web analytics
11:11 Dubbele getallen

Vaccins 4Eva: maak de curve plat met eindeloze vaccins

medical equipment medicine syringe 7bee50ed5e65577204ce533d0c96481e AnGel-WinGs.nl
Vaccinproducenten vliegen vrijwel blindelings met hun experimentele gentherapie-shots die zich voordoen als vaccins. De CEO van Pfizer zei tegen het Congres: “We weten op dit moment niet alles.” Hij weet blijkbaar genoeg om jaarlijkse vaccinaties tegen COVID voor te stellen. $$$$ ⁃ TN Editor

Pfizer  CEO Albert Bourla zei dat mensen “waarschijnlijk” een boosterdosis van een  Covid-19-  vaccin nodig zullen hebben binnen 12 maanden nadat ze volledig zijn gevaccineerd. Zijn opmerkingen werden donderdag openbaar gemaakt, maar werden op 1 april opgenomen.

Bourla zei dat het mogelijk is dat mensen zich jaarlijks tegen het coronavirus moeten laten vaccineren.

“Een waarschijnlijk scenario is dat er waarschijnlijk een derde dosis nodig zal zijn, ergens tussen zes en twaalf maanden, en vanaf dat punt zal er een jaarlijkse hervaccinatie plaatsvinden, maar dat moet allemaal worden bevestigd. En nogmaals, de varianten zullen een sleutelrol spelen ”, vertelde hij CNBC’s Bertha Coombs tijdens een evenement met CVS Health.

“Het is buitengewoon belangrijk om de pool van mensen die vatbaar zijn voor het virus te onderdrukken”, zei Bourla.

De opmerking komt nadat de   CEO van Johnson & Johnson , Alex Gorsky, in februari aan CNBC vertelde dat mensen zich misschien jaarlijks tegen Covid-19 moeten laten vaccineren,  net als seizoensgriepprikken .

Onderzoekers weten nog steeds niet hoe lang de bescherming tegen het virus duurt als iemand volledig is gevaccineerd.

Pfizer zei eerder deze maand dat zijn Covid-19-vaccin meer dan 91% effectief was in de bescherming tegen  het coronavirus en meer dan 95% effectief tegen ernstige ziekten tot zes maanden na de tweede dosis. Moderna’s vaccin, dat technologie gebruikt die vergelijkbaar is met die van Pfizer, bleek ook zeer effectief te zijn na zes maanden.

Lees ook:   'Ongewenste vaccinreactie' wordt doodsoorzaak nr. 1 in Amerika – de Media is stil en zegt niets

De gegevens van Pfizer waren gebaseerd op meer dan 12.000 gevaccineerde deelnemers. Onderzoekers zeggen echter dat er nog steeds meer gegevens nodig zijn om te bepalen of de bescherming na zes maanden aanhoudt.

Eerder donderdag zei David Kessler, de chief science officer van de regering van Biden, dat Amerikanen moeten verwachten booster-shots te ontvangen om bescherming te bieden tegen varianten van het coronavirus.

Kessler vertelde Amerikaanse wetgevers dat momenteel goedgekeurde vaccins zeer beschermend zijn, maar merkte op dat nieuwe varianten de effectiviteit van de injecties zouden kunnen ‘uitdagen’.

“We weten op dit moment niet alles”, zei hij tegen de House Select Subcommittee on the Coronavirus Crisis.

https://www.technocracy.news/vaccines-4eva-flatten-the-curve-with-endless-vaccines/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button