21 april 2021

 

Wat je ook nog moet weten over de ziekte van LYME

https://www.ninefornews.nl/verborgen-geschiedenis-lymeziekte/

Zover ik al wist, is het een ziekte die ontwikkeld is als oorlogsvirus in een lab dat bewust of per ongeluk naar buiten is gekomen.

Er is een eiland waar men allerlei griezelige enge experimenten uitvoerd.

Plum eiland.

https://sites.newpaltz.edu/ticktalk/social-attitudes/story-by-smaranda-dumitru/

Je leeft het leven en beseft niet waar sommigen mee bezig zijn. Heel ziek als je dit beseft, hoe kunnen zij dat doen?
Tjah gelden, macht, maar wel ziek verder!


Ziekte van Lyme op Plum Island: Fringe Conspiracy Theory of Government Cover-up?

Van Smaranda Dumitru

Als centrum voor dierenziekten is Plum Island de focus geweest van vele duistere regeringscomplots, van uiterst geheime biologische wapenexperimenten tijdens de  Koude Oorlog  tot het werkterrein voor  nazi-  wetenschappers die na de Tweede Wereldoorlog zijn gerekruteerd.

Misschien is wetenschappelijke experimenten vermengd met classificatie door de overheid slechts een broeinest voor saaie samenzweringen, of misschien is er meer bij Plum dan we vermoeden.

Een recentere theorie is dat de ziekte van Lyme ontsnapt is uit Plum Island, wat de meest plausibele samenzweringstheorie tot nu toe is. De theorie ging in 2004 mainstream met het boek van Michael C. Carroll,  Lab 257: The Disturbing Story of the Government’s Secret Plum Island Germ Laboratory.

Plum Island ligt voor de kust van Long Island, New York. Het werd gebruikt als een militaire basis tijdens de Spaans-Amerikaanse oorlog en in 1954 werd het veranderd in een centrum voor de bestrijding van dierziekten. Het centrum werd opgericht om mond- en klauwzeer bij rundvee te bestuderen, een zeer besmettelijke ziekte die zeldzaam is bij de mens, maar kan boerderijen en de vee-industrie verwoesten.

Terwijl het centrum werd gerund door het Amerikaanse ministerie van landbouw, werd het in 2002 tijdens besprekingen over de verkoop van het eiland overgedragen aan het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid.

De reden waarom sommigen geloven dat de ziekte van Lyme aan Plum Island is ontsnapt, is omdat het eiland zich op slechts enkele kilometers van de kust van Lyme, Connecticut, bevindt, waar de eerste uitbraak van Lyme in 1975 werd waargenomen. Wetenschappers zeggen dat alle dieren op het eiland zijn gedood om de mogelijke verspreiding van ziekten te voorkomen, beweren samenzweringstheoretici dat vogels regelmatig tussen het eiland en het vasteland vliegen en zo ziekten kunnen verspreiden die ze kunnen oppakken.

“Ik weet niet of Lyme uit Plum Island kwam”, zei April Ferguson *, die een chief strategy officer is voor een beleidsgerichte denktank in Hudson Valley, “maar het is raar dat niemand erover wil praten, artsen zijn bang om het te behandelen en te diagnosticeren, [en] de regering praat er niet over. ”

Lees ook:   Dirty US statistieken: kindersmokkel

Ferguson begon een verband te overwegen tussen de ziekte van Lyme en Plum Island nadat ze een persbericht zag   waarin beschreven werd hoe de Centers for Disease Control een Texas A & M University biodefense lab sloten vanwege uitbraken van Brucella en Coxiella burnetii . Brucella  en  Coxiella burnetii  zijn beide door teken overgedragen bacteriële pathogenen. Dit leidde Ferguson ertoe zich af te vragen over Plum Island. Zowel het laboratorium op Plum Island als dat van Texas A & M zijn bioveiligheidsniveau 3-laboratoria en bestuderen vergelijkbare infectieziekten zoals mond- en klauwzeer, vogelgriep en Rift Valley-koorts.

Ferguson vertegenwoordigt Lyme-patiënten  pro bono  als een advocaat. Zij beschouwt de houding van de regering jegens Lyme erg vreemd. Het aantal gevallen vertoonde een vertienvoudiging in één jaar, wees ze erop, en verzekeringsmaatschappijen dekken geen antibiotica voor Lyme, hoewel je gemakkelijk antibiotica kunt krijgen voor een andere aandoening. “De ziekte van Lyme is taboe en ik begrijp niet waarom,” zei ze.

Jennifer Reid die een Lyme-ziektesteungroep in Ridgefield, Connecticut heeft, zei dat het verband tussen de ziekte van Lyme en Plum Island een ‘interessant verhaal’ is. Het komt echter niet tijdens haar bijeenkomsten naar voren. “Mensen zijn gericht op beter worden. Ze zijn niet op zoek naar iemand die de schuld krijgt, ‘legde Reid uit.  Reid beschuldigt  klimaatverandering  en  ontbossing  voor de instroom van Lyme in gemeenschappen in voorsteden, waaronder Lyme, Connecticut.

Reid zei dat individuen zich kunnen wenden tot complottheorieën zoals die over de ziekte van Lyme en Plum Island als ze gefrustreerd zijn. “Het is heel moeilijk voor mensen om te begrijpen waarom we geen vooruitgang hebben geboekt,” zei ze. “Ze willen dat er iets logisch klinkt. Ze begrijpen niet waarom het (de ziekte van Lyme) niet serieuzer wordt genomen en meer aandacht krijgt. ”

Inderdaad, hoewel de relatie tussen de ziekte van Lyme en Plum Island misschien niet echt is, is het duidelijk dat de ziekte van Lyme veel onbeantwoorde vragen laat.

Van  diagnose  tot  financiering  en  onderzoek , velen die lijden aan Lyme zijn gefrustreerd, verward en boos  op de algemene toestand van de behandeling van de ziekte van Lyme. Misschien is het toch niet zo gek om zich te wenden tot overheidsoverdekkingen op geheime eilanden.

* April Ferguson’s naam is gewijzigd op haar verzoek.


Moet je nagaan wat ze uitvreten bv op de OVP!!
https://www.youtube.com/watch?v=r8tESJVvM88&list=PLu3szduybK7f5Y4d_Pn-neeHYYEdsVoG7

Muggen en vlooien schijnen ook al LYME te veroorzaken!!! Kijk…
https://stopdeteek.nl/ziekteverwekker-van-lyme-gevonden-in-10-soorten-muggen/

Steekvliegen idem
https://www.lymeepidemie.nl/wist-u-dat-ziekte-van-lyme/
https://ikkiesnatuurlijk.nl/besmet-met-lyme-door-een-mug/
Dat teken de borrelia-bacterie (veroorzaker van de ziekte van lyme) kunnen overbrengen, is bekend. Helaas kunnen nagenoeg alle stekende insecten tegenwoordig lyme overbrengen, denk bv. aan muggen, dazen, horzels, vlooien, luizen, spinnen

Gerelateerde berichten