web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Trump wil verkiezingsmachine Black Box niet meer gebruiken tijdens verkiezingen

Door Trump goedgekeurde Mark Finchem en Kari Lake dienen motie in om het gebruik van “Black Box elektronische stemmachines” bij tussentijdse verkiezingen en toekomstige verkiezingen te verbieden

 

Door Trump goedgekeurde kandidaat voor minister van Buitenlandse Zaken Mark Finchem en door Trump goedgekeurde gouverneurskandidaat van Arizona Kari Lake vragen een voorlopige voorziening in een  rechtszaak tegen Maricopa en Pima Counties en de staatssecretaris van Arizona, Katie Hobbs, om het gebruik van ‘black box’-stemmachines in Arizona.

De nieuwe motie die woensdag bij de federale rechtbank is ingediend, heeft tot doel het gebruik van onveilige elektronische stemmachines bij toekomstige verkiezingen, waaronder de verkiezingen van 2022, te voorkomen.

De Gateway Pundit meldde onlangs dat de federale Cyber ​​Security and Infrastructure Security Agency (CISA) een  rapport over Dominion Voting Machines heeft uitgebracht waarin enorme kwetsbaarheden en potentieel voor hacking worden toegegeven, maar blijft beweren dat er geen bewijs was van fraude bij de duistere en gestolen verkiezingen van 2020.

Het getuigenis van professor J. Alex Halderman, die deze machinekwetsbaarheden ontdekte, wordt talloze keren aangehaald in de nieuwe petitie van Lake en Finchem.

Het is bewezen dat elektronische stemmachines gecompromitteerd zijn en niet te vertrouwen zijn. “ Kiezers in Arizona  weten niet langer of hun stem nauwkeurig is getabelleerd of gemanipuleerd”, stelt de nieuwe pleidooi.

Mark Finchem heeft woensdag een verklaring vrijgegeven waarin hij deze nieuwe indiening bij de federale rechtbank aankondigt.

 

STAATSCAPITOL, PHOENIX – Staatsvertegenwoordiger Mark Finchem heeft aangekondigd dat advocaten, waaronder Alan Dershowitz, die hem en Kari Lake vertegenwoordigen, vandaag een verzoek om een ​​voorlopige voorziening hebben ingediend bij de federale rechtbank om het gebruik van “onveilige elektronische stemmachines met zwarte dozen” in Arizona te stoppen.

Vertegenwoordiger Finchem heeft de volgende verklaring afgegeven met betrekking tot de indiening:

We hebben een motie ingediend om het gebruik van elektronische stemmachines in de zwarte doos bij de verkiezingen in Arizona te verbieden zolang de zaak nog aanhangig is.

Het is een redelijke vraag om de beklaagden te vragen of ze weten hoe deze elektronische machines eigenlijk werken. Ze zijn een BLACK BOX – en de stemmachinebedrijven WEIGEREN om hun systemen en software open te stellen voor het publiek. WAAROM ZOU IEDEREEN HEN VERTROUWEN?

De rechtszaak beweert onder meer dat de gedocumenteerde en onherstelbare beveiligingsstoringen in elektronische stemmachines – en het gebrek aan transparantie in deze stemsystemen – de grondwettelijke rechten van de burgers schenden en 42 VS § 1983, waaronder: het grondrecht om te stemmen in strijd met de veertiende amendement; en de garantie van gelijke bescherming van het veertiende amendement.

Dit is geen partijdige kwestie. Politici aan beide kanten van het gangpad hebben lang kritiek geuit op de inherente kwetsbaarheden en onveiligheid van elektronische stemmachines, waaronder de toenmalige senator Kamala Harris en senatoren Elizabeth Warren en senator Amy Klobuchar.

Onder de beklaagden bevinden zich Katie Hobbs in haar officiële hoedanigheid van staatssecretaris, en leden van de raad van toezichthouders voor de provincies Maricopa en Pima in hun officiële hoedanigheid.

Vandaag hebben we een motie ingediend voor een voorlopige voorziening om het gebruik van deze onveilige black box-stemmachines te verbieden zolang de zaak aanhangig is. Hiervoor vereist de wet dat we aantonen dat (1) we waarschijnlijk zullen slagen op de verdiensten, (2) we waarschijnlijk onherstelbare schade zullen oplopen als deze machines worden gebruikt, (3) dat de aandelenbalans in ons voordeel doorslaat, en (4) dat er een bevel is in de

publiek belang. De motie voor een voorlopige voorziening bevat bewijsmateriaal en beëdigde verklaringen van vijf voormalige militaire en civiele cyber- en cyberbeveiligingsexperts.

Voor specifieke verlichting stelt de rechtszaak een veilig alternatief voor elektronische stemmachines voor met handtelprocedures op districtsniveau van stembiljetten op beveiligd papier en camera’s, waardoor totale transparantie voor het publiek mogelijk is, inclusief een controleerbare tabel.

Dinsdag dienden de beklaagden een motie in om de klacht af te wijzen.

Beklaagden beweren dat het te laat is om dit op te lossen – dat we vastzitten aan deze BLACK BOX-stemmachines.

MIS. We zitten niet vast aan deze machines.

Gedaagden beweren dat de steekproeven van Arizona fraude voorkomen.

MIS. Procedures zoals 2% steekproeven voorkomen fraude niet.

Beklaagden stellen dat er niet genoeg tijd is om een ​​strategie voor het tellen van handen in te stellen.

MIS. Dezelfde mensen die deze machines willen houden, zijn net als de mensen die tegen kiezersidentificatie zijn.

Gedaagden beweren dat de machines onafhankelijk zijn getest.

EN DAN? Als dat een verschil heeft gemaakt, waarom blijven we beveiligingsfouten vinden?

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥