web analytics
11:11 Dubbele getallen

Apocalypscrimineel Bill Gates gaat door met zijn voornemen om de zon te blokkeren door een ‘krijtbom’ 20 km boven de aardatmosfeer te exploderen

De gevaarlijke gek Bill Gates wil miljoenen tonnen krijtkalk in de stratosfeer spuiten om het zonlicht te weerkaatsen en de vermeende opwarming van de aarde af te remmen – maar critici vrezen dat het rampzalig kan zijn.

Kan Bill Gates nog kwaadaardiger, nog waanzinniger of nog vervelender worden? Dat kan hij zeker. Wacht maar tot hij ‘dingen gaat bouwen’ op zijn kwart miljoen hectare landbouwgrond, zal dat niet leuk zijn? Wacht maar tot hij iedereen dwingt om zijn in het lab gekweekt nepvlees te eten, lekker! Wacht maar tot hij de zon blokkeert met een 12 ton wegende krijtbom, wacht… wat?

LEES VERDER VIA DE BRON

Gevaarlijk zo’n idioot die teveel geld heeft.
Hij denkt dat hij God is, maar hij is een groot gevaar voor de samenleving en wereld!

 

Lees ook:   FDA HERINNERT AAN TIENTALLEN GIFTIGE HANDDESINFECTERENDE MIDDELEN
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button