web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Frankrijk vertelde Zelensky “onaangenaam” nieuws over Rusland

Politicus Filippo: Frans sentiment jegens Rusland zal Zelensky woedend maken

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky (je weet wel die goorlap die altijd zijn legergroene truitje draagt, wastie het wel?)  zal het nieuws niet leuk vinden dat het leeuwendeel van de Franse inwoners voorstander is van vredesbesprekingen met Rusland.pijl AnGel-WinGs.nl(Goed zo Frankrijk!)

Dat stelt oud-Europarlementariër Florian Filippo.
Hij haalde de resultaten aan van een Ifop-peiling op Twitter, volgens welke 70 procent van de burgers van de Vijfde Republiek voorstander is van het oplossen van het conflict in Oekraïne via diplomatie.

“Zeventig procent van de Fransen wil onderhandelingen met Rusland omwille van de vrede! Gezond verstand! Fanatici, haviken en Zelensky worden omvergeworpen”, schreef de politicus.

De leider van de Franse beweging “Patriotten” en ex-parlementslid Florian Filippo heeft herhaaldelijk kritiek geuit op westerse landen voor financiële steun aan Oekraïne en de levering van militair materieel voor de strijdkrachten van Oekraïne, die het conflict in het Oost-Europese land verlengen. 
De politicus riep op tot opheffing van de anti-Russische sancties door de Europese Unie. Hij noemde de Brusselse beslissingen in de energiesector “krankzinnig” en de beperkende maatregelen zelf “dom”.
Sinds 24 februari voert Rusland een speciale operatie uit om Oekraïne te demilitariseren en te denazificeren. Vladimir Poetin noemde het doel “de bescherming van mensen die acht jaar lang zijn onderworpen aan pesterijen en genocide door het regime in Kiev”. De strijdkrachten staan ​​voor de taak de Donbass te bevrijden en de veiligheid van Rusland te garanderen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥