web analytics

Holocaust overlevende zegt dat Covid maatregelen identiek zijn aan wat de Nazi’s deden

‘Mondkapjes zijn het equivalent van de gele Davidster die wij Joden moesten dragen’. ‘Mensen lopen rond als zombies en moeten wakker worden. Anders zijn we getuige van de complete val van de menselijke beschaving.’ 

Sinds 2020 zijn de parallellen tussen het politieke beleid in onze tijd en Nazi Duitsland niet meer te ontkennen. Vera Sharav, een overlevende van de Holocaust die al jaren een succesvolle medische activist is, luidt nu de alarmbel. De Covid-19 maatregelen, en vooral de vachttps://www.xandernieuws.net/algemeen/holocaust-overlevende-zegt-dat-covid-maatregelen-identiek-zijn-aan-wat-de-nazis-deden/cinatiepaspoorten, zijn volgens haar identiek aan wat Hitlers Nazi’s deden om complete landen en volken te onderwerpen en controleren.

Lees het artikel bij Xandernieuws

https://www.xandernieuws.net/algemeen/holocaust-overlevende-zegt-dat-covid-maatregelen-identiek-zijn-aan-wat-de-nazis-deden/

Lees ook:   Engeland: Covid gezichtsmaskers vanaf aanstaande donderdag GESCHRAPT en vanaf morgen in de klas

Gerelateerde artikelen

Back to top button