Einde verhaal Elite

Nu de terroristen in Syrië en Irak op hun retour zijn dankzij het kordate optreden van de Russen in samenwerking met Hezbollah, het Syrisch Arabische leger en niet te vergeten de Iraanse garde, zou je denken dat het gevaar geweken is en het Midden Oosten sinds lange tijd weer eens een moment van rust zal kennen. Niets is minder waar!

Het huurlingenleger van de elite met tot de verbeelding sprekende namen zoals Al Nusra, Al Qaida, kortom, noem ze maar op, is niet meer. Ze worden momenteel omgeturnd tot een nieuw leger dat de belangen van de bevolking van Syrië moet gaan behartigen ( moderate rebels ). Putin en Assad hadden dit natuurlijk al lang van tevoren voorzien en hebben elke groep die ook maar in de verste verte een verbinding heeft met eerder genoemde terroristen/huurlingen legers, verboden deel te nemen aan vredesbesprekingen. Desalniettemin hebben de Amerikanen al meerdere militaire bases opgericht in gebieden waar zij momenteel verblijven. De vraag is nu of de Russen en andere deelnemers deze bases zullen respecteren of zullen benaderen alsof het terroristenbases zijn. Wat de Amerikanen, lees elite, daar nog willen bereiken is nog maar de vraag. Ze hebben zichzelf geïsoleerd en kunnen geen kant op. Aan deze kant van de aardbol is het dus onwaarschijnlijk dat ze een wereldoorlog kunnen uitlokken.

Lees verder via de link:

http://bovendien.com/categorieen/actualiteit/aorta-van-de-elite-wordt-afgesneden

Gerelateerde Berichten