web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteGezondheid & UiterlijkMaatschappij & Psyche

Mensen die niet sterven aan COVID-19 worden nog steeds toegevoegd aan het aantal doden

Toronto Public Health bevestigt: mensen die niet sterven aan COVID-19 worden nog steeds toegevoegd aan het aantal doden

De feiten:

Toronto Public Health tweette eind juni dat “Personen die zijn overleden met COVID-19, maar niet als gevolg van COVID-19, zijn opgenomen in de tellingen van gevallen van COVID-19-sterfgevallen in Toronto.”

Denk na over: Waarom worden mensen die niet zijn overleden als gevolg van COVID-19 opgenomen in de officiële sterftetelling?

Wat is er gebeurd:

Een veel voorkomend thema tijdens deze pandemie is het feit dat sinds het begin van deze pandemie openbare, provinciale, staats- en federale gezondheidsinstanties hebben bijgedragen aan het aantal doden dat niet echt is gestorven als gevolg van Covid -19. Toronto Public Health deed onlangs hetzelfde, vorige maand tweeten dat “Personen die zijn overleden met Covid-19, maar niet als gevolg van COVID-19, zijn opgenomen in de tellingen van gevallen voor COVID-19-sterfgevallen in Toronto.”

Dit betekent dat er mensen worden toegevoegd aan het aantal COVID-sterfgevallen die niet echt aan COVID zijn overleden. Dit zou logischerwijs het aantal sterfgevallen opdrijven van wat ze werkelijk zijn, waardoor het werkelijke sterftecijfer voor infecties zelfs lager wordt dan wat het al is . Dat gezegd hebbende, hebben meerdere reguliere media-artikelen gesuggereerd dat er ook bezorgdheid bestaat dat sommige sterfgevallen als gevolg van Covid-19 tijdens deze pandemie zijn gemist.

 

Volgens Factcheck.org, “Een Facebook-gebruiker heeft het tegenovergestelde beweerd, ten onrechte suggererend dat de telling wordt opgeblazen door niet-gerelateerde sterfgevallen, en exemplaren van die claim zijn viraal gegaan op het sociale-mediaplatform” en het idee dat sterfgevallen verkeerd worden berekend en in de tegenovergestelde richting van wat de reguliere media beweren, is vals.

Maar deze feitencontrolerende organisaties krijgen snel een slechte reputatie. Er zijn meerdere gevallen waarin organisaties als deze iets gewoon als onwaar bestempelen zonder daadwerkelijk een passend onderzoek uit te voeren. Ze erkenden bijvoorbeeld niet dat deskundigen en volksgezondheidsautoriteiten de mogelijkheid erkennen dat het aantal doden te hoog is.

Er zijn nog een aantal voorbeelden die eind vorige maand uit Toronto kwamen. Dr. Ngozi Ezike, directeur van het Illinois Department of Public Health, wees erop dat alle mensen die overlijden en positief testen op COVID-19, ongeacht de doodsoorzaak, betekenen dat het overlijden wordt gemarkeerd als een COVID-19 overlijden .

Ze verklaarde dat,

Als u in een hospice was en al een paar weken te leven had gekregen en u ook COVID bleek te hebben, zou dat worden geteld als COVID-dood, ondanks dat als u stierf aan een duidelijk alternatief omdat het nog steeds wordt vermeld als een COVID-dood. Dus iedereen die wordt vermeld als een COVID-overlijden, betekent niet dat dit de oorzaak van de dood was, maar ze hadden COVID op het moment van overlijden. ( bron )

De gezondheidsautoriteiten van Colorado hebben onlangs toegegeven hetzelfde te doen, daar kunt u hier meer over lezen .

Vittorio Sgarbi, de Italiaanse burgemeester van Sutri, hield een emotionele toespraak tijdens een hoorzitting op 24 april, waarin hij benadrukte dat het aantal doden in Italië als gevolg van COVID-19 volledig vals is en dat er gelogen wordt tegen de mensen. Je kunt dat bekijken en hier meer over lezen .

Het punt is dat dit gedurende de hele pandemie een veel voorkomend thema was.

Een andere vreemde bevinding is dat de Bulgarian Pathology Association het standpunt heeft ingenomen dat de tests die worden gebruikt om het nieuwe coronavirus bij patiënten te identificeren, ‘wetenschappelijk zinloos’ zijn. Ze halen een artikel aan waarin de wetenschap wordt uitgelegd. Hierover leest u hier meer .

Bron

Waarom dit ertoe doet: Deze informatie is belangrijk omdat het benadrukt dat de maatregelen die we verplicht worden gesteld en die we moeten nemen, worden uitgevoerd met gebrekkige gegevens om deze te rechtvaardigen. Wat ook meer mensen zorgen baart, is dat de meningen en onderzoeken van veel artsen en wetenschappers over de hele wereld, van wie sommigen behoorlijk bekend zijn, worden verbannen en gecensureerd van sociale-mediaplatforms omdat ze simpelweg in tegenspraak zijn met de informatie die de Wereldgezondheidsorganisatie ons heeft gegeven ( WHO). Waarom zitten mensen als Julian Assange echt in de gevangenis? Waarom stellen mensen oorlogsmisdaden en andere wandaden binnen de WHO, zoals Assange, aan de kaak?heeft, gestraft, en degenen die de feitelijke misdaden plegen, zijn degenen waarmee we ons identificeren? Moeten we niet het recht hebben om informatie open en vrij te onderzoeken en zelf te bepalen wat wel en niet is? Een veel voorkomend thema met betrekking tot deze pandemie lijkt angst en hysterie te gebruiken om de dreiging veel groter te laten lijken dan ze in werkelijkheid is, en vervolgens de oplossing voor te stellen. Misschien had Edward Snowden gelijk toen hij zei dat regeringen het coronavirus gebruiken om meer van onze rechten en vrijheden weg te nemen, en ze zullen niet terugkomen, net zoals ze niet terugkwamen na 9/11.

De afhaalmaaltijd
Uiteindelijk is niet alles waarvan we geloven dat het waar is. We hebben dit doorgemaakt met DTT, Glyfosaat, Tabak en nog veel meer. Gezien het feit dat wetenschappers zelf van binnen deze federale regelgevende instanties op het gebied van gezondheidszorg zich grote zorgen maken over invloeden van buitenaf , en nogmaals, met zoveel eampelen, moeten we ons afvragen of we ons vertrouwen in deze instanties echt meer kunnen vertrouwen. We gehoorzamen constant, we luisteren constant en we volgen voortdurend mandaten. Mandaten mogen in dit geval geen mandaten zijn, het moeten aanbevelingen zijn. Wees niet bang om zelf na te denken met betrekking tot veel wereldwijde gebeurtenissen, want onze perceptie ervan wordt zwaar gemanipuleerd.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥