web analytics
11:11 Dubbele getallen

Wat ruik ik? Big Food-bedrijven voegen stilletjes krekels en andere insecten toe aan maaltijdrepen, koekjes en snacks

Wees voorzichtig bij het kopen van “gezonde voeding”, aangezien sommige bedrijven al stilletjes begonnen zijn met het toevoegen van krekelmeel en andere ingrediënten op basis van insecten aan producten met het label “duurzaam” en “voedzaam”.

Een bedrijf genaamd Actually Foods verkoopt nu een Cheddar Cheese Puffs-product dat “biologisch cricketmeel” bevat in de “bladerdeeg” ingrediëntenlijst. Het product, dat uit Canada komt, is gelabeld met de termen ‘voedzaam’, ‘duurzaam’ en ‘heerlijk’.

Het Cheddar Cheese Puffs-product van Actually Foods wordt ook gebrandmerkt als eiwitrijk omdat het “aangedreven wordt door krekels” – de suggestie is dat krekels een “superfood” zijn.

Het blijkt dat Entomo Farms, het moederbedrijf van Actually Foods, op een missie is “om voedsel op basis van cricket de eerste keuze te maken voor individuen die geïnteresseerd zijn in hoogwaardige, duurzame eiwitten.” Het bedrijf biedt een hele lijn producten met cricketingrediënten, waaronder cricket-eiwitpoeder en hele geroosterde krekels, zowel in gewone als “biologische”.

Exo Protein’s Savory Meal Bar is een ander voedingsproduct dat krekelmeel als eiwitbron bevat. Concurrent Snowpiercer biedt eveneens een “cricket protein bar” aan die als gezondheidsvoedingsproduct op de markt wordt gebracht.

Globalisten smullen van vlees, terwijl hun menselijke slaven worden gedwongen insecten te eten

Een ander griezelig merk genaamd Human Improvement (hi!), waarvan de branding doet denken aan de film Soylent Green , biedt een cricket-eiwitpoeder dat “gekke vezels” en andere “unieke ingrediënten” bevat.

 

 

Het bedrijf beweert dat zijn insectenpoeder een “echt geheel voedsel” is dat geweldig is “voor de spieren” en geen opgeblazen gevoel veroorzaakt. Het is bedoeld als vervanging voor wei-eiwit van geiten en koeien.

Lees ook:   Juncker teveel over zijn drankje getild

Dan hebben we de “Chocolate Chirp Cookies” van Hoppy Planet Foods, die op de voorkant van de verpakking zijn gelabeld met “3x eiwit” in vergelijking met gewone chocoladekoekjes.

Wat niet op de voorkant van de verpakking te zien is, is het feit dat Chocolate Chirp Cookies cricketingrediënten bevatten die op het eerste gezicht niet opvallen. Dit is een van de meer misleidende merken die cricketingrediënten voor klanten lijkt te verbergen.

Roberts Bakery in het Verenigd Koninkrijk biedt ook een krekelbroodbrood met gedroogde, vermalen krekelkarkassen in de bloem. Het resultaat is “een heerlijk smakelijk brood met een knapperige afdronk.”

Zoals we meldden , staan ​​​​krekels nu ook op het menu op sommige openbare scholen in Wales, een ander land dat is gecoöpteerd door globalisten van het World Economic Forum (WEF), dat achter de cricket-push zit.

“De wereldbevolking zal tegen 2050 9,7 miljard mensen bereiken. Dit betekent dat, ondanks dat er nog maar 4% van het bebouwbare land op het oppervlak van onze planeet beschikbaar is, nog eens 2 miljard mensen moeten worden gevoed”, schreef het WEF in een gepubliceerd artikel. afgelopen jaar.

“Om deze dreigende crisis aan te pakken, zullen wereldexperts en leiders dit najaar elkaar ontmoeten op de VN-voedseltop en vervolgens op de COP26. Vaak over het hoofd gezien in deze discussies is de potentiële rol die insecten kunnen spelen bij het helpen aangaan van deze uitdaging.”

Zelfbenoemde elitisten zoals WEF-hoofd Klaus Schwab zouden zich nooit zo verlagen om krekels en andere insecten te consumeren. Nee, die zijn voor de pioenen – de menselijke slaven die de globalisten als vee zien, vandaar de druk op de massa om insecten te eten.

Al het gepraat over insecten die “koolstofvriendelijk” zijn, is door het klimaat gestoorde onzin en bedrog om de menselijke kudde in een “duurzame”, vleesvrije toekomst te brengen. De vraag is: laat je de globalisten je dit zonder slag of stoot doen?

Lees ook:   31 Schokkende feiten over ons land die u waarschijnlijk niet wist

“Nu zijn er enkele voedselfabrieken waar we geen branden zullen zien”, schreef een commentator bij Infowars over hoe de cricketfabrieken veilig zijn voor de terroristische spree van de globalisten.

Bezoek Frankenfood.news voor meer informatie over de “groene” duw van vlees naar krekels en andere insecten .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Infowars.com

NaturalNews.com

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button