web analytics
11:11 Dubbele getallen

Tom Hanks, Rita Wilson Testpositief voor coronavirus

Tom Hanks, Rita Wilson Testpositief voor coronavirus

Tom Hanks en Rita Wilson hebben aangekondigd dat ze positief hebben getest op COVID-19 ( coronavirus ), de eerste beroemdheden die een diagnose hebben gesteld.Hanks en Wilson, beiden 63, onthulden het nieuws woensdag met een verklaring. Het echtpaar was in Australië voor de productie van de titelloze Elvis Presley-film van Baz Luhrmann, waarin Hanks de iconische manager van Presley, kolonel Tom Parker, speelt.

Lees de onderstaande verklaring:

“Hallo mensen. Rita en ik zijn hier in Australië. We voelden ons een beetje moe, alsof we verkouden waren, en wat pijn in het lichaam. Rita had wat koude rillingen die kwamen en gingen. Lichte koorts ook. Om de zaken goed te spelen, zoals nu in de wereld nodig is, werden we getest op het Coronavirus en bleken we positief te zijn.

Wel nu. Wat nu te doen? De medische ambtenaren hebben protocollen die moeten worden gevolgd. We Hanks worden getest en geisoleerd zolang de volksgezondheid en veiligheid dit vereisen. Er is niet veel meer aan de hand dan een dagelijkse aanpak, nietwaar?

We houden de wereld op de hoogte en up-to-date.

Pas goed op jezelf! ‘

Hanks en Wilson waren de enige bekende personen in de film die de ziekte opliepen, aldus insiders. De film bevindt zich momenteel in de pre-productiefasen, wat betekent dat camera’s nog geen rol hebben gespeeld en nog steeds voorbereidingen treffen om te schieten. Testmaatregelen voor filmmakers en crew zijn op dit moment onbekend.

Warner Bros., de distributeur achter de film, gaf een verklaring af kort nadat Hanks en Wilson naar de beurs gingen.

“We zijn ervan op de hoogte gebracht dat een bedrijfslid van onze Elvis-speelfilm, die momenteel in pre-productie is in The Gold Coast, Australië, positief is getest voor COVID-19 (coronavirus)”, luidt de verklaring. “We werken nauw samen met de juiste Australische gezondheidsinstanties om iedereen te identificeren en te contacteren die mogelijk in direct contact is gekomen met het individu. De gezondheid en veiligheid van onze bedrijfsleden is altijd onze topprioriteit en we nemen voorzorgsmaatregelen om iedereen te beschermen die wereldwijd aan onze producties werkt. De persoon die positief voor COVID-19 heeft getest, wordt momenteel behandeld. ”

Lees ook:   Jaag ze uit Den Haag! Dit land is het zat!

Het nieuws brak net toen president Donald Trump een opschorting van 30 dagen aankondigde voor reizen van Europa naar de Verenigde Staten vanwege de verspreiding van het coronavirus. Eerder op woensdag verklaarde de Wereldgezondheidsorganisatie COVID-19 officieel tot een wereldwijde pandemie.

Er zijn wereldwijd meer dan 115.000 (gevallen van coronavirus bevestigd en de ziekte heeft meer dan 4.200 mensen gedood.

https://variety.com/2020/film/news/tom-hanks-rita-wilson-coronavirus-1203531498/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button