web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

DE TWITTER-AVATAR VAN ELON MUSK IS AFKOMSTIG VAN…

DE TWITTER-AVATAR VAN ELON MUSK IS AFKOMSTIG VAN EEN VIDEOGAME WAARIN “EEN WERELDWIJDE PANDEMIE WORDT GEORKESTREERD OM DE BEVOLKING TE BEHEERSEN DOOR EEN GEHEIM GENOOTSCHAP”

AnGel-WinGs.nl

Elon Musk kreeg de afgelopen weken veel aandacht voor zijn posts op sociale media over de pandemie van het coronavirus. De afgelopen week zijn vooral zijn berichten op Twitter interessant geworden. Naast tirades over het heropenen van het land, heeft Musk ook vreemde berichten geplaatst over de te hoge beurskoers van zijn bedrijf Tesla, en beweerde zelfs dat hij bereid was al zijn bezittingen te verkopen. Nadat de berichten waren geplaatst, daalde de aandelenkoers voor Tesla aanzienlijk.

 

 

Veel van zijn supporters waren van mening dat hij gewoon een grapje maakte over het verkopen van zijn bezittingen of raar zijn op sociale media zoals hij vaak is, maar het lijkt erop dat Musk in de dagen na het plaatsen van de post is begonnen met het verkopen van enkele van zijn waardevolle activa. Volgens  CNBC heeft Musk twee van zijn herenhuizen in Los Angeles te koop aangeboden nadat de berichten waren geplaatst.

Lees ook eens:   FDA trekt toestemming PCR-test in vanwege teveel valse positieven en ‘geen onderscheid met griep’

Veel van zijn supporters realiseerden zich ook dat hij zijn Twitter-profielfoto veranderde in een afbeelding van de videogame Deus Ex, die plaatsvindt in een toekomst waarin rijke bedrijven en politici samenspannen om een ​​gemanipuleerde ziekte te gebruiken, genaamd  “The Grey Death ” om te beheersen maatschappij en verrijken zich daarbij.

In het spel werd de genezing van de ziekte aan de armen onthouden en alleen voor de rijken gehouden. Het leek erop dat hij zichzelf vergeleek met de hoofdrolspeler van het spel, JC Denton, maar sommige commentatoren beweerden dat hij meer leek op de miljardairschurk van het spel, Bob Page. Anderen hebben betoogd dat Musk zichzelf met geen van beide personages vergeleek, maar slechts subtiel wees op de mogelijke overeenkomsten met de huidige mondiale situatie.

Musk heeft sindsdien zijn profielfoto gewijzigd, maar haalt nu weer de krantenkoppen, dit keer over foto’s van zijn pasgeboren kind, waarvan hij beweert dat het “X Æ A-12” heet. Om het nog interessanter te maken, toen Musk en zijn vriendin Grimes foto’s van de baby plaatsten, gebruikten ze een Snapchat-filter om het te laten lijken dat het kind gezichtstatoeages had.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥