web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

De gevaccineerden vallen dood, terwijl Fauci toegeeft dat de vax is mislukt

Uit het Health Ranger-rapport:Het is nu officieel: Tony Fauci heeft toegegeven dat vaccins niet werken en dat gevaccineerde mensen van elke leeftijd hier juist ziek van worden en sterven. Zijn exacte citaat uit een podcast van de New York Times op 12 november, zoals gerapporteerd door Yahoo News :

Ze zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, wat nu alle leeftijdsgroepen begint te treffen. Het zijn niet alleen ouderen…

Het neemt af tot het punt dat je steeds meer mensen doorbraakinfecties ziet krijgen, en steeds meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen, belanden in het ziekenhuis.

Dit is na maandenlang beweren dat vaccins “95% effectiviteit” hadden en dat ze zo veilig en effectief waren dat iedereen meerdere keren zou moeten worden geprikt. Plotseling is dat valse verhaal ingestort, samen met een groeiende lijst van voetballers en jonge sportprofessionals die letterlijk sterven op sportvelden over de hele wereld.

Dus wat is Fauci’s antwoord op dit alles? Meer boostershots , zegt hij. Alsof een derde injectie het vaccin op magische wijze zal laten werken, terwijl de eerste twee injecties al rampzalig zijn gebleken. Voor de goede orde, de “booster” -injectie is gewoon weer een volledige dosis van exact hetzelfde gif dat in de eerste twee vaccins is geladen.

“Ik denk… dat de boosting een absoluut essentieel onderdeel van onze reactie zal zijn, geen bonus, geen luxe, maar een absoluut essentieel onderdeel van het programma”, zei Fauci tijdens de podcast, waarbij hij verdubbelde op een mislukt vaccin dat dodelijk is mensen.

Lees ook:   Eindhoven Boycot die stad na boxen in winkelcentrum

Mensen die de eerste twee vaccinaties hebben gehad, hebben mogelijk al voldoende hersenbeschadiging om “boosters” te blijven nemen totdat ze dood zijn

Natuurlijk, iedereen die goedgelovig genoeg is om in te stemmen met een derde schot nadat hem is verteld dat de eerste twee schoten niet meer werken, zal waarschijnlijk ook meegaan met een vierde schot zodra hen wordt verteld dat het derde schot niet meer werkt. Op dit moment mag geen enkel rationeel persoon enige bewering geloven over vaccins die echt werken , en iedereen die blijft geloven dat deze vaccins hen “bescherming” bieden tegen een pandemie, is duidelijk cognitief achtergebleven of werkt onder een of andere mindcontrol-spreuk.

Het is nogal duidelijk dat Fauci wil dat mensen biowapeninjecties blijven nemen tot ze sterven. Om dat te doen, moeten ze mensen blijven misleiden om nieuwere eiwitopnames met spikes te nemen door degenen die ze eerder hadden afgesproken ongeldig te maken. In Frankrijk worden vaccinpaspoorten nu gedeactiveerd voor burgers die de eerste twee injecties hebben genomen, allemaal in een poging hen tot een derde injectie te dwingen (wat binnenkort een vierde injectie zal zijn). Van ReclaimTheNet.org :

Bij Franse inwoners ouder dan 65 jaar wordt hun vaccinpaspoort gedeactiveerd als ze de booster-injectie niet nemen wanneer ze in aanmerking komen … De regering zei dat senioren boven de 65 jaar die geen booster-injectie krijgen wanneer ze in aanmerking komen, hun vaccin zullen krijgen paspoort gedeactiveerd en dus worden ze buitengesloten van een groot deel van de samenleving.

Heb het? Als je weigert deel te nemen aan de eindeloze parade van dodelijke spike-eiwitinjecties , word je afgesneden van de samenleving. Het roept de vraag op: wat was het punt van het nemen van de eerste twee schoten in de eerste plaats?

Lees ook:   Top 10 Conspiracy Theories That Turned Out To Be TRUE

Veel mensen namen de foto’s omdat ze wilden dat de regering hen met rust liet. Nu wordt hun verteld dat hun eerste golf van gehoorzaamheid niet langer telt. Mensen worden als honden getraind om te buigen voor de steeds toenemende gehoorzaamheidseisen van de kwaadaardige regering .

Maar diezelfde regering probeert ons allemaal te vermoorden, en ze gebruiken vaccins – en voedselschaarste, voedselinflatie, energiestoringen, enz. – om dat eindspeldoel te bereiken. Covid-vaccin “booster” -schoten zijn slechts nalevingsstappen die nodig zijn voor de voltooiing van zelfmoord door vaccins .

Degenen die doorgaan met het maken van boostershots, versnellen alleen hun biologische vernietiging en spelen de ontvolkingsglobalisten die de levensvatbaarheid van het menselijk ras op planeet Aarde willen beëindigen in de kaart.

Krijg alle details in de Situatie Update-podcast van vandaag:

Brighteon.com/1a1cf896-c4dc-4015-9c60-ffd90b99249e

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥