...

18 juni 2021

 

Ons kleine land wil gevechtsvliegtuig die kernbommen….

D66-fractievoorzitter Rob Jetten zei dit weekeinde dat de opvolger van de F-16 niet de mogelijkheid moet krijgen om kernbommen af te werpen.
En daar is de rest bozig over…gezellig.

https://www.ad.nl/politiek/ergernis-in-coalitie-over-onverantwoorde-inconsequente-jetten-br~a0d2047e/

Dit noemt men ivm Rusland… Hoezo het Rusland dat zij demoniseren continu?
Wat denken ze te bereiken?

Denken zij werkelijk dat de EU overeind blijft bij een oorlog met de Russen of met Amerika?
Echt niet dan zijn wij allen weggevaagd… dus aub..kap met dat gebral aub. We hebben niets te vertellen in de wereld…maar NL heeft een enorm grote waffel.
Een beetje narcistische praatjes hebben ze.
Erg gevaarlijk dit alles.

Gevaar zit hem ook in de andere landen die een oorlog zullen gaan uitlokken bij de EEG kon men elkaar nog wel komen helpen…maar nu in de EU zijn we dan ineens allemaal in een oorlog verwikkeld, nu met de mensen die nu de macht hebben is dat niet best!

https://www.novini.nl/nederland-potentieel-doelwit-in-kernoorlog/

Ook een interessant artikel

Nederland: een doelwit in een kernoorlog

De aanwezigheid van kernwapens op Nederlands grondgebied en de kernwapentaak maken Nederland ook een potentiële dreiging voor een land als Rusland. Deze kernwapens kunnen namelijk in een eventuele oorlog tegen de Russische Federatie worden ingezet. Nederlandse piloten waren ook voor een dergelijk doel opgeleid in de Koude Oorlog: namelijk om kernwapens te laten vallen op grondgebied van het Warschaupact.

In een eventuele kernoorlog met Rusland zou een dergelijk scenario zich herhalen en dus moeten de Russen rekening houden met de Nederlandse dreiging. Deze dreiging gaat in het geval van Nederland voornamelijk uit van Volkel en mogelijk van Den Helder. Vandaar de vluchten van Russische bommenwerpers nabij Nederlands luchtruim.

Lees ook:   Kom in opstand

 

Gerelateerde berichten