web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De tijden veranderen!

Times they are changing

Ik heb twee dagen getwijfeld of ik deze blog wel moest schrijven. Maar het spreekwoord zegt: wie zwijgt stemt toe. Ik ben maar een eenvoudige dierenarts die een kleine 50 jaar in het medische circuit rondloopt. Maar zo bar als nu heb ik het nog niet gezien.
In de jaren 20 van de vorige eeuw schreef iemand:
‘De beste manier om een volk te knechten is door het stelselmatig stapje voor
stapje voor stapje hun rechten af te nemen, op een manier die nauwelijks merkbaar is.
Tot het point of no return is bereikt en het niets anders meer kan doen dan zich gewonnen geven en zich totaal onderwerpen’.
Toen Rotterdam gebombardeerd was en Nederland gecapituleerd had, meldde mijn vader zich al snel bij het verzet. Na de oorlog werd thuis over dit onderwerp gezwegen. De oorlog was te pijnlijk geweest voor hem. Ik bezocht in 2005 mijn oudste broer onder de rook van New York. Hij vertelde me dat onze ‘ouwe’ een hele pief moest zijn geweest bij het verzet in Zuid-Holland en dat H.M. Koningin Wilhelmina hem na de oorlog persoonlijk had onderscheiden.

Mijn vader was verraden en ter dood veroordeelt, zo had ik begrepen, maar had door een speling van het lot ‘slechts’ jaren in een kamp gezeten in Duitsland. Toen hij met een kapot been op een okselkruk en een wandelstok terug kwam uit gevangenschap woog hij nog maar 46 kg. In zijn rugzak sjouwde hij sindsdien een last mee die nu bekend staat als PTSS. Toen was het niet lullen maar doorgaan.
Mijn vader was voor mij de vleesgeworden bescheidenheid, die af en toe als hij last kreeg van zijn rugzak kon orakelen.
Zo nam hij me een keer uit het niets apart en zei: ‘Jongen, doe goed en kijk niet om. Blijf trouw aan de waarheid en aan je idealen, maar kijk uit voor je tegenstanders, want die zullen altijd proberen je idealen te vernietigen.’’
In die tijd kon en wilde ik als puber daar niets mee. Ik was immers een kind van de flowerpower tijd. Wij zouden het anders doen . Zo dom als zijn generatie was geweest zouden wij nooit worden!
Ik sprak hem daar ooit op aan en hij zei me toen: ‘Jongen iedere volk is te manipuleren. Ik hoop dat jij het in je levensdagen nooit hoeft mee te maken, maar onderschat dit niet.’
Ik denk dat mijn vader de woorden van onze Koning volledig zou onderschrijven: ‘Het minste wat we kunnen doen is niet normaal maken wat niet normaal is en onze vrije democratische rechtstaat koesteren en verdedigen’.
Toen het virus in Europa opdook en de verschrikkelijke beelden ook onze woonkamer binnenkwamen schrok ook ik me een hoedje. Het virus op zich heb ik nooit onderschat. Ik behoor tot de risicogroepen, dus als ik het krijg kan ik ook in de problemen komen. Ik onderschreef dan ook de maatregelen die genomen werden, maar verbaasde me wel al meteen over de uniformiteit van de maatregelen wereldwijd. Het leek heel goed georkestreerd te zijn.
Toen er van overheidswege echter een verbod kwam aan artsen en dierenartsen om over de werkzaamheid van bepaalde middelen te moge praten of schrijven op straffe van een mogelijke boete van 150.000 euro was het voor mij een wreed ontwaken. Toen kort daarop de huisarts Rob Elens werd berisp, omdat hij een therapie aanbeval die wereldwijd duizenden mensen het leven redde, wist ik zeker dat volksgezondheid helemaal niet de belangrijkste agenda was. In tegendeel zelf. In verpleeghuizen waar de bescherming optimaal had moeten zijn werden mensen totaal aan hun lot overgelaten, zo leek uit TV beelden op te maken. Met alle gevolgen van dien. Het begon ook te dagen dat de media duidelijke instructies hadden gekregen om tot op de dag van vandaag de angst voor het virus er goed in te houden. Karaktermoord op mensen die eerlijke vragen willen stellen was en is eerder regel dan uitzondering. Ze werden en worden neergezet als complotdenkers.

Afgelopen donderdag 20 augustus 2020, toen ik met de avondafspraken bezig was belde mijn schoonzuster me op. Mijn broer was zojuist overleden aan een hartaanval. Mijn maag kneep samen van emotie. Ik liet de boel de boel en ging naar Maastricht. Mijn broer zou ook neergezet zijn als een complotdenker, bedacht ik me. Ofschoon hij gewoon eerlijke antwoorden wilde op eerlijke vragen.
Wachtende op de uitvaartonderneming zag ik op FB de beelden voorbij komen van de protesten in Den Haag. Politie die los leek te gaan op demonstranten. De beelden leken er niet om te liegen. Maar als je goed keek zag je dat de
reguliere politie niet mee deed, op enkele uitzonderingen na, aan de acties van Romeo’s (undercover knokploegen) die op oudere voorbijgangers los gingen om frustratie en reactie op te roepen. Zo snel als ze kwamen zo snel verdwenen ze weer. De zelfde acties waren er in de Schilderswijk geweest en eerder op het Malieveld in Den Haag. Ze slaagden in hun opzet. Onrust veroorzaken waardoor de demonstranten verhaal gingen halen bij de reguliere politie, zodat ook bij deze de frustratie zou oplopen waarschijnlijk. Voor het overgrote deel zijn dit waarschijnlijk mensen die ook gewoon hun werk willen doen, net als de artsen in het medische systeem. Net als deze artsen vrezen ze voor hun banen.

Lees ook eens:   Notre dame speculaties

Het doel van deze Romeo’s is alleen onrust veroorzaken, waardoor de reguliere politie het zwaar te verduren krijgt en onze premier weer kan roepen dat het gajes en tuig is dat onrust veroorzaakt. Actie is reactie.
Het zou me niet verbazen als ook nog acteurs ingehuurd worden om slachtoffer te spelen om het allemaal nog dramatischer te doen lijken.
Onrust. Verdeel en heers. Dan kan het plotseling nodig zijn om de hulp van het leger in te roepen.
De eerste signalen zijn er al dat er een tweede lockdown uitgerold moet worden. De angst moet vergroot worden. Positieve PCR testen, waar op zich al vraagtekens bij geplaatst kunnen worden, worden al omgetoverd tot patiënten.
Ondanks de overduidelijke bewijzen van de werkzaamheid van verschillende medicatie die, in een vroeg stadium gegeven, de dramatische ziektebeelden die uitvergroot worden, kunnen voorkomen, mogen deze niet worden ingezet. Onze minister van WVC, een onderwijzer zonder medische achtergrond, weet het zelfs zeker het zijn kwakzalvermiddelen. De vaccinatie moet er hoe dan ook komen. Hij ondertekende een contract met Astra-Zenica voor de levering van honderden miljoenen vaccins. Ik heb begrepen dat zijn broer verbonden is aan dit bedrijf.

Traveling Through Europe During The Covid-19 Outbreak: My Story - The Astonishing Tales

De mensen moeten angst houden. Hun rechten moeten beetje bij beetje steeds verder ingeperkt worden.
Zweden en Zwitserland zijn twee landen die bewijzen dat het heel anders kan.
We moeten de mogelijke ernst van het virus op zich niet bagatelliseren. We moeten verstandig om gaan met de ernst van dit virus. Artsen moeten weer mogen doen waar ze goed in zijn en waar ze voor opgeleid zijn, namelijk mensen genezen in een vroeg stadium. Artsen moeten weer adviezen mogen
geven om preventieve en ondersteunende therapieën aan te bevelen zonder het risico te lopen een boete te krijgen van 150.000 euro.
Maar alles wijst erop dat bepaalde krachten in het najaar de cijfers omhoog wil katapulteren vanwege de tweede lockdown die in de maak is. Alle kostbare tijd die men had om de ventilatiesystemen voor kwetsbare groepen te optimaliseren en verbeteren is niet benut. Het RIVM ontkent in alle toonaarden, als een echte Judas, eigen eerder onderzoek uit 2011 waarin de belangrijke rol van aerosolen wordt genoemd als belangrijke oorzaak van verspreiding van virussen.
Volksgezondheid wordt opgeofferd voor de achterliggende agenda’s. Agenda’s waar mijn broer al diverse bewijzen voor verzameld had. De frustratie van de onmacht had hem in zijn greep. Het is zo belangrijk dat we ons niet laten verleiden tot frustratie en andere emoties. De politie is niet onze vijand. De artsen zijn niet onze vijanden. Het zijn de machthebbers die beide systemen in hun greep hebben die er voor zorgen dat deze groepen angst hebben om hun baan, die hun doen zwijgen. Niet vreemd overigens, kijk maar naar de Kriminal-Commissaris van politie uit Berlijn, die onlangs op een bijeenkomst in Dortmund mensen toesprak. De dag erna was hij zijn baan al kwijt.
Angst die alleen maar groter zal worden als de noodwet door het parlement wordt gejast, net zoals de Machtigingswet in Nazi-Duitsland in 1933, waarmee dat parlement zichzelf toen buitenspel zette en de weg vrijmaakte om de knokploegen van Hitler om te toveren tot SA en SS.

Het lijken grote woorden. Maar wie zijn geschiedenis niet wil kennen is genoodzaakt hem te herhalen.
Ook na 1933 waren er in Duitsland veel ‘Schlafschafen’. Ook nu is er weer veel cognitieve dissonantie. Angst, frustratie en intimidatie maakt realistisch nadenken onmogelijk en maakt mensen gevoeliger voor vergaande manipulatie.
Verdeel en heers. Roep dat het tuig en gajes is die onrusten willen veroorzaken, deze ouderen die bezorgd zijn. Zet knokploegen in. Stook onrust. Creëer een sfeer zodat je met uitgestreken gezicht op de TV kunt zeggen dat de onrust er toe heeft geleid dat het leger om hulp moet worden gevraagd. Zorg ervoor dat de media deze boodschap versterken.
Josef Goebbels, de propaganda minister van de Nazi’s zei eens :’Als ik een leugen een keer vertel geloven me een paar mensen, vertel ik hem twee keer zijn dat er 100, bij drie keer zijn het er 1000 en de vierde keer begin ik hem zelf te geloven’.

Lees ook eens:   Eu en Oekraine

Waarom krijg ik die associatie als ik nu soms naar de TV kijk?
Wie betaalt bepaalt. Geloof mij niet op mijn woorden. Maar follow the money.
Wees geen slaapschaap. Wordt wakker!
Maak niet normaal wat niet normaal is.

Zorg ervoor mede voor dat er over een jaar of zeven niet weer verzetshelden moeten op staan om proberen te redden wat er te redden valt.
Kom op voor je kinderen en kleinkinderen.
Ik schrijf deze blog ter nagedachtenis aan mijn broer en voor die van mijn vader, die zich zou omdraaien in zijn graf als hij zou zien dat hij voor niets jarenlang in het kamp heeft gezeten. Mensen willen niet leren.
Voel je vooral vrij de vriendschap met me te stoppen als je denkt dat ik overdrijf.
Alle anderen , die zullen wel weten dat de man aan het begin van dit blog Adolf Hitler was.

‘De beste manier om een volk te knechten is door het stelselmatig stapje voor
stapje voor stapje hun rechten af te nemen, op een manier die nauwelijks merkbaar is.

Iemand online die ik anoniem laat zijn!

-Deze regering vindt dit normaal…die doet ons dit aan…Willens en wetens!

 

Ik zit al een tijdje in deze groep en verbaas me erover dat er zo weinig onderzoek gedaan wordt naar wat er écht in Nederland en de rest van de wereld aan de hand is.
De meeste mensen slikken de berichten van de NOS nog als zoete koek en denken dat MarK Rutte en Hugo de Jonge eerlijke mensen zijn.
In 2007 hebben 167 landen hun handtekening gezet onder een coronaplan van de WHO.
Een groot plan wasr nooit een geheim van gemaakt is. Een akelig plan.
In 2009 heeft Robert de Ruiter een boek uitgegeven: Corona, waarin precies beschreven wordt wat er nu gebeurd.
In 2018 heeft de WHO de onschuldige griep corona aan de A-lijst met zeer gevaarlijke besmettelijke ziektes zoals tyfus, polio enz. toegevoegd. Bij een uitbraak van een ziekte op de A-lijst dient direkt groot alarm geslagen te worden. Niemand begreep eerst waarom dit gedaan was.
Zoals ieder voorjaar kwam ook dit jaar de voorjaarsgriep die corona heet. Het virus overleeft echter de 25 graden niet. 16 Maart 2020 was het al niet meer aktief. Dat was nog vóór de lock-down.
Tóch gingen we in lock-down. Er werden vreemde berichten gegeven en onbegrijpelijke maatregelen genomen en bijna niemand stelde vragen.
Want, waar kwamen vóór corona mondkapjes vandaan? Waarom mochten die bedrijven niet meer leveren en kwam in het nieuws dat er geen mondkapjes waren? Veel van deze bedrijven waren de eerste die failliet gingen.
De ene rare regel volgde de andere op zonder gerust te stellen, zonder adviezen voor je gezondheid. We hebben reeds een half jaar angst moeten slikken. Angst in combinatie met bedreiging.
Nóg een raar punt in de coronageschiedenis is dat er ineens héél veel geld uitgegeven kan worden. We moeten al járen bezuinigen. Kosten voor levensonderhoud stijgen de pan uit terwijl salarissen al jaren niet verhoogd zijn. En zo, zónder overlegd te hebben met de 2e kamer geeft Rutte achter elkaar miljaren uit. Ons belastinggeld. Inmiddels méér dan 2.000.000 miljard. Niemand vraagt zich af hoe dit kan.
Eén van de maatregelen is: we moeten een mondkapje dragen. Maar het mag geen gecertificeerd mondkapje zijn. Dat is raar. Want een niet gecertificeerd mondkapje heeft geen nut. En iedereen draagt het braaf.
De regering moet de situatie rekken want de regering heeft in 2007 voor het plan getekent en dat plan dient uitgewerkt te worden. Maatregelen worden onduidelijker, het hele volk baalt maar iedereen gelooft nog dat corona aktief is en dát moet zo blijven want de noodwet móet erdoor.
Met de noodwet zijn we ál onze vrijheden kwijt. Voor altijd. Er komen nooit verkiezingen meer. Want Nederland moet een dictatuur worden. Ieder land dat in 2007 getekent heeft moet een dictatuur worden.
Het einddoel van het grote plan is dat uiteindelijk de hele wereld geleid wordt door één dictator. Totale macht over mens én natuur. Waarom? Google dat maar.
Trump had het plan snel door. En verzet zich met hand en tand. Poetin had het plan snel door en vecht aan de zijde van Trump.
En toen was daar ineens de president van Wit-Rusland. Vers van de pers en voor de WHO klaar om met een aanbod van 92 Miljoen aan het dictatuur-lijstje toegevoegd te worden. Dat liep echter anders. Deze nieuwe president weigert aan het plan van de WHO mee te werken. Paniek! Bied het IMF een paar weken later het tienvoudige aan. Wat het IMF en de WHO nooit verwachten gebeurd. Deze nieuwe president toont geen angst en geeft een persconferentie waarin hij de misstanden van de WHO en het IMF open en bloot op tafel legt.
Vrije journalisten duiken erin en ontdekken dat alle landen die wél aan het plan meewerken en hun land en volk verloochenen dergelijke bedragen aangenomen hebben.
Nederland is één van die landen.
Dát is er aan de hand
Er is geen corona meer. Corona was een gewone griep zoals we jaren gehad hebben en waar we nooit eerder bang voor zijn geweest.
Door het Kabinet en het RIVM wordt al maandenlang gewaarschuwd voor een tweede lockdown, als wij ons niet netjes aan de coronamaatregelen houden. Ondertussen worden er op social media geruchten verspreid dat dit onderdeel is van een groter plan.
De Duitse minister van Gezondheid doet de geruchten op social media over een tweede lockdown in september af als fake news maar de Engelstalige Spaanse krant Euro Weekly News schrijft dat de meeste West Europese landen vanaf 18 september weer in een strenge lockdown gaan. Dit bevestigt de beweringen van de Duits-Syrische journalist Hamudi Ebalz, die op zijn YouTube kanaal waarschuwde dat heel West Europa op uiterlijk 30 september in een half jaar durende lockdown wordt gestort, die door het leger zal worden gehandhaafd. Het doel zou zijn om de geplande vernietiging van de economie te versnellen, en alle mensen te dwingen zich te laten testen, om hen vervolgens te vaccineren.
De Spaanse premier Pedro Sánchez gaat volgens Euro Weekly News het land op 18 september weer in een lockdown zetten, vanwege het oplopende aantal Covid-19 besmettingen. In fase 1 komt er eerst een regionale lockdown. Spanjaarden mogen dan niet meer buiten hun gemeente of woonplaats komen. Ook worden de grenzen met Frankrijk en Portugal gesloten voor al het ‘niet essentiële’ verkeer. Fase 2 begint na 2 weken met het sluiten van alle ‘niet essentiële’ bedrijven, zoals de horeca, bioscopen, theaters en andere plaatsen en events waar veel mensen komen. Twee weken langer in fase 3 moet iedereen weer verplicht thuis blijven, en mogen onder strenge voorwaarden alleen nog boodschappen worden gedaan. Dit komt overeen met wat Ebalz hoorde over wat er voor Duitsland staat gepland. De tweede lockdown gaat deze keer met militaire macht worden afgedwongen, wat bedoeld is om een volksopstand te voorkomen. Twee Spaanse politici onthulden afgelopen zaterdag tegenover Euro Weekly dat er al gesprekken zijn geweest met premiers van andere landen over de geplande tweede lockdown, waaronder met de Britse premier Boris Johnson. Dit zou een van de redenen zijn waarom vakantiebedrijven voor september vluchten en reizen annuleren. Ze zijn er vooraf voor gewaarschuwd.
Het maandenlang platleggen van de economie en samenleving wordt gedaan om de bevolking te beschermen, maar steeds meer mensen vermoeden inmiddels dat er een hele andere agenda wordt uitgevoerd. De vraag is dan of een tweede lockdown bedoeld is om ons in een nieuw regime te plaatsen, waarin onze vrijheden en rechten, en zelfs de zeggenschap over ons eigen lichaam van ons worden afgepakt. De tijd zal het leren.
Euro Weekly News
Journalistenwatch
Bijdrage: Käthie Schene

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥