web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

‘Dat is wat iemand met een microchip zou zeggen’, grapt Twitter nadat Bill Gates ‘dochter de Covid-19 vax complottheorie bespot

Jennifer K. Gates, dochter van Microsoft-oprichter Bill Gates, probeerde de spot te drijven met de talloze complottheorieën rond haar ‘geniale’   vader nadat ze een Covid-19-vaccin had gekregen, maar kreeg zelf een golf van spot.

“Helaas heeft het vaccin mijn geniale vader NIET in mijn hersenen geïmplanteerd – als mRNA maar die kracht had …..!” Jennifer Gates schreef op Instagram en voegde een emoji met een knipoogje toe. De verklaring vergezelde een afbeelding van haar nadat ze een Covid-19-vaccin had gekregen.

Er drijven talloze complottheorieën op sociale media over Bill Gates en de betrokkenheid van zijn stichting bij de ontwikkeling van Covid-vaccins, waaronder een populair – en meestal spottend gedeeld – dat de miljardair microchips in mensen wil implanteren door middel van een vaccin. Gates heeft het gesprek zelfs eerder erkend en duidelijk verworpen.

“Ik heb het voorrecht om mijn eerste dosis mRNA te krijgen om mijn cellen te leren een beschermende immuunrespons op te zetten tegen dit virus. Als geneeskundestudent en aspirant-arts ben ik dankbaar dat het me bescherming en veiligheid zal bieden voor mijn toekomstige praktijk, ” voegde Gates toe in haar Instagram-bericht.

Velen deden niet mee aan de viering en profiteerden in plaats daarvan van de vermelding van de Bill Gates-microchiptheorie om grappen te maken.

‘Jennifer Gates, de dochter van Bill, kreeg een vaccinatie met COVID-19. Ze beweerde dat er geen microchip bij zat. Maar dat is precies wat iemand die gechipt was zou zeggen, ” schreef een Twitter-gebruiker in reactie op de aankondiging van de 24-jarige dochter van Gates.

 

Anderen namen de post niet zo humoristisch op en vroegen zich af waarom zo jong iemand het vaccin zou krijgen voordat het wordt aangeboden aan anderen die meer risico lopen. Zoals Jennifer K. Gates echter in haar Instagram-onderschrift uitlegde, is ze een geneeskundestudent en ‘aspirant-arts’. Sinds januari komen medische studenten en personeel in aanmerking voor Covid-19-vaccins.

Lees ook:   Muziekindustrie...

—–Gates zit in haar tweede jaar medicijnen aan de Icahn School of Medicine in Mount Sinai in New York.—–

 

Bron

Ze is nu al eng en straks nog veel enger… ze volgt pappieloe op…

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥