web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Daar gaan we! Bill Gates, Johns Hopkins en de WHO hebben zojuist een nieuwe pandemie gesimuleerd

Bijna 3 jaar later hebben dezelfde mensen achter Event 201 net een desktopsimulatie voltooid voor een nieuw enterovirus dat uit de buurt van Brazilië komt.

Het virus heeft een hoger sterftecijfer dan COVID-19 en treft onevenredig veel kinderen.

https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/2022-catastrophic-contagion/index.html

Dit betekend dat die gekkies net doen alsof er een nieuw ernstig en gevaarlijk virus is uitgebroken…net als met de corona… daarvoor hebben ze ook een simulatie gedaan alsof corona de wereld in kwam! Wat na het simuleren wel gebeurde.

Het is nog niet zover, maar ze zijn er dus al mee bezig…en ze halen allerlei gekke virussen uit perma frost en botten van ooit gestorven mensen, aan de pest e.d. wat denk je wat ze daarmee gaan doen!?
Deze mensen moeten gestopt worden, ze zijn krankzinnig nml.

(En misschien is het tzt wel een na-effect van de vaccins!? Dan gooien ze het op een nieuw virus, PLOTS oid… Omdat het ook veel kinderen betreft… ((Heel triest…Geen idee of hij gevaccineerd is, maar normaal is dit natuurlijk niet, link)) na het vaccineren zullen er kinderen gaan overlijden,..en dat is nu al het geval… sadley AnGel-WinGs.nl Maar ook tijdens de simulatie doet men alsof er meer kinderen overlijden…. )

Opmerkingen onder de video:

Ze kunnen zelf “F” gaan. De enige idioten die iets geloven wat deze klootzakken te zeggen hebben, zijn idioten. Ik ben momenteel bezig met het kijken naar ‘The Peripheral’ van Amazon. Het gaat eigenlijk over een episode in de geschiedenis waarin een soort hemorragische koorts de samenleving wegvaagt, met een beetje tijdreizen. Een Khazariaanse maffia, droom, verfilmd. Deze mensen zijn erg ziek … hoewel ik betwijfel of ze een hemorragisch virus zullen gebruiken, omdat ze onstabieler lijken en ook gemakkelijk de maffia kunnen aanvallen.

Lees ook eens:  Mogen we niet meer vliegen?

Bill Gates is vrijwel de eigenaar van de WHO en John’s Hopkins, dus die hebben wat mij betreft 0 geloofwaardigheid. Maar pas op iedereen, als hij simulaties maakt, financiert hij zeker een nieuw project om ons nutteloze eters te steriliseren en te doden (ook al zijn de WEF-leden het minst geschikt om op welke manier dan ook te overleven als er geen geld aan wordt besteed).

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥