web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politiek-Elite

Poetin: Techreuzen zijn machtige rivalen van regeringen geworden

d7097cd12828553bc84612ed58a2947f AnGel-WinGs.nlDe techreuzen zijn machtige rivalen van regeringen geworden, maar er zijn twijfels over de voordelen voor de samenleving van hun monopoliepositie.

Poetin: Techreuzen zijn machtige rivalen van regeringen geworden
Dat zei de Russische president Vladimir Poetin tijdens het jaarlijkse World Economic Forum in Davos.

“Waar is de grens tussen succesvol internationaal zakendoen, veelgevraagde diensten en de consolidatie van big data en pogingen om de samenleving hard en eenzijdig te beheren, legitieme democratische instellingen te vervangen, het natuurlijke recht om te beslissen hoe te leven, wat te kiezen, welke positie? vrijuit te uiten? ‘vroeg Poetin. …

En hij voegde eraan toe:

‘We hebben het allemaal net in de VS gezien. En iedereen begrijpt waar ik het over heb.’

De Russische leider lijkt te hebben verwezen naar het harde optreden van grote technologiebedrijven zoals Twitter, Facebook, Google, Apple en Amazon, voornamelijk tegen Donald Trump en zijn aanhangers tijdens de recente Amerikaanse presidentsverkiezingen.

Bedrijven die de kant van de democratische kandidaat Joe Biden kozen, hebben de socialemedia-accounts van president Trump geblokkeerd wegens beschuldigingen van aanzetten tot geweld, en hetzelfde is gedaan met veel pagina’s van groepen en individuen die hem steunden.

“Deze evenementen hebben aangetoond dat grote technologiebedrijven in sommige gebieden de facto rivalen van de regering zijn geworden”, zei Poetin, en hij verklaarde dat miljarden gebruikers het grootste deel van hun leven op platforms doorbrengen, en vanuit het oogpunt van deze bedrijven monopoliepositie is gunstig voor het organiseren van economische en technologische processen.

“Maar de vraag rijst in hoeverre een dergelijk monopolie tegemoet komt aan de belangen van de samenleving”, benadrukte hij.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/politics/1582871-putin_vystupil_na_davosskom_forume/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥