web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-EliteVitaminen & Kruiden

De frequenties van spike-eiwitten voor elk van de vier belangrijkste vaccinaties

DE ESSENTIELE GIDS VOOR FREQUENTIETHERAPIE THUIS

4c1495b39577647aec4c8e1a9dcb6cd8 AnGel-WinGs.nl

De tangaanval op het menselijk ras en hoe prioneiwitten te verminderen

De psychologische aanval op de mensen van deze planeet is in veel verschillende artikelen beschreven. Het is consistent, wereldwijd en georkestreerd. De doelen van de aanval zijn veelvoudig, maar wijzen allemaal op een psychotisch verlangen naar totalitaire controle.

https://www.ukcolumn.org/index.php/article/we-are-all-pavlovs-dogs-now

De fysieke aanval is net zo achterbaks en laf als de psychologische aanval. Het dragen van een masker is psychologisch en fysiek, net als maandenlange opsluiting in huis. De “experimentele injectie” is een directe fysieke aanval en er is geen methode om de schuld van de betrokkenen te verminderen. Het internationale tijdschrift voor vaccintheorie, praktijk en onderzoek publiceerde dit rapport.

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23

De belangrijkste punten die ik uit dit artikel haal, zijn dat het allemaal om de eiwitten gaat en dat ze worden geïdentificeerd als prioneiwitten. De technische details zijn, zoals altijd, wetenschappelijke vermoedens, slechts woorden van de neo-theocratische medische instelling.

Wat de goden van de geneeskunde niet benadrukken, misschien omdat het te voor de hand liggend wordt gevonden of, waarschijnlijker omdat het te vernietigend is, is onze eerdere ervaring met deze eiwitten.

https://en.wikipedia.org/wiki/Bovine_spongiform_encefalopathie .

Velen zullen zich de ziekte van Creutzfeldt-Jakob herinneren  en het daarbij betrokken agens, prioneiwitten.

Voordat ik probeer wat realiteit te injecteren in het onderwerp prionen en degeneratieve hersenaandoeningen, wil ik graag dat iedereen zich bewust is van die verbanden.

Normaal gesproken lijden we een paar dagen of een paar weken aan een virus en herstellen we uiteindelijk. Het is de gebruikelijke ontmoeting met een griepvirus. Alle virussen gedragen zich anders in het menselijk lichaam. Herpes simplex is bijvoorbeeld vrij goed bekend en kan via elke lichaamsvloeistof worden opgelopen. Epstein Barr (ook een herpesvirus, EB) daarentegen kan alleen worden opgelopen door bloedcontact. Eenmaal in een lichaam is de werking van beide herpesvirussen vergelijkbaar, maar EB geeft er de voorkeur aan een van de organen te koloniseren, dus we hoeven ons alleen maar voor te stellen wat Herpes simplex doet met de lippen en de vergelijkbare werking van EB, bijvoorbeeld de lever of de milt. Die duidelijke fysieke schade kan door een lichaam worden hersteld zodra het virus is geëlimineerd, op dezelfde manier als we herstellen van griep of een lip herstelt van simplex-blaren.

Lees ook:   Lijsttrekkers en nog wat vragen

De verborgen schade is zo minuscuul dat het grotendeels wordt genegeerd.

Alle virussen in vermeerdering creëren een bijproduct van een enkel eiwit. We hebben geen overeenkomstige enzymen om deze eiwitten te breken (zoals we hebben voor veel van de eiwitten die we eten), daarom heeft het lichaam maar één manier van handelen, transport naar de lever en eliminatie via de dikke darm met gal. Het probleem komt voort uit de aard van het eiwit. Ze zijn kleiner dan het kleinste stofje, maar ze zijn erg plakkerig. Ik vergelijk ze met een eiwit van een zachte kaas. Een klein percentage van die eiwitten kan zich ophopen in de lever of de galblaas en een nog kleiner percentage kan zich hechten aan bloedcellen.

Sommige virussen kunnen jaren, of zelfs decennia, onopgemerkt in het lichaam overleven, in afwachting van een kans om in aantal toe te nemen. Die kans is wanneer de gastheer om de een of andere reden zwak wordt. Dat is de reden waarom Herpes simplex de naam “koortslip” krijgt, omdat een ander virus of een andere bacterie (verkoudheid) ons vermogen om indringers te bestrijden of te controleren onder druk zet en niet in staat is om de meer permanente ongewenste gasten onder controle te houden.

Eiwitcoagulatie in de lever wordt vaak verkeerd gediagnosticeerd als een tumor en in de galblaas worden galstenen. Eiwitten worden stenen op dezelfde manier als een stuk brie dat achter in de koelkast is verloren, vast wordt. Gehecht aan een bloedcel kunnen de eiwitten naar elk deel van het bloedsysteem worden getransporteerd en overal verstoppen, stolling en degeneratieve hartproblemen veroorzaken. Een heel, heel klein percentage kan zich hechten aan bloedcellen en naar de hersenen reizen. In de hersenen vormen ze geen actieve bedreiging, maar de aanwezigheid van onbekende eiwitten brengt de hersenchemie uit balans.

Lees ook:   Farting Sex movies

Natuurlijk speelt cholesterol geen rol bij verstopping of stolling en als we het niet eten, moet ons lichaam het zelf aanmaken. Statines zijn waardeloos zoals veel van de farmaceutische producten.

Om virale eiwitten uit het lichaam te verwijderen, drinkt u gedurende twee weken één kopje Moringa-thee per dag.

Dementie en Alzheimer 

De namen van deze twee ziekten zijn samengevoegd omdat dezelfde virussen tot beide uitkomsten kunnen leiden.

De lever bevindt zich dicht bij de dikke darm en de meeste kleverige eiwitten kunnen gemakkelijk worden doorgespoeld. Welk virus er ook in de lever zit, de resulterende plakkerige eiwitten hebben een goede kans om uit het lichaam te worden geduwd.

Een virale infectie in de milt is heel anders. De fysieke symptomen zijn sporadisch en omvatten globale pijnen, artritis en zwelling. Omdat het virus zich in het lymfestelsel bevindt, wordt het eliminatieproces gecompliceerder omdat het eiwit naar de lever moet worden getransporteerd. Dit zorgt voor verstopping in het lymfestelsel en een grotere kans voor eiwitten om zich aan bloedcellen te hechten.

De reden dat de ziekte van Alzheimer sneller begint, is simpelweg vanwege waar in het lichaam het virus zich bevindt; in de milt.

Verdomde staat (vervaardigde stickies)

De spike-eiwitten zijn kunstmatige kleverige eiwitten (prionen) en kunnen als zodanig dezelfde problemen veroorzaken, maar ze worden veel sneller door ons eigen lichaam aangemaakt. Het zijn geen vaccinaties. Ze zullen je niet beschermen.

Hoe kan een verstandige wetenschapper het gevaar van zo’n ingreep in het menselijk systeem niet begrijpen? Er is geen geloofwaardige verdediging.

Voor degenen die zijn gestoken en het willen terugdraaien, heb je 8 of 9 maanden voordat een deel van de schade permanent is. Dat is natuurlijk, als de stolling je niet als eerste te pakken krijgt.

Lees ook:   Fauci zegt dat het doel van lockdowns is om "mensen te laten vaccineren"

Hieronder staan ​​de frequenties van spike-eiwitten voor elk van de vier belangrijkste Jabs en aanbevolen natuurlijke remedies. Een combinatie van steranijs/pepermuntthee zal geleidelijk de vier hoofd-, Astra Zeneca-, Pfizer-, Jensen- en Moderna-eiwitten tenietdoen. Slachtoffers die minder snel weten welk eiwit, zouden deze thee moeten drinken.

 

Essentiële oliën moeten met één druppel op de pols worden aangebracht en met de andere pols worden verspreid, gedurende ten minste twee opeenvolgende dagen. Alleen actuele toepassing , nooit intern.

Astra Zeneca, —————1.630Hz, Salieolie

Pfizer, ———————– 2.743Hz, Mirre olie

Moderna, ——————1.834Hz, Laurel, Vetiver, Wierook, Ravensara

Johnson en Johnson, —– 3.332Hz, Laurel, Niaouli, Ravensara

Een of twee kopjes per dag van de meeste kruidenthee (niet Moringa) zullen in zeven dagen de Astra Zeneca-eiwitten elimineren.

Op uw blijvende gezondheid!

John Millward

http://www.essentialoiltherapy.org

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥