web analytics

Undercover bij de GGD | “Blijf van onze kinderen af” – REPORTAGE

Onze reportage over de ernstige misstanden omtrent de vaccinatie van kinderen. Kijk en oordeel zelf over de werkwijze van de GGD.


Reactie van de GGD!

De koepelorganisatie van de GGD’en is niet te spreken over een video die Forum voor Democratie heeft gemaakt. Voor de video is een jongere met een verborgen camera naar vaccinatielocaties gestuurd waar hij onder meer zei zonder toestemming van zijn ouders een coronaprik te willen.

Volgens FVD handelden GGD-medewerkers niet volgens de wet doordat de jongere onder meer niet goed zou zijn voorgelicht. Op de beelden is te zien hoe hij met een aantal mensen op vaccinatielocaties in gesprek gaat om zich te laten vaccineren. Daarbij zou hij volgens FVD worden ‘voorgelogen’ door onder meer GGD-artsen en komen tijdens die gesprekken de medische voor- en nadelen van het coronavaccin nooit aan bod.

De koepelorganisatie van GGD’en zegt dat de gesprekken die de jongere met GGD-medewerkers voerde ‘met digitaal knip- en plakwerk’ voor de video zijn bewerkt en ‘uit hun originele context’ gehaald. Volgens GGD GHOR Nederland worden GGD-medewerkers door de makers ‘in een kwaad daglicht’ gesteld en kunnen de beschuldigingen in de video invloed hebben ‘op de veiligheid van medewerkers’.

,,De GGD’en zijn nooit om wederhoor gevraagd door de videomakers”, stelt GGD GHOR Nederland, die benadrukt dat de GGD’en ook bij het vaccineren van tieners en kinderen zorgvuldig te werk te gaan ‘door hen goed te informeren over de voors en tegens‘.

Forum meldt in de video dat ‘geen enkel kind in het kader van dit project’ uiteindelijk is gevaccineerd.

Lees ook:   Gay Hip Hop Industry EXPOSED! BANNED Footage

FVD blijft bij de aantijgingen en noemt de reactie van GGD GHOR ‘beschamend’. Dat de koepelorganisatie van ‘knip- en plakwerk’ spreekt, vindt de partij ’teleurstellend’, zegt een woordvoerder. ,,FVD is bereid om in overleg met de GGD alle ruwe beelden ter beschikking te stellen.”

Bron

Schandalig dat de GGD zo durft te reageren.
Dus ze maken flinke fouten en worden boos op diegene die ze ontdekt en naar buiten brengt wat gaan we nu krijgen.
Is dit niet zoals zovelen reageren tegenwoordig in deze maatschappij?
Wat een opvoeding hebben jullie genoten?!

GGD GHOR… ga nog wat nieuwe namen verzinnen…
GHOR laat me niet lachen GGD is GGD!

Gerelateerde artikelen

Back to top button