web analytics
...
Politiek-EliteGezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

Covid tot nu toe en de onlogische maatregelen.

23ba104212a0da3bc27d3f5a2bdbc757 via Angel-WingsInmiddels na maanden media terreur en hersenspoeling, blijkt dat er heel veel niet klopt aangaande dit nieuwe “dodelijke” virus.

-Mondkapjes werken niet.
We dragen nu de mondkapjes, maar juist  veel meer mensen worden ziek, volgens de -slechte- testen -die niet werken-.

Maar hoe meer mensen je test, hoe meer je positief zult testen immers. (Begin dit jaar hadden we te weinig testen, hoe kun je zo snel een test in elkaar prutsen voor een levensgevaarlijk virus? En dan ook nog beweren dat hij werkt, nu hij test ook bananen en appelmoes en een appel en een ananas positief en zelfs een colaatje…heeft dat dan ook corona?)

En als de test dan ook nog eens niet werkt, en foutief positief test, dan kloppen die uitslagen al maanden lang al helemaal niet.

Als dit alles veroorzaakt wordt door bewust enkele jaren geleden wereldwijd te gaan bezuinigen op IC bedden, dat is natuurlijk niet logisch. (Dat is ook niet zo natuurlijk)

Die bedden sluit je zo aan nml. je koopt nieuwe Ic bedden en maakt plek, want belangrijk, er zijn ook genoeg kantoren die leegstaan hé????!!! Remember!! En desnoods bouw je een nieuw IC gebouwtje aan bij ziekenhuizen, en klaar.
Geen enkel probleem nml. Maar hier gooien ze het dus elke keer op. Een tekort los je dus zo op. Dus was het echt zo erg, dan hadden ze het al gedaan. Dat ze dat niet doen en ondertussen de noodoplossingen(gebouwtjes) ook alweer verwijderd hadden, zegt al genoeg eigenlijk.

Stel in de toekomst gaat ene Ab en Bill nieuwe virussen kweken en uitzaaien, dan heeft men die IC bedden ook weer nodig.
Dus het beste is, om hun morbide hobby te bekostigen, te gaan voor dus nieuwe extra IC bedden. Zo moeilijk is de optelsom toch niet?

-Wat heeft een avondklok te maken met een virus?
Niets. Een virus kan geen klok kijken nml.

En ze doen nu, alsof iedereen maar in het donker rondspookt buiten, juist in het donker zijn er minder mensen buiten, dus een vreemde reden om een avondklok te gaan instellen!?

Een virus gaat ook niet na etenstijd pas op straat rondspoken. Oftewel mega onlogisch verhaal.

Kinderen schijnen niet ziek te worden, dat is ook niet waar, ook zij krijgen de griep. Dus kunnen zij nu  bv ook de grootste verspreiders zijn van covid, want de mondkapjes werken immers niet, en de neptesten geven aan dat bijna iedereen positief test?! Wat zou dan de bron moeten zijn? (Als het al waar is hé!)

Enige optie en mogelijkheid kan dan zijn, dat is dus de reden, dat juist de kinderen momenteel dit virus nog verspreiden.
”Mocht het echt waar zijn dat Covid zo mega gevaarlijk is, als virus zijnde.”

-De griep is plotseling verdwenen.
Dat kan natuurlijk nooit!!!!
Dat is net zo gek, als dat men je plots gaat vertellen dat de zon niet meer opkomt, of dat er nooit meer regen komt.
Of dat er bv. dit jaar geen regen meer zal komen.
DAT BESTAAT DUS NIET, DAT IS NIET LOGISCH NML.
Dus leg het maar eens uit dat de griep plotsklaps verdwenen is en in feite Covid, net als de Mexicaanse en Amerikaanse griep, allemaal gewoon (nieuwere) griepvirussen zijn.

COVID is GRIEP!!!

421959f6e21a3234de87310e9e57402f via Angel-Wings

– Je mag maar zoveel mensen in huis halen?
Pardon… 1,5 meter afstand was het toch?
Weet je als ik achter iemand loop is dat meestal wel 1,5 meter, als diegene uitwasemt krijg ik dat echt wel binnen qua inademing.
Als iemand een sigaret rookt voor jou, op hoeveel meter afstand ruik je dat nog? Dat adem je dan toch ook in?
Nou dan, denk je dat je een virus niet inademt? Dus of je iemand in huis haalt of buiten spreekt als iemand Covid heeft dan kan diegene anderen besmetten…hoe dan ook!

-Als iemand uit het buitenland komt, dan moet men in Duitsland bv 10 dagen in quarantaine, tenzij ze een negatieve coronatest hebben gehad, maar als die test niet klopt… tja? Dan besmet diegene weer tig andere mensen.

-Hoe gaan wij hierna overleven als alles superduur gaat worden, want de overheden betalen zich nu scheel aan alle kosten die mensen en bedrijven dus moeten betalen omdat ze niet meer aan het werk mogen.
Hoe gaan we dat betalen straks?

-Een vuurwerk verbod het wordt steeds gekker, nu wilden ze dat al graag. Covid is gewoon een excuus om dit er toch door te drukken.

-Hoezo ziekenhuizen zijn overbelast.
Dat is onderzocht en bewezen, meermaals door normale burgers en mensen die werken in ziekenhuizen, en als je blijkbaar de tijd hebt en kunt dansen met elkaar in het ziekenhuis, dan duidt dat op verveling!!!!!

Alcoholverbod op straat, geen gluhwein meer in Duitsland, maar,… gewoon een joint opsteken op straat tijdens de feestdagen mag wel? Daar hoor je ze niet over vreemd genoeg. Maar die scholen niet samen ofzo.

En als je buiten staat met een gluhweintje dan is er toch niets aan de hand, je drinkt alcohol en dat ontsmet, 😛 en je staat op 1,5 meter afstand. En je bent buiten!

En die mensen die geen afstand houden, nou ja, die krijgen dan wat eerder Covid. Wat is nu het probleem dan.

Niet die ziekenhuisbedden op de IC hoor!!!

970658aa0a72004c825a64ae46ded73e via Angel-Wings

De manipulatie is bloedstollend,….”en een emotionele boodschap van bondskanselier Merkel ‘als we nu te veel contacten hebben en straks blijkt dat het de laatste kerst met opa en oma was dan hebben we iets verkeerd gedaan’…

Alsof Merkel ooit een emotie heeft gehad?
Ooit gezien bij haar?wmpl sad via Angel-Wings
Verander emotie maar in manipulatie.

–en een manipulerende boodschap van Merkel: ‘als we nu te veel contacten hebben en straks blijkt dat het de laatste kerst met opa en oma was dan hebben we iets verkeerd gedaan’…–

Ze zijn de weg kwijt.
Wij moeten de weg kwijt van hun.

We mogen geen leuke dingen meer.
Een heel jaar lang hebben we niets mogen doen.
Alle feestdagen en vieringen en herdenkingen, alles is kapot gemaakt.
Door een zg. virus.
Dat eigenlijk een griepvirus is.

En mensen die medicatie hadden voor Covid werden verguisd en  gecensureerd. Niemand mag nml. een goedkoop simpel geneesmiddel aanbieden tegen Covid.
Dat zegt toch ook al meer dan genoeg. Iemand wil er rijker door worden… En die iemand kan wel eens een hele grote speler in de wereld zijn.

Huisarrest om de zorg te ontlasten, het moet niet gekker worden in ons land

https://www.ad.nl/buitenland/harde-lockdown-in-duitsland-winkels-en-scholen-dicht-vuurwerk-en-alcoholverbod~abacff71/

Hieronder nog wat aanvullingen op bovenstaande.

 

Avondklok
Van Wikipedia

Een avondklok is een bevel dat een tijd aangeeft waarin bepaalde voorschriften van toepassing zijn. Het verwijst doorgaans naar de tijd dat individuen moeten terugkeren naar en verblijven in hun huizen of huizen. Een dergelijk bevel kan worden uitgevaardigd door de overheid, maar ook door de eigenaar van een huis aan degenen die in het huishouden wonen. Een au pair krijgt bijvoorbeeld meestal een avondklok, die regelt wanneer ze ’s avonds naar het huis van het gastgezin moeten terugkeren.

Lees ook:   Mondkapjes hoe zat het ook alweer? Van Dissel

Avondklok is een veelvoorkomend element van controle dat wordt gebruikt in de staat van beleg , hoewel avondklok ook kan worden ingevoerd voor de openbare veiligheid in het geval van een ramp, pandemie of crisis.

Een bevel van de openbare autoriteiten of strijdkrachten dat iedereen of bepaalde mensen op bepaalde tijden, vaak ’s nachts, binnenshuis moeten zijn. Het kan worden opgelegd om de openbare orde te handhaven (zoals die na de Northeast Blackout van 2003 , de burgerlijke onrust in Frankrijk in 2005 , de aardbeving in Chili in 2010 , de Egyptische revolutie in 2011 en de onrust in Ferguson in 2014 ) of om gerichte groepen te onderdrukken. Een avondklok is al lang gericht op bepaalde groepen in veel steden of staten, zoals Japans-Amerikaanse universiteitsstudenten aan de westkust van de Verenigde Staten tijdens de Tweede Wereldoorlog , Afro-Amerikanenin veel steden tijdens de tijd van Jim Crow-wetten , of mensen jonger dan een bepaalde leeftijd (meestal binnen een paar jaar aan weerszijden van 18) in veel steden in de Verenigde Staten sinds de jaren tachtig. In de afgelopen tijd hebben veel landen avondklok ingesteld tijdens medische epidemieën of pandemieën zoals de COVID-19-pandemie

Een bevel van de wettelijke voogden van een tiener om op een bepaald tijdstip naar huis terug te keren, meestal ’s avonds of’ s nachts. Dit kan dagelijks van toepassing zijn, of variëren met de dag van de week, bijvoorbeeld als de minderjarige de volgende dag naar school moet.
Een opdracht van het gezinshoofd aan een huishoudhulp, zoals een au pair of nanny . De huishoudhulp moet dan op een bepaald tijdstip naar huis terugkeren.
Een dagelijkse vereiste voor gasten om voor een bepaalde tijd, meestal ’s avonds of’ s nachts, terug te keren naar hun hostel .
Bij honkbal , een tijd waarna een wedstrijd moet eindigen of het spel moet worden onderbroken. In de American League bijvoorbeeld, bepaalde jarenlang de curfew-regel dat geen inning na 1 uur ’s morgens lokale tijd mocht beginnen (met uitzondering van internationale wedstrijden).
In de luchtvaart kunnen nachtvliegbeperkingen de vluchtuitvoeringen gedurende een bepaalde periode in de nacht beperken om de verstoring van vliegtuiglawaai op de slaap van omwonenden te beperken . Bekende voorbeelden zijn de Londense luchthavens Heathrow , Gatwick en Stansted , die opereren onder het Quota Count-systeem .
Op een paar locaties in het VK mogen klanten van gebouwen met een vergunning niet binnenkomen na een “avondklok” -tijd, ook wel bekend als “laatste bestellingen”. In Inverclyde is dit momenteel bijvoorbeeld ingesteld op 12.00 uur. [7]

https://en.wikipedia.org/wiki/Curfew

169088df26467906dd9329cedd7b065a via Angel-Wings

 

Avondklok en wat regeltjes.

1.Een uitgaansverbod voor jongeren is een schending van de grondrechten van jongeren.

Zowel de Amerikaanse grondwet als het VN-Verdrag inzake de rechten van het kind stellen dat vrijheid van verkeer en vereniging een belangrijk recht is. Federale rechtbanken hebben ook erkend dat door een avondklok opgelegde beperkingen een schending zijn van de rechten van het Eerste Amendement , zoals vrijheid van meningsuiting en vergadering, en hebben daarom veel uitgaansverboden geschrapt die geen vrijstellingen geven voor vrijheid van meningsuiting.
Samen met de rechten van het eerste amendement schenden avondklokken een eerlijke en gelijke behandeling volgens de wet, evenals een inhoudelijk en procedureel eerlijk proces, waardoor ze ook op andere manieren ongrondwettelijk worden.

2. Een avondklok is niet effectief in het terugdringen van criminaliteit.

Een recent overzicht van verschillende onderzoeken naar uitgaansverboden voor jongeren stelt dat deze niet effectief zijn in het terugdringen van zowel misdaad als slachtofferschap. Dit ondersteunde een eerdere beoordeling van studies over het uitgaansverbod voor jongeren, waarin ook werd vastgesteld dat jeugdcriminaliteit en slachtofferschap ‘het meest waarschijnlijk onveranderd bleven na de implementatie van de avondklokwetten’ en dat wanneer er veranderingen werden waargenomen, deze net zo goed een toename van de criminaliteit weerspiegelden als een daling.
Sommige onderzoeken tonen zelfs aan dat uitgaansverboden kunnen leiden tot een toename van criminaliteit. In het District of Columbia bijvoorbeeld was er een aanzienlijke stijging van het aantal incidenten met wapengeweld daarnaverlenging van de avondklok met slechts een uur. Onderzoekers stelden de hypothese op dat dit kwam doordat “het uitgaansverbod voor jongeren het aantal getuigen op straat verandert en ook de manier waarop de politie hun tijd doorbrengt.”

3. Jeugdklokken bestraffen niet-crimineel gedrag.

Overtredingen van de avondklok zijn een soort statusovertreding, wat betekent dat ze gedrag strafbaar stellen dat alleen illegaal is omdat de betrokkene jonger is dan achttien jaar. Statusmisdrijven bestraffen jongeren oneerlijk voor activiteiten die niet als gevaarlijk voor de samenleving worden beschouwd (anders zou het voor iedereen illegaal zijn om het te doen). Ze zijn puur discriminerend en creëren criminelen van anderszins gezagsgetrouwe burgers.
Omdat uitgaansverboden de kans vergroten dat jongeren in het strafrechtsysteem worden betrokken, zijn hervormers van het strafrecht begonnen zich uit te spreken tegen de “avondklok-naar-gevangenis-pijplijn”.En de straffen voor het verbreken van de avondklok zijn niet triviaal. In Lexington, KY, kan bijvoorbeeld de boete voor het overtreden van de avondklok oplopen tot $ 499, terwijl de maximale boete voor te hard rijden $ 200 is. Dit toont aan dat de stad Lexington van mening is dat een jongere die ’s nachts over straat loopt een grotere bedreiging vormt voor de openbare veiligheid dan iemand die de maximumsnelheid overschrijdt.

4.Het uitgaansverbod voor jongeren is niet gericht op bevolkingsgroepen die de meeste misdaad plegen en politiemiddelen verspillen.

Behalve voor ouderen vormt jeugdcriminaliteit het laagste percentage van de criminaliteit. In feite plegen volwassenen ongeveer 90% van de misdaden in de VS. Natuurlijk zouden ouderen niet zo’n sterke beperking van hun vrijheid of het aanvallen van een hele groep tolereren. Omdat politieagenten echter gedwongen worden schendingen van het uitgaansverbod te controleren, te arresteren en te verwerken, kunnen ze hun energie niet besteden aan het omgaan met werkelijk gevaarlijk gedrag. Dit heeft ertoe geleid dat wetshandhavers een uitgaansverbod hebben bestempeld als een “aanslag op de middelen van de politie.”

5. Het uitgaansverbod voor jongeren wordt vaak op discriminerende wijze toegepast.

Er is voldoende bewijs om aan te tonen dat straatpolitie mensen van kleur op een onevenredige manier treft . Net als “stop en fouilleer”, kunnen uitgaansverboden ook een onevenredige impact hebben op daklozen en mensen die proberen te ontsnappen aan een gewelddadig gezinsleven. De avondklokwetten worden zwaar gehandhaafd in zwarte buurten, maar niet zo zwaar in blanke buurten en blanke jongeren worden minder snel door de politie aangehouden dan zwarte jongeren . In feite maakte de stad Austin, Texas in 2017 een einde aan het uitgaansverbod voor jongeren nadat uit gegevens bleek dat “zwarte en Spaanse jongeren onevenredig werden genoemd”.

Lees ook:   Jeugd zo dom dat ze niet weten wat een hakenkruis betekend

https://www.youthrights.org/issues/curfew/reasons-to-abolish/

Een avondklok zal bijna niets doen om de verspreiding van COVID te stoppen

693995acdcfeaa097db03e6de94c0533 via Angel-Wings

Het is volledig overschaduwd door de sluiting van scholen, maar vanaf vrijdag legt New York City een avondklok van 22.00 uur op om de toenemende COVID-19-gevallen tegen te gaan, net zoals tientallen andere steden, provincies en staten hebben gedaan. De meeste hiervan zijn technisch gezien helemaal geen avondklok – ze zijn meer een eerdere “laatste oproep” voor bars, restaurants en sportscholen. De gouverneur van Californië, Gavin Newsom, heeft zojuist aangekondigd dat 40 provincies – een groot deel van de staat – onder een soortgelijke avondklok vallen vanaf zaterdag om 22.00 uur, samen met enkele meer substantiële beperkingen. En een paar andere plaatsen nemen meer strafmaatregelen dan het verplicht stellen van sluitingstijden. De gouverneur van Ohio, Mike DeWine, heeft een bevel uitgevaardigd”Ohioans drie weken lang tussen 22.00 en 05.00 uur aan huis opsluiten” vanaf vandaag. Mensen die tijdens de avondklok in groepen worden gezien, kunnen door de politie worden benaderd .

De trend van het uitgaansverbod heeft volksgezondheidsfunctionarissen verbijsterd , die zeggen dat het slechts een zwakkere vorm is van effectievere thuiswoningsbevelen van leiders die zich verzetten tegen het volledig sluiten van steden. Volgens experts van de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, die vandaag een routekaart deeldenom de alarmerende coronavirus-trends in het land te keren, is de beste manier om de exponentiële vooruitgang van de mars van COVID-19 te stoppen – zoals altijd – door ‘risicovolle activiteiten te sluiten waar de epidemie verergert en thuisbezorgdbevelen te herstellen waar gezondheidszorg systemen verkeren in een crisis. ” Een avondklok staat nergens op hun lijst met aanbevelingen – en kan de situatie zelfs verergeren. “Ik begrijp wat ze proberen te doen”, zegt dr. Amesh A. Adalja, senior geleerde aan het Johns Hopkins Center for Health Security. “Er is een wens om deze algemene beperkingen niet te hebben.” Maar Adalja zegt dat hoewel binnenbars en restaurants gemakkelijke zondebokken zijn geworden , binnen Halloween- huisfeesten eerder de schuld krijgenvoor de recente piek. “De epidemiologie toont aan dat dit gebeurt tijdens privébijeenkomsten in huizen, en ik vraag me af of een avondklok alleen maar meer een verlangen zou creëren bij mensen om privébijeenkomsten te houden.”

Net als het woord ‘lockdown’, dat al snel gepolitiseerd werd, is ‘avondklok’ een merkwaardig vaag stukje volksgezondheidsboodschappen. Er zijn zeker zeer goede redenen om bars voortijdig te sluiten – klanten kunnen bijvoorbeeld laks worden met beschermende maatregelen tijdens een avond drinken, waardoor ze zichzelf en de werknemers om hen heen in gevaar brengen. (Hoewel Adalja denkt dat mensen eerder geneigd zijn om zich te verdoezelen en sociaal afstandelijker te maken in bars die dit vereisen dan onder vrienden in iemands appartement.) Op andere plaatsen is effectiviteit echter niet op tijd gebaseerd, en zeker niet specifiek op de late avond – het doel is simpelweg om mensen zoveel mogelijk uit elkaar te houden – en daarom is een “blijf thuis” order veel directer. (Newsom noemde het inderdaad zoin Californië; New York niet.) De zin op zichzelf geeft duidelijke, gemakkelijk herhaalbare aanwijzingen. In plaats van terug te gaan naar dat beleid, dat voorheen werkte, introduceren steden en staten nu een volledig nieuwe term, met nieuwe regels en nieuwe voorwaarden voor naleving. Een gekozen leider die dreigt een “avondklok om 22.00 uur” in te stellen, brengt niet dezelfde urgentie over als een bevel om thuis te blijven; in feite versterkt een avondklok bijna het idee dat het veilig is om door te gaan met regelmatige activiteiten in het openbaar, zolang ze voor een bepaalde tijd worden uitgevoerd. Meestal suggereert een avondklok dat mensen boodschappen doen of eerder gaan eten – als alles drukker is.

Op dit moment worden meer Amerikanen ziek omdat ze te nonchalant zijn geweest over gemeenschappelijke activiteiten die ze als onveilig zouden moeten beschouwen. Hoewel het aantal besmette mensen dat ronddwaalt veel hoger is, sluiten steden niet zo strak als in het voorjaar. Het koppelen van een vals gevoel van veiligheid aan toenemende pandemische vermoeidheid is een recept voor een ramp. Naarmate de feestdagen dichterbij kwamen, zijn er publicaties verschenen en reisgidsen gepubliceerd ” ook al mag dat niet ” ( knipoog ) . Luchtvaartmaatschappijen bieden nog steeds deals en kortingen . Misschien staan ​​er zelfs wat in de rij bij winkelcentravolgende week voor Black Friday-uitverkoop. Het dicteren van de bedtijd van een stad is hier niet genoeg. De boodschap hoeft niet te zijn ‘ga naar huis om 22 uur’, maar ‘ blijf bij je eigen huishouden’ . Thuis voor de vakantie! Scheiding tot de inauguratie!

Zinloze halve maatregelen zoals avondklok bieden ook onvoldoende houvast om Amerikanen te helpen bij het navigeren door de naderende feestdagen, die volledig rond risicovolle privébijeenkomsten zijn gebouwd. In maart toonde de coronavirus-thuis-simulator van de Washington Post aan hoe fysiek afstand nemen van andere mensen willekeurige ontmoetingen kon voorkomen die de verspreiding van de ziekte het meest zouden vertragen. Het ging viraal en heeft waarschijnlijk levens gered. Momenteel de meest gedeelde coronavirus-simulator stelt u in staat om uw land aan te sluiten en het aantal mensen dat hypothetisch met u een Thanksgiving-diner eet, wat een statistiek genereert over hoe waarschijnlijk het is dat uw gasten COVID naar de tafel brengen, alsof het een soort regionaal bijgerecht is. Bij afwezigheid van meer expliciete waarschuwingen rond bijeenkomsten thuis, ziet u deze cijfers – 24 procent? Dat klinkt niet zo slecht – sommige mensen zullen concluderen dat het prima is om door te gaan met hun eigen grote vieringen zoals ze altijd hebben gedaan . “Gedraag je alsof je in een pandemie zit”, raadt Adalja aan. ‘Het betekent niet dat je nooit je huis verlaat, maar vermijd drukke en samengekomen plaatsen. En gebruik gezond verstand – met een beetje kom je een heel eind. ”

In plaats van een avondklok uit te vaardigen die niet echt een avondklok is, moeten gekozen leiders de moeilijke keuze maken, hun kiezers aansporen om de rest van het jaar zoveel mogelijk bij hun eigen huishoudens neer te strijken en hun energie te richten op het ontmantelen van Mitch McConnell’s doodscultus, een Amerikaanse senaat die wordt gegijzeld door de GOP, waar Republikeinse functionarissen vuist bonzen naar de verkozen vice-president Kamala Harris, terwijl ze het hulppakket voor Amerikanen ontkennen dat zij en verkozen president Joe Biden bij hen hebben gesmeekt slagen. Het sluiten van bars om 22.00 uur zou niet de levens hebben gered van 250.000 Amerikanen die we dit jaar hebben verloren. Door mensen te betalen om thuis te blijven en tegelijkertijd veilige, verstandige manieren te bieden om met elkaar verbonden te blijven, kunnen we dit helpenhelle winter – en maak een einde aan ons lijden voorgoed.

https://www.curbed.com/2020/11/curfew-covid-19-new-york-california.html

Gerelateerde artikelen

Back to top button