web analytics
11:11

Aub willen alle gekken zich zsm laten opnemen?

Dank u wel!

Wat lees ik net tot mijn stomme verbazing?

‘Accepteer dat een rollator je juist kan helpen’

Nou niks mis mee zou je denken toch?
Mocht je er eentje nodig hebben… dan is dat zo…maar dan dit:

(Dan komt er een zg. verouderingsexpert… let op!)

In de natuur weet iedereen waar hij aan toe is, zegt verouderingsexpert David van Bodegom van de Leyden Academy.

Wie trager wordt, wordt opgegeten. Zo simpel als wat.

 

De mens heeft bonustijd, maar beschouwt die volgens Van Bodegom te veel als verworvenheid.

Ja joh… natuurlijk!
Dus als je ouder wordt word je altijd trager, wat dus niet waar is maar goed. (We hebben hier van die rondrennende Benidorm bastards dat wil je niet weten!)
Wie ouder wordt moet allemaal een leesbril is ook al niet waar…
En nee kijk aan… dit wordt echt eng!

https://www.ad.nl/nieuws/accepteer-dat-een-rollator-je-juist-kan-helpen~ad64a6ed/

Wat een griezelige satanische sekte opmerkingen zijn dat. Het valt niet zo op, het begint altijd wat geniepig maar ja…ze hebben je gewaarschuwd.
Mensen zijn eigenlijk alleen maar gemaakt om: ,,Ons lijf is geëvolueerd om pak ’m beet zestig jaar mee te gaan. Daarna zit onze taak van voortplanten en kinderen verzorgen erop en begint de aftakeling.
En bedankt hé?

(Ps zie die foto bij dat artikel, zit je verdomme jarenlang ervoor te zorgen dat je geen heupzadeltassen ontwikkelt verdulleme en wat doen ze? Krijg je heupzadeltassen voor je heupen…. OOooohhhhh daarom… aha? Ach so? Oké ook weer opgelost dat mysterie van den natuur! 🙂 )

Oké! Dus dan weet je het alvast als je straks in een Mc Kroket terecht komt, niet klagen en zeggen Ich habe es nicht geworst undsozo… Misschien tzt krijg je nog zoiets als mensenkaas, ouwe kaas en jonge kaas enzo…Old amsterdammer krijgt dan wel een hele andere betekenis,… ja, ze zijn er kneiter genoeg voor hoor.

Wie trager wordt, wordt opgegeten. Zo simpel als wat.

Ja, ja zo simpel is het, vindt hij!
Door deze gekke mensen, worden wij of onze kinderen straks opgegeten!
Ja, ja, die tijd komt er vast hoor…

Lees ook:   Incidentje Amsterdam... uhuh update

Mensenvlees op je bord, goed idee wel ivm die zg vlees en klimaat hysterie!
Wel een beetje taai, want  niet zo snel meer, dus het werd tijd om diegene af te maken…kost alleen maar geld… Geen beweging, is opvreten die handel.
Werkelijk wat zeggen mensen en wat schrijven journalisten wat is dit toch allemaal voor een kul…
En dan nog dat artikel van enkele weken geleden…

Lees de link….

https://angel-wings.nl/bizar/2019/09/mensenvlees-eten-zijn-ze-gek-geworden/

shocked oh my god GIF

Zie je hoe gek mensen worden?
Word je 60… Wie belt er aan die deuheuuuuuuuurrrrrrr?

Animated GIF

Pas maar op

Verouderingsexpert professional weet ik veel nonsens onzin… tssssss werkelijk dat zijn geen normale uitspraken en zeker niet fatsoenlijk…
Jeetje 60?

Brrrrrrrrr,….

Gelukkig weet den expert ook veel te vertellen over zijn erecties

En wat staat er onder het artikel?

Tips om valpartijen te voorkomen Hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa….

1. Tafeltennissen

Goed voor de oog-handcoördinatie én u traint uw evenwichtsorgaan door constant uw hoofd naar links en rechts te bewegen. (U mag ook tennis kijken op tv!)  Ook goed: dansen. U blijft fit, moet snel herstellen van draaibewegingen (goed voor de balans) en de ingewikkelde pasjes houden uw geest scherp.  (Goed idee. Houseparty’s voor bejaarden…!)

2. Squats in de supermarkt

Maak van alledaagse bezigheden een sportieve uitdaging. Dus doe een squat (Een wattus?) wanneer u koekjes uit het onderste rek van de supermarkt pak. (Zucht deze hele zin is te erg gewoon!->)Poets uw tanden op één been (in de eerste week mag u de wastafel vasthouden, gevolgd door één vinger en daarna los). Sta op uit uw stoel zonder de armen te gebruiken. (¿¿¿¿¿ 😛 Oké? Jezus dit lijkt wel de kleuterschool ofzo?)

3. Train uw botten (Ehm?)

Veel mensen denken dat botten dood weefsel zijn. (???????????) Na de dood blijven er tenslotte alleen botjes over. (Ja ehm  laten we het eens over na de dood hebben, ghehehehe!) Maar u kunt ze wel degelijk sterker maken, zodat ze minder snel breken tijdens een val. De simpelste oefening: ga lopend naar de supermarkt en draag de boodschappen in uw rugzak. Dit extra gewicht zorgt voor druk op de botten, die hierdoor sterker worden.(Je mag ook heuptassen dragen… en een theemuts met een steen erin… verzin zelf wat leuks…draag uw hond op uw hoofd oid… til eens een pony op… Doe een olifantje in je rugtas! Ja joh gewoon omdat het allemaal kan!)

4. Meet uw bloeddruk

Veel ouderen slikken bloeddrukverlagers, en een lage bloeddruk kan leiden tot vallen. (Ja dat verlaagd hé? Dus dan val je omlaag zeg maar…lol) (Je kunt ook meer knoflook gaan eten)

5. ‘Ontpillen’

Overleg met uw huisarts om te ‘ontpillen’. Veel medicijnen die mensen jarenlang slikken, zoals slaappillen, plaspillen en bloeddrukverlagers, kunnen het risico om te vallen vergroten. Een ouder lichaam kan soms met minder pillen toe. (Ja want anders kost je de maatschappij alweer teveel en je levert niets meer op dus… Minder slikken!)

6. Nachtlampje

Zorg voor een veilige route in huis. Zeker ’s nachts, met minder goed zicht, kun je lelijk struikelen over drempels, badkamerkleedjes en wasrekjes. Zorg voor een nachtlampje op de route naar de wc.(Ja we hebben ook enorme wasrekken in huis en vreselijk hoge drempels…en badkamerkleedjes ja levonsgevaarlijk!!!!!!!! LOL Wat een gruwelijk artikel heeft diegene getikt…jemig…Auw enzo.)

(Met dank aan KNO-arts Raymond van den Berg, hoogleraar mobiliteit bij veroudering Mirjam Pijnappels, hoogleraar valpreventie Nathalie van der Velde en verouderingsexpert David van Bodegom)

Lees ook:   2 Koppige dolfijnen in de Noordzee

Gerelateerde artikelen

Back to top button