...

23 oktober 2021

 

Amerika de meest Oorlogszuchtigen ter wereld!

https://www.ninefornews.nl/amerika-911-oorlogen-doden/

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport, zie de link.

Zg. komen zij met hun vrede naar landen waar zij niets te zoeken hebben!
Landen die soms een dictator nodig hebben zelfs, omdat men ze anders in chaos doet storten, een sterke leider is hun leidraad.
Dat hebben zij nodig.
Dat klinkt misschien heel naar, maar dat is het vaker niet dan wel.

Waarom Amerika dit doet?

Political worldmap🌍 Vector worldmap

Zie de map… bijna geen land voert oorlog zo ver weg van zijn eigen land, Amerika wel. Dat betekend dat men minder geneigd is hen aan te vallen.
Zo groot is Amerika niet eens.

Rusland is bijna 4 x zo groot.
Groenland en Canada een goede tweede en derde…

Nadat ik allerlei Spaanse series zag en nu een Turkse begrijp ik nog meer van de wijze waarop de macht denkt en doet en dan zijn het maar series…maar toch!
Het opent je ogen voor een waarheid die gewoonweg speelt.

Amerika heeft veel macht, had veel geld, leeft in feite op bloedgelden dankzij het bloed dat zij vergieten in deze mooie wereld.
In feite is de macht in Amerika het kwaad in de wereld!
Wat heeft een land zover over de zee te maken met Europa en Rusland?
Veel!
Ze beschouwen zichzelf als wereldleiders.
Maar doen meer kwaad dan goed, aangezien er veel nazi’s na de oorlog gevlucht zijn met hun denkwijzes, wat niet zo vreemd is want ze werden hierbij geholpen speelt die gedachtengang nog steeds een rol in de wereld.
Het misbruiken van mensen en kinderen door middel van bv. testen met medicijnen, komt niet zomaar ergens vandaan uiteraard!
Dat deed men al in de 2e wereldoorlog.
Mens en kind waren proefkonijnen in die oorlog.
Men speelt een spel, en hierbij wordt niets geschuwd, zo werkt dat dus.
Zolang de mens brood en spelen heeft, kan men hier niets aan doen.
En het is ook niet de bedoeling dat wij aardebewoners hier iets tegen gaan doen.
Voor ons is de weg ziekten, zorgen, negatief nieuws, beïnvloeding, een pad te gaan dat al bepaald is, opgroeien, naar school, trouwen, een huis kopen, en veel werken.
Verder hoeven wij ons brein niet te vermoeien meestal is dit al genoeg om ons rustig te houden.

Dan nog fake nieuws dat verspreid wordt, om zodanig de mensen bezig te houden, internet, games, overgewicht dankzij voedsel dat zo bewerkt is dat het ziek maakt, chemtrails, het is een gebed zonder einde.

Rusland is enorm groot qua land, ze zijn gelukkig nog steeds de wijste, en als een Rusland zich nu zou bemoeien met de EU?
Nee een land ver weg bemoeit zich met onze levens en onze gezondheid.
Kijk wat ze aangericht hebben, de grootste moordenaars ooit op aarde, wonen veilig ver weg.

Zij zijn diegenen die onze mobieltjes afluisteren blijkbaar en ons bespioneren.
Facebook komt idem uit Amerika…alle informatie is daar opgeslagen.

Nu ben jij maar 1 van de velen, maar oh weeh als China die informatie zou tappen dat mag niet of Rusland…!

Heel ruwe schatting

Uit een tweede onderzoek van Costs of War blijkt dat die oorlogen tussen 770.000 en 801.000 mensenlevens hebben geëist.

Het gaat hierbij om de oorlogen in Afghanistan, Pakistan, Irak, Syrië en Jemen, maar ook om conflicten in Djibouti, Eritrea, Ethiopië, Jordanië, Kenia, Filipijnen, Soedan, Turkije, Oezbekistan, Tadzjikistan, Kirgizië en Cuba (Guantanamo Bay).

Afgelopen jaar stond de teller op 5,9 biljoen dollar en zo’n 500.000 doden.

Hoofdonderzoeker Neta Crawford zei tegen Military.com dat dit een ‘heel ruwe schatting’ is.

 

En vergeet dit niet aub! Zeker niet aangaande de Russen.

Het totaal aantal doden van de Tweede Wereldoorlog (1939 – 1945) bedroeg naar schatting 55 miljoen, waarvan de helft burgers. Alleen al in de Sovjet-Unie vielen 20 miljoen doden. Dodenaantal Eerste Wereldoorlog (1914 – 1918): 10 miljoen, merendeels militairen.

De Tweede Wereldoorlog was een oorlog die van 1939 tot 1945 op meerdere fronten werd uitgevochten tussen de as-mogendheden (hoofdzakelijk Duitsland en Japan) en de geallieerden (hoofdzakelijk de Sovjet-Unie, de Verenigde Staten en het Britse Gemenebest).

Van The Longest Day en A bridge too Far tot Saving Private Ryan en Inglourious Bastards: als we Hollywood mogen geloven, was de Tweede Wereldoorlog een ‘goede oorlog’ waarin de Verenigde Staten ten strijde trokken om de democratie en de vrijheid in Europa en overal elders in ere te herstellen. Volgens Jacques Pauwels is de waarheid net iets complexer. Amerikaanse bedrijven in nazi-Duitsland zoals GM’s Opel en de Fordwerke maakten niet alleen vóór maar ook tijdens de oorlog grote winsten. Tegelijkertijd deden ze ook gouden zaken met Groot-Brittannië.

Lees ook:   Vaccinatie misbruik?

In deze compleet herziene heruitgave van De mythe van de goede oorlog legt de auteur uit hoe over de oceaan het idee leefde dat de VS met ‘de verkeerde bondgenoot’ (de Sovjet-Unie) tegen ‘de verkeerde vijand’ (nazi-Duitsland) vochten. Het hoeft dus niet te verbazen dat Washington manoeuvreerde tegen de Sovjetbondgenoot. Of wat dacht u van de plannen voor een kruistocht tegen Moskou, samen met de overblijfselen van de Wehrmacht? De Tweede Wereldoorlog zoals u die niet op school zag.

Dit boek verscheen in 9 talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch, Koreaans, Turks

https://www.epo.be/nl/geschiedenis/2601-De-mythe-van-de-goede-oorlog-9789462671027.html

https://dirklagast.wordpress.com/2019/09/01/de-mythe-van-de-goede-oorlog-amerika-en-de-tweede-wereldoorlog/

De “mythe” zit in het venijn: voor wie was die oorlog zo goed?.
Net zoals het kapitaal geprofiteerd heeft van het aan de macht komen van Hitler, heeft datzelfde kapitaal enorme winsten gemaakt aan de voorbereidingen van die tweede wereldoorlog. De Duitse dochterbedrijven van de American corporate produceerden en verkochten wapens en goederen aan de nazi’s. Tijdens de oorlog moesten zowel de geallieerden als de asmogendheden bevoorraad worden door… diezelfde bedrijven. Hun winsten waren verzekerd. Hun bedrijven werden beschermd. En in nazi-Duitsland profiteerden ze bovendien van de slavenarbeid vanuit de concentratiekampen en de bezette gebieden. Voor hun winsten was de tweede wereldoorlog zeker een “goede oorlog”.

-En zelfs als de VS zich nu uit alle oorlogsgebieden zouden terugtrekken, dan zouden de kosten van de oorlogen na 9/11 nog steeds oplopen als gevolg van de zorgkosten voor veteranen en de rente die betaald moet worden voor leningen.

18e eeuw

Gedurende de laatste 24 jaar van de 18e eeuw werden door het nieuwe onafhankelijke Amerikaanse land vrijwel continu oorlogen gevoerd, namelijk tegen indianen, Fransen, Spanjaarden, achtergebleven Britse troepen en Amerikaanse rebellen. Alleen in 1796 en 1797 werden in de eerste periode van hun bestaan door de Verenigde Staten geen oorlogen gevoerd. Dit was het begin van een inmiddels 240 jaar durende Amerikaanse oorlogstraditie.

19e eeuw

In de 19e eeuw voerden de Verenigde Staten maar liefst 61 oorlogen. De meeste van deze oorlogen waren oorlogen tegen indianenstammen en piraten, maar de VS voerde ook oorlog tegen Spanje, Duitsland, China, Mexico, Brazilië en de Filipijnen.  De enige jaren van deze eeuw waarin de VS geen oorlog voerde waren 1807 t/m 1809, 1826, 1828 t/m 1830 en 1897.

20ste en 21ste eeuw

In de twintigste eeuw waren de Verenigde Staten maar liefst 89 jaar in oorlog met andere landen. Tot en met 1913 werd de oorlog met Filipijnen uitgevochten en tot 1934 werd oorlog gevoerd tegen Latijns-Amerika en Spanje om belangen van de VS in Latijns-Amerika te behartigen.

De VS vocht in 1917 en 1918 mee in de Eerste Wereldoorlog en van 1941 t/m 1945 in de Tweede Wereldoorlog tegen Duitsland, Italië en Japan. Na de Tweede Wereldoorlog begon de periode van de Koude Oorlog waarin de VS niet alleen betrokken was bij de oorlog in Korea en de oorlog in Vietnam, maar ook proxy-oorlogen voerden in enkele Zuid- en Midden-Amerikaanse landen en in Afghanistan. (Een proxy-oorlog is een oorlog waarbij een land een partij economisch, logistiek en ideologisch steunt om tegen een andere partij te vechten. De oorlog is dan niet alleen in het belang van de strijdende partijen, maar ook in het belang van de landen die deze partijen steunen.)

https://www.ruimbegrip.nl/hoeveel-oorlogen-amerika-gevoerd/

Vanaf 1987 heeft de VS vrijwel onafgebroken oorlog gevoerd in het Midden-Oosten, op de jaren 1997 en 2000 na. Vanaf 2001 heeft de VS tot 2016 onafgebroken de ‘War on Terror’ gevoerd.

Van de 240 jaar dat de Verenigde Staten van Amerika bestaan zijn zij al 219 jaar in oorlog. Slechts 21 van de 240 jaar voerden zij geen oorlog. Meer dan 91% van het bestaand zijn de Verenigde Staten in oorlog geweest.

Het land dat verreweg de meeste oorlogen heeft gevoerd is Groot-Brittannië, maar geen land op de wereld heeft in een periode van 240 jaar zoveel oorlogen gevoerd als de Verenigde Staten van Amerika.

  1. Zoals in het boek van Naomi Klein (Shock Doctrine) uitgebreid wordt toegelicht, heeft de VS sinds 11 september 1973 (Pinochet) tientallen (proxi) oorlogen gevoerd, waarbij altijd de grote bedrijven geprofiteerd hebben. De bevolking en de plaatselijke democratie hebben daar altijd onder geleden.

  2. 10d7bde3067d98ea6b2081f3c599591d?s=48&d=mm&r=g via Angel-WingsOlav

    Voeg daaraan toe in hoeveel landen Amerika opstanden, rebellen en staatsgrepen heeft gesteund of georganiseerd en waar ze de verkiezingen hebben beïnvloed of gekocht.

    Daarom nooit andere landen met hun bedrijven in jouw land, nooit voedsel uit andere werelddelen laten komen en in eigen land de boer de das omdoen…want ooit komt er een tijd dat er geen eten meer is dankzij een oorlog en dan?
    Hebben wij niets meer…

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten