...
Politiek-EliteGezondheid & Uiterlijk

De politieke elite is mogelijk al ingeënt tegen het coronavirus

De politieke elite is mogelijk al ingeënt tegen het coronavirus

Een onlangs door Hrvoje Mori van Geopolitiek & Rijk leidde Interview met Dr. Francis Boyle maakt golven op internet omdat er is gesuggereerd dat er inderdaad een nieuw coronavirusvaccin is dat de politieke elite mogelijk heeft ontvangen.

Het is op dit moment moeilijk te ontkennen dat het in het nieuwe coronavirus een GM is een biologisch wapen dat is alleen in China’s BSL-4 werd bereid – in Wuhan, het epicentrum van de nieuwe coronavirus uitbraak. En of het per ongeluk of met opzet is ontsnapt, is niet relevant, omdat Big Pharma er al koortsachtig een vaccin voor ontwikkelt – of misschien bestaat dit vaccin al?

Boyle gelooft dat zowel de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) als de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) criminele organisaties zijn die herhaaldelijk hebben deelgenomen aan de verborgen ontwikkeling van biologische wapens. En zoals het eruit ziet, is het nieuwe coronavirus niet anders.

“Een BSL-4 is het ernstigste type biowapenlaboratorium”, legt Boyle uit, eraan toevoegend dat dergelijke faciliteiten vaak worden gebruikt om biologische wapens te ontwikkelen met behulp van genetische manipulatie met DNA.

“Dus het lijkt mij dat de Wuhan BSL-4 de bron is van het coronavirus,” voegt hij eraan toe. “Ik vermoed dat ze SARS hebben onderzocht, en ze hebben het verder bewapend door het een prestatiewinst te geven, wat betekent dat het dodelijker kan zijn.”

Deze op Brighteon.com gepubliceerde video-interview waarin u , de open ogen , kan ook hier worden bekeken:

Volgens Boyle is het sterftecijfer voor nieuwe soorten coronavirussen nu ongeveer 15 procent
Zoals later bleek en zoals we ook meldden , was er een wetenschapper genaamd Dr. Peng Zhou, die in dit BSL-4-laboratorium in Wuhan aan projecten met zeer overdraagbare ziekten en vleermuizen werkte. Volgens gezondheidsinstanties is dit de officiële bron voor nieuwe soorten coronavirussen.

Lees ook:   Rutte pas op: Jensen

Wanneer je twee en twee bij elkaar optelt, lijkt het erop dat het nieuwe coronavirus een verkeerd experiment is – of, als het de bedoeling was, goed – en het etablissement probeert nu op te ruimen om de volledige waarheid van wat er is gebeurd bij het publiek te voorkomen ,

We weten ook dat nieuwe coronavirussen veel dodelijker zijn in vergelijking met SARS (ernstig acuut respiratoir syndroom), waardoor ze een potentieel grotere bedreiging vormen dan eerdere wereldwijde uitbraken.

“Het laatste rapport [zegt] dat het een sterftecijfer van 15 procent is dat 83 procent meer infectie is dan SARS met een infectiegraad”, zegt een citaat van Boyle over het nieuwe coronavirus.

“Een typische toename van functionaliteit beweegt in de lucht, zodat het tot een meter of meer kan gaan van iemand die niest of hoest. Dit is ook een speciaal aangewezen WHO-onderzoekslaboratorium. ”

Volgens Boyle is een vaccin al ontwikkeld of althans gepatenteerd door het Pirbright Institute in het VK .

De Pirbright Institute, dat gedeeltelijk , door Bill Gates, de miljardair en filantroop gefinancierd wordt, is direct verbonden met het Britse programma voor biologische oorlogsvoering en Boyle is ervan overtuigd dat er al een vaccin en sommige mensen kunnen hebben ontvangen.

“U kunt geen vaccin laten patenteren door het United States Patent Office tenzij de wetenschap daar is. Dus er is een vaccin ‘, zegt hij.

“Iedereen liegt erover, niemand wijst erop – er is een vaccin, maar Big Pharma wil in plaats daarvan geld verdienen, en de onderzoekers zeggen dat het drie maanden zal duren en we gaan vooruit, weet je. Iedereen gaat roet in het eten, dat is zeker. ”

Lees ook:   OBAMA BANNED THIS VIDEO

https://snap4face.com/moeglicherweise-wurde-die-politische-elite-bereits-gegen-das-coronavirus-geimpft/

Gerelateerde artikelen

Back to top button