web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

De nieuwe troonrede!

FF kijken gewoon dus

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/Soulvability/videos/1124765864218574/?pnref=story” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

Hieronder volgt de tekst van de rede waarmee onze Koning eigenlijk zou zeggen wat hij bedoelt:

 

Leden van de slavengeneraal

Het is mijn plicht om via deze weg een oproep te doen aan alle Nederlanders. De toekomst van Nederland en de wereld staat op het spel en alleen jullie kunnen dit veranderen. Dit moeten jullie doen in liefde en eenheid. Een eenheid die door valse verklaringen en beloften uit een dreigt te vallen. Als jullie nu niets doen, geven jullie alles weg wat jullie rechtmatig toebehoort. Jullie tellen niet mee in onze plannen met deze wereld. Wij jullie heersers, spreken regelmatig zalvende woorden over armoede bestrijding, wereldvrede, bescherming van het milieu, en meer van dit soort verbindende woorden, maar kijk naar onze geschiedenis en niet naar onze woorden aan het volk en jullie zullen onze ware intenties kennen. Het leven op aarde is zwaar. Er is veel haat en verdeeldheid

WIj zullen jullie alles afnemen. Tenminste als jullie niet samen pal gaan staan voor gerechtigheid voor iedereen. Jullie gedragen je als SCHAPEN: politiek correct en burgerlijk gehoorzaam. terwijl jullie denken geen enkele macht te hebben. Ik vraag jullie: hoe kan 99% op een bevolking van miljarden nu geen MACHT hebben!
Ik wil het anders gaan doen, want diep van binnen knaagt er iets aan mij. Ik wil de lucht, de aarde en het water, waar ik juist zoveel over heb geleerd, niet vernietigen. ik wil van de dieren, maar ook de mens houden en mijn hebzucht weg laten varen. Samen met een kleine groep werken wij aan ons duistere plan. Een plan waar we ons diep voor moeten schamen en waar ik niet langer mee kan leven. Wat doet het mij deugd om te zien dat er zoveel mooie mensen het lef hebben om wel te vechten voor de prachtige planeet die van iedereen is. Ik voel steeds meer liefde om mij heen en ik weet dat jullie zullen winnen. Sta op voordat het te laat is. Ga op onderzoek uit en blijf zelf nadenken. We geven jullie hints, maar vele van jullie zien ze niet en blijven geloven in de media die voor ons de leugens kan blijven verspreiden.
Dus om te voorkomen dat Max hier binnenkort samen met Franciscus in het kader van integratie de Gunta hierheen halen staat jullie het volgende te doen: Jullie, het volk verklaart dat ze haar goedkeuring aan de Regering intrekt. Zonder deze toestemming kan een regering wettelijk niet functioneren. Jullie bezitten allemaal de macht om je goedkeuring in te trekken. Dit dient vreedzaam en met waardigheid te worden gedaan. Het is nu het juiste moment om dit te doen. Als deze keer de mensheid de beslissingen neemt zullen jullie ontdekken dat zonder de invloed van de eeuwenoude machtsstructuren van onze bloedlijnen de mensheid in vrede en welvaart kan leven in een hoog ontwikkeld niveau van beschaving

https://www.soulvability.nl/2015/10/05/de-troonrede-van-waarheid/

Lees ook:   Nog 11 dagen : Jensen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken