web analytics
...

Hugo de Jonge & Mark Rutte: Hoe betrouwbaar zijn onze politici?

In de coronacrisis zijn gezondheidsminister Hugo de Jonge en premier Mark Rutte belangrijke spelers. Beide zijn voorstanders van en sturen aan op een vaccin. Maar wat weten ze eigenlijk van vaccinatie en de potentiële bijwerkingen ervan? Er zijn maar weinig mensen die niet weten dat medicijnen altijd bijwerkingen hebben.

Vaccins zijn daarop geen uitzondering. Soms moet je de bijwerkingen op de koop toe nemen als er duidelijk meer voordelen zijn. Maar dat is een afweging en alleen door het kennen van zowel baat als schade kan men de balans opmaken. Hebben deze bewindvoerders er ooit bij stil gestaan dat er überhaupt een schaduwkant kan zijn? De schokkende beelden van deze video tonen dat De Jonge en Rutte eigenlijk niet weten waar ze het over hebben. Oordeelt u zelf of deze politici betrouwbaar zijn en geef uw mening.

-Ze hebben duidelijk geen zin in mensen ”van de straat”. Begrijpelijk ook wel.

Ze weten het beter, en wat hun redenen ook zijn, het zal hen veel opleveren, of ze zijn echt zo blind dat ze denken het goed te doen.
Overtuigd van eigen gelijk dus.

 

Lees ook:   "Spaar de vredelievenden niet." Wat deed de NAVO in Europa?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button