web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Putin tegen WEF

”Vladimir Poetin ‘ s speech voor de wereld
Ik ben moe vandaag moe van alles. Ik wil alle kanten van de wereld spreken. Wat is hier in godsnaam aan de hand? Van welke snode plannen droom jij? Je offert de onschuldige ziel en slachtoffers van je vuile politiek in de wereld op! Je blijft de hersenen van mensen wassen met je mainstreams, zonder hetzelfde en wereldwijd.
Ik ken je satanische plannen om de bevolking van de planeet te verminderen. Je bent echt slecht om de meest kwetsbare te gebruiken voor je plannen. Als je denkt dat mensen zich gewoon onderwerpen aan de gedachte aan bloedbad, verlaat dan meteen je positie!
Als de USA en Europa niet meteen stoppen met hun plannen, zul je niet alleen God ‘ s toorn onder ogen zien, maar ook die van mij. Maak gelijk je plan af. Lang leve God en het vaderland en ontvang vijanden met open armen van de dood.
Vladimir Poetin in de Italiaanse media”
(Of dit echt zo is, geen idee! Maar het zou mij niets verbazen als het wel zo was!)
President Vladimir Poetin waarschuwde  tijdens een virtuele bijeenkomst van het World Economic Forum dat de coronavirus-pandemie reeds bestaande wereldwijde problemen en onevenwichtigheden heeft verergerd, en dat deze zouden kunnen verslechteren tot een punt waarop er een strijd is van “allen tegen allen”.
/Wie heeft gekozen voor die Schwab???
Onvoorstelbaar wat een vreemd menswezen./
Hieronder zie je in een video dat het echt geen domme man is…maar iemand met veel wijsheid!

Lees ook:   Bill Gates wil bomen kappen en begraven om ‘klimaatverandering’ te bestrijden
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien