web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Corona oplichterij

Kla tv heeft weer een goede video…

https://www.kla.tv/19620

Corona-OPLICHTERIJ-overzicht door Ivo Ssek Big Pharma klaagt overal op het net over hoe hun verkoop is gedaald door corona! Maar deze daling is alleen te wijten aan de gewone griepvaccins. Zo slim hebben zij dit opgezet dat zij luidkeels jammeren, allen samen jammeren dat zij in een minfase terecht zijn gekomen. Pfizer, bijvoorbeeld (Amerika), maakte een winst van $ 9.620 maal een miljoen $, ziet u? Zo zien cijfers in het minusbereik er in werkelijkheid uit. En als u dat onderzoekt, merkt u, dat dàt de meesterbreinen zijn, die onze politici de hele tijd beïnvloeden, omdat zij achter de schermen… al deze dingen al gereed hebben. En dat geldt voor ieder gebied, dat u nu hoort. En zo misleidt men de hele wereld over de Covid-biljoenen-winsten.

Ziet u, hier moeten we als gesloten front zorgen voor transparantie, dat is onze taak, begrijpt u? De media doen het niet. Wij doen het. Overzicht van de corona oplichterij door Ivo Sasek Nu heb ik het over een rapport van het online platform inequality.org. In ieder geval, op 23 maart van dit jaar publiceerde het dit verslag.

Daarin wordt ingegaan op de meest uitzonderlijke groei van de rijkdom van de nu 657 rijkste miljardairs van Amerika. Dus, dat is nu onze blikrichting. Daar kijken we naar. En dit is gebaseerd op real-time data, zoals dat heet, van Forbes [noot van de redacteur: Engelstalig tijdschrift en één van de meest succesvolle zakenbladen ter wereld] van 18 maart 2021. Luister hier eens naar: In totaal is het gecumuleerde vermogen van de 657 multimiljonairs alleen al in de afgelopen twaalf maanden met meer dan 1,3 biljoen dollar (1.300.000.000.000) gestegen. Biljoenen! … Dus we hebben het over iets meer dan 600 mensen die dìe winst hebben binnengehaald. Dat is een stijging van 44,6% sinds het begin van de zogenaamde pandemie. En het aantal miljardairs, of multi-miljardairs moet men altijd zeggen, is in deze korte tijd gestegen van 614 tot 657. De vermogensgroei van alleen al de 15 rijkste miljardairs bedroeg 563 miljard dollar (563.000.000.000) dollar.

Dat is meer dan 40% van de groei van alle 657 multimiljonairs. Tegelijkertijd hebben volgens deze organisatie echter bijna 80 miljoen (80.000.000) mensen in dezelfde periode hun baan verloren. Op 27 februari van dit jaar, 2021, waren er 18 miljoen werklozen in Amerika. Hoort u deze getallen? En laten we nu eens kijken naar verschillende mensen die er zaken mee doen. En ik vraag u om te begrijpen… Ik wil dat u daarnaar kijkt, zodat u begrijpt dat ze geen multimiljonairs worden door toeval. We creëren nu transparantie. Is dat OK voor jullie? Wij creëren transparantie.

 

Ik geef u eerst een paar voorbeelden, zodat u de context snapt. Ik kan u vertellen, dit is een opeenhoping van mensen die hier heel doelgericht van profiteren. En het zijn dezelfde mensen die reclame maken voor dat wat de hele tijd onze lockdown heeft veroorzaakt, omdat: Het stroomt direct, direct winst in hun kas. Laten we eens naar een paar mensen kijken.

1. Aan de top van deze grootverdieners staat Elon Musk. Hij is medeoprichter van het cashloze betaalplatform PayPal; hij is medeoprichter van het ruimtevaartbedrijf SpaceX en de fabrikant van elektrische auto’s: Tesla. En op deze plaats telkens als ik zeg wat de mensen doen, wat hen in de loop van de maanden deze multimiljarden oplevert, denk dan eens aan de politieke agenda die nu gaande is tegen benzine en diesel enzovoort. Begrijp u? Ze zitten in de elektriciteitshandel. En als u daarnaar kijkt, realiseert u zich dat dàt de meesterbreinen zijn die onze politici de hele tijd beïnvloeden, omdat ze achter … deze dingen al gereed hebben. En dat geldt voor elk gebied waar u nu over hoort Zijn geschatte vermogen is in de periode van maart 2020 tot oktober 2020 al gestegen van … – luister nu eens naar het getal, dat kunt u helemaal niet horen – het ging van 24.600 miljoen dollar (24.600.000.000) naar 92.800 miljoen dollar (92.800.000.000). Kunt u zich zo’n bedrag voorstellen? 92.800 x $1 miljoen! Dus, deze inkomsten … dit betekent al bij het begin van de pandemie een stijging van $ 68.200 miljoen – een groei van 277%. Die man, dit zijn de meesterbreinen die van achteren de politiek beïnvloeden. Begrijpt u? In de afgelopen twaalf corona maanden heeft Elon Musk zijn vermogen echter met nog eens $137,5 miljoen vergroot! Snapt u het? Stel u dat getal eens voor: Dat is $137.500 miljoen! Ja, dat zijn de verdieners. Dat moet u weten. Er moet transparantie verschaft zijn. Dus, gloednieuw, bezit de Tesla- eigenaar $162.1 miljard, wat $162.100 x $1 miljoen is, en nog meer. En terwijl ik hier spreek, heeft hij alweer een paar miljoen verdiend! Dat is hoe u het moet bekijken. Waarom? Omdat het hele programma wereldwijd zo is ingesteld dat het nu in zijn zak stroomt! Dus, dat is deze $162.100 miljoen stand maart 2021.

 

2. Nu komen we bij Bill Gates, Microsoft-oprichter, WHO vaccinatie paus. U kent alle uitzendingen hoe ze zijn. Als u Microsoft hoort, denk dan nu aan alle huidige politieke dwang voor thuiskantoren. Denk aan de tientallen miljoenen kinderen in de thuisscholen, die verbonden zijn met alle ontelbare digitaliseringen (computers enz., de ontelbare programma’s) die daardoor noodzakelijk zijn geworden. Begrijp u het? Microsoft maakte in 2020 een winst van $44.280 x $1 miljoen! Het is dus 44,28 miljard dollar. En in het eerste kwartaal van 2021, nog eens $17.000 x 1 miljoen! Wat een zakgeld! In een paar maanden, in een kwartaal. Dat is een stijging van 31% ten opzichte van 1ste kwartaal 2020. De toename in vermogen tijdens de coronaperiode alleen al, dat is $20.000 x $1 miljoen! Eén man slechts! En zijn geschatte vermogen steeg van 18 maart tot 13 oktober 2020 van $98.000 x $1 miljoen naar $118.000 x $1 miljoen! Dus ongelooflijk, een stijging van $20.000 x $1 miljoen. Groei van 20,4%. Kijk, geen wonder dat de hele wereldeconomie zo geblokkeerd is dat alles moet overschakelen op thuiswerk. En alles met vaccinatie – en hij heeft achterin de vaccinatie klaar. Dit is dezelfde man die de vaccinaties opdrijft, omdat hij hier verdient en verdient en verdient. Overal heeft hij zijn aandelen, overal heeft hij zijn apparaten, die precies zijn ingesteld op wat ze daarna politiek doordrukken. Dus dat maakt hem nu de op één na rijkste man ter wereld. Hij heeft een vermogen van $144.000 x $1 miljoen. Eén enkele man! Stand mei 2021

 

3. Nu komen we bij Jeff Bezos. We hebben het over 12 van zulke mannen. Bent u er klaar voor? Laten we wat transparantie scheppen. Hij is de oprichter van het online verzendbedrijf Amazon. En hier denkt u aan alle gesloten winkels over de hele wereld. Weet u, de man had in de eerste maand – en ik weet het niet, ik denk dat het 100.000 was, weet u dat nog? – Ongeveer 100.000 nieuwe werknemers. Ik bedoel, wij runnen ook bedrijven. Tegen de tijd dat u één werknemer hebt en u hem hebt opgeleid, dat vergt arbeid, begrijpt u? Dus u ziet dat er vooraf een enorme hoeveelheid werk is gedaan. Eerst werd alles gereed gezet en daarna werd die politiek doorgezet. En ik zeg u, al deze mensen manoeuvreren de hele zaak politiek zo, dat hun zakken werkelijk overstromen van winst. Dus een toename van 90.100 miljoen dollar in vermogen! Zijn geschatte vermogen is al gestegen van $113.000 miljoen tot $203.100 miljoen van 18 maart 2020 tot 13 oktober 2020 – dat betekent, in de periode van de start van corona. Begrijpt u die getallen? Dat was een stijging van $90.100 miljoen, in de startfase! Dus, een groei van 79,8% bij hem.

 

4 We komen bij Bom Kim. Hij is ook Amerikaans staatsburger en de oprichter van de e-commerce gigant Coupang. Dat is eigenlijk… ze zeggen “Het Amazon van Zuid-Korea”. En nu denkt u opnieuw… u maakt de sprong opnieuw. U denkt weer aan al die gesloten winkels. Amazon – hetzelfde, de vele gesloten winkels, waar u plots op het internet bent aangewezen, op dit soort handel. Hij heeft alles klaar. Een toename van 670% in vermogen opgestreken. Dus hij heeft in korte tijd $6.700 miljoen opgestreken.

 

5. We komen bij Ernest Garcia II. Hij zit in de online autoverkoop financiering, enz. Hier denkt u weer aan al die gesloten bedrijven. Over de hele wereld werden de autobedrijven gesloten. Juist daar zouden weer uren parallellen te zien zijn met bedrijven die toen open waren die veel meer beweging hadden. Zijn vermogenstoename: 567 % – dat is 13.600 miljoen dollar – streek de man op in deze coronaperiode.

 

6 Anthony Wood. Dat is de oprichter van Roku, de online TV, video streaming. Ah, waar denken we hier aan? Al de gesloten bioscopen, ziet u het. Al de gesloten bioscopen, al de gesloten amusementscentra. U kunt inzetten wat u maar wilt. Wat ergens cultureel werd aangeboden, werd platgebrand, en wat overbleef: aanbod met online entertainment! Toename in vermogen: 331 % tot $5,3 miljard !

 

7 Jack Dorsey, medeoprichter van Twitter en Square. Dit is een betaalapp. En hier denkt u weer aan de voortdurende oproepen in elke winkel: “Kiemvrij betalen alstublieft!”. “Betaalt u … doe het cashless, cashless, cashless!” In elke winkel in de wereld hoort u dat! Kijk, dat is zijn werk, dat is zijn broodwinning. En hij maakt daardoor een vermogensgroei van 396%. In dollars, $10,300 x $1 miljoen! Omdat al deze dingen zo gaan zoals hij het wil.

 

8. We komen bij Mark Zuckerberg, de oprichter van Facebook. Een toename van het vermogen … Ik maak nu geen parallellen meer. Het enige wat ik u kan vertellen is dat elke man hier die u hoort – en dit is slechts een kleine selectie van deze meer dan 650 multimiljardairs – overal gebeurt hetzelfde. Dit zijn mannen die gereed waren om hier de grote vangst te doen. Het is op touw gezet. Een $46.500 x $1 miljoen toename in vermogen. Dat zijn getallen! $46 miljard stijging. – Goed begrepen: Toename in deze korte tijd. Zijn geschatte vermogen is van 18 maart 2020 tot 13 oktober 2020 – ook de startfase van corona – gestegen van 54.700 miljoen dollar tot 101.200 x 1 miljoen dollar, dat betekent tot 101 miljard dollar. Dus een bescheiden verhoging van $46.500 x 1 miljoen. Dat zijn de feiten die op tafel liggen. Dat moet transparant zijn. Dus een groei van 85,1% – gewoon in een paar maanden. Brian Armstrong, hoofd van de grootste crypto valuta beurs van het land: Een toename van 550% in rijkdom. Dat betekent dat hij net $5,500 x $1 miljoen heeft opgestreken.

 

9. Bobby Murphy. Hij was medeoprichter van Snapchat met medestudent Evan Spiegel. Dit zijn de snelste programma’s om met vrienden te chatten. En hoe snel moet het dan zijn? En in deze crisis waar iedereen alleen is, mag je drie keer raden wie hier de zaak deed. Vermogensstijging van 531 %, of 10,1 miljard dollar of, anders gezegd: 10.100 x 1 miljoen dollar opgestreken

 

10. Evan Spiegel heeft ook een groei 490% gehaald. Dus ook hij is $9.300 x 1 miljoen gegroeid in deze korte tijd.

 

11 We komen bij Dan Gilbert. Hij is de eigenaar van Quicken Loans, een online financieringsbedrijf. – Hier hoor je het weer. 642% groei in vermogen, dat is $41.700 miljoen – $41.700 x $1 miljoen; dat is $41,7 miljard. Dus zo gaat het door.

12. We kijken nog steeds naar Jeff Green. Oprichter van Trade Desk, een digitaal reclamebedrijf. Een toename van 300% in vermogen, dus hij streek $3.000 x 1 miljoen op. En nu komt onze kernvraag: “Wat is er dan aan de hand met Big Pharma? Ziet u, nu hebben we voor één keer hier alleen de randfiguren opgetekend. Toen ik op onderzoek uitging, om te zien hoe het zit met Big-Pharma – weet u wat er gebeurde? Big Pharma klaagt overal op het net over hoe hun verkoop is gedaald door corona!

Ga zelf eens online, kijk daar naar, kijk naar de winstquota. En weet u hoe ze het doen? In feite, spelen ze weer open. Het is gewoon ongelooflijk. Maar deze daling is alleen te wijten aan de gewone griepvaccins. Zo slim hebben zij dit opgezet dat zij met hun luidkeels jammeren dat zij in een minfase terecht zijn gekomen – maar toegeven dat het de conventionele vaccins zijn. Het is geen wonder als er enkel nog corona bestaat, begrijpt u? En zo misleidt men de hele wereld over de covid biljoenen winsten.

Ziet u, hier moeten we als een gesloten front zorgen voor transparantie, dat is onze taak, ziet u? De media doet het niet. Dat doen wij, nietwaar? Dat doen wij. We nemen nu een verscheidenheid door, maar je kunt het op allerlei manieren uitbreiden, weet u. De winsten zijn aanzienlijk veel groter dan de verliezen als u alles bij elkaar optelt. Dat is gewoon van de top afgeroomd. Nu kijken we naar verschillende farmaceutische bedrijven die luidkeels klagen over hoe ze tekort komen.

Ze willen waarschijnlijk ook geld ter schadeloosstelling van het wegvallen door Covid en zo. Pfizer, bijvoorbeeld (Amerika), maakte een winst van $9.620 maal een miljoen $, ziet u? Zo zien cijfers in het minus bereik er in werkelijkheid uit. En dat was al in 2020, maar luister nu: in het eerste kwartaal, dat is in de eerste drie maanden van 2021, dat is dit jaar, strijkt het in een winst van 4.900 maal een miljoen $ op. Dat is dus een stijging met 45% ten opzichte van het vorige jaar, en dat was al kras genoeg – zeg maar ten opzichte van het kwartaal van het vorige jaar, we hebben het hier nog steeds over het kwartaal, niet over het hele jaar.

We komen bij Johnson & Johnson: zij maakten in 2020 een winst van 14.710 maal een miljoen dollar. Ook hier een sprong naar het eerste kwartaal van 2021, dus in drie maanden tijd maakten zij een winst van 6.900 maal een miljoen dollar, ziet u. Een stijging van 12,5% op jaarbasis tegenover het vorige jaar. Alleen al met het corona-vaccin heeft Johnson & Johnson in het eerste kwartaal in Amerika 100 miljoen dollar omgezet.

Nu komen we bij Biontech, Duitsland, een partner van Johnson & Johnson, die ook betrokken is bij de productie van het Covid-19-vaccin. Zij maakten een winst van 1.130 maal een miljoen euro. Zo ziet klagen er in werkelijkheid uit. Dus een stijging van een bescheiden 7.533% ten opzichte van de winst van het hele vorige jaar, ziet u? In het vergelijkbare kwartaal leed Biontech dus nog een nettoverlies van 53 miljoen euro. Dus het is ongelooflijk.

Nu komen we bij GlaxoSmithKline. Ze hebben alleen al in 2020 5.750 miljoen pond verdiend, dus omgerekend in – neem de euro – is dat 6.670 keer een miljoen, dus ongelooflijke cijfers. En omgerekend in dollars is het 8.165 keer een miljoen dollar. En ze klagen ons de oren vol over hoe ze… ja, het liefst bedelen ze nog om steun, dat heb ik ook gehoord.

We komen bij Roche Holding Ltd. Het heeft in 2020 een winst gemaakt van 15.100 maal een miljoen Zwitserse frank. Kijk, dat is de waarheid. En dat was nog maar een klein schampschot. U zou nu als u, zoals ik al zei, al die 600 of zo multimiljardairs naar voren brengt, dit verhaal door en door en door en door kunnen voortzetten en ik beloof u één ding – en dat is het onderzoek dat nog openstaat, dat willen we graag samen aanpakken, oké?

Luister, waar het om gaat is: als we hier onderzoek doen en precies zien: Wat voor zaken runnen ze? Dan ziet u dat de hele vloot van de Vrijmetselarij hier wordt blootgelegd. Dit zijn de mensen die in het geheim met elkaar afspraken maken.

Daar hebt u de mensen die bij elkaar zitten op het Forum, waar we niet mogen luisteren naar wat ze zeggen, dat zijn de geheime afspraken. Dit zijn de mensen die daarna hun lobbyisten sturen, die druk uitoefenen op al onze politici, die werken met chantage.

Ik weet niet wat ze aan het doen zijn, maar van één ding kunt u zeker zijn: Waar u ook onderzoekt, u zult vinden: Dit is een conglomeraat, dit is verbonden, dit is een netwerk.

Ik noem het, in vergelijking, de grootste rooftocht van alle tijden.

Toen ik een kind was, hadden de mensen het nog over de 25-miljoen overval op een of andere bank en “Ho, dat was verschrikkelijk”. Ik zeg het u, ze doen het elke seconde.

Begrijpt u, elke seconde plunderen ze de wereld met dat soort getallen. Het is gewoon ongelooflijk. Dus hier kunt u zeker van zijn, dit was allemaal van tevoren opgezet om deze echt grote coup te plegen die hier gaande is in deze wereld. Dat is mijn persoonlijke, diepste overtuiging. Ik zou hier graag transparantie zien, zodat we kunnen zien wie de wereld bestuurt en wie deze verbindingen, deze netwerken en verstrengelingen zijn.

van is.

Bronnen/Links:

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥