eetbaar is voor de gewone man.

“Een theorie voor een impuls voor genetisch gemodificeerde (“GM’s”) levensvormen zou kunnen zijn om eigendom van gewassen en vee mogelijk te maken”, meldt  The Exposé .

“Een andere theorie voor GM-levensvormen zou kunnen zijn om de planeet te ‘saneren’ en deze minder biodivers en minder gecompliceerd te maken.”

Lees ook eens:   Vrijgegeven Amerikaanse militaire documenten ontmaskerd: bewuste bosbranden

Meer gerelateerde berichtgeving is te vinden op  GMO.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Expose-News.com

NatuurlijkNieuws.com

Oorspronkelijk gepubliceerd: https://www.naturalnews.com/2023-01-06-gmo-meat-bill-gates-genetically-modify-livestock.html
Bill lijkt wel de anti christ te zijn…wat een …^&%T^$%#$%$
f4154b2a1b8bd4e7b90f2d2cf86f90dc AnGel-WinGs.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥