...
Politiek-Elite

Trump alweer naar buiten

De Amerikaanse president Donald Trump is voor het eerst sinds zijn ziekenhuisopname weer in het openbaar verschenen. Hij stapte zondag rond 17.30 uur (lokale tijd) in een auto bij het Walter Reed-ziekenhuis en reed een kort rondje langs aanhangers. Op beelden is te zien dat hij met een mondkapje op vanachter het raam naar buiten zwaait.

Vlak voordat de Amerikaanse president in de auto stapte, deelde hij in een videoboodschap op Twitter mee dat hij een “verrassingsbezoek” zou brengen aan “de patriotten die op straat zijn”.

Trump zei in de video veel geleerd te hebben over Covid-19. Niet door erover te lezen maar door het aan den lijve te ondervinden. ‘Dit is de échte school en ik begrijp het. Het is een bijzonder interessant iets waarover ik u nog meer zal laten weten.’

Trump werd vrijdag in het ziekenhuis opgenomen nadat hij positief testte op het coronavirus en zijn gezondheid verslechterde. Zijn artsen deelden zondag mee dat als zijn toestand blijft verbeteren hij mogelijk maandag wordt ontslagen uit het ziekenhuis. Trump heeft geen koorts en ademhalingsklachten meer, en zijn vitale functies zijn stabiel.


Vergeet niet Trump heeft een leeuw ascendant dus die man kan op sommigen enorm arrogant overkomen. Wil dus niet zeggen dat hij dat ook is.

Lees ook:   USA maakte het Ebola virus als biologisch wapen?

Gerelateerde artikelen

Back to top button