web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

MH17 Explosief cockpit oorzaak ramp

’Crash MH17 door bom in de cockpit’

Bart Olmer
De Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst bestudeert een mysterieus onderzoeksrapport, dat een nieuwe theorie bevat over de oorzaak van de crash met vlucht MH17. Het rapport is vorige week aangeboden door een Russische bron aan Nederlanders. Die speelden het door aan MIVD-directeur Pieter Bindt.

De kern van de conclusies in het mysterieuze MH17-dossier, dat ook in handen is van De Telegraaf en bestaat uit een usb-stick met daarop documenten, geluids- en videofragmenten, is dat de crash zou zijn veroorzaakt door een explosief dat was geplaatst in de cockpit van vlucht MH17.

(Wie heeft dat hier geplaatst> Amerika om zo Rusland de schuld te kunnen geven?)
Dit explosief zou bewust zijn geactiveerd toen de vlucht zich bevond boven het strijdgebied van Oekraïne, waar pro-Russische separatisten vechten voor afscheiding van Kiev.
MIVD-woordvoerder Maarten Hilbrandie zegt desgevraagd over het merkwaardige rapport: „We wachten op de bevindingen van de Onderzoeksraad.”
Het rapport is in het Engels, maar lijkt vertaald uit het Russisch. Sommige delen zijn niet vertaald. Het raadselachtige rapport is door deze krant verstrekt aan de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Na bestudering gaf de Onderzoeksraad als commentaar: „We hebben kennis genomen van het dossier en de geluids- en videobestanden, maar het heeft geen invloed op onze conclusies.”
Een zeer goed ingevoerde Haagse inlichtingenbron waarschuwt nadrukkelijk: „Pas echt op voor desinformatie. In deze fase is het niet ongebruikelijk dat allerlei desinformatie actief wordt verspreid.”
Prullenmand
De Onderzoeksraad lijkt met zijn commentaar het rapport naar de prullenmand te verwijzen als de zoveelste samenzweringstheorie. Volgens het ’spookrapport’ wijzen wrakstukken uit dat een explosie de cockpit van binnenuit zou hebben opgeblazen. Het rapport bevat close-ups van brokstukken en slachtoffers.
Bronnen rond het Nederlandse onderzoek wijzen er echter op dat het rapport op geen enkele wijze voldoet aan forensische standaarden. In de luchtvaart bestaat wereldwijd consensus hoe rampen wetenschappelijk verantwoord moeten worden onderzocht.
De gebruikte foto’s zijn uit openbare bronnen, zoals Russische en Oekraïense media. Opmerkelijk genoeg staan in het rapport niet de gelekte foto’s van het gereconstrueerde toestel in Gilze-Rijen, dat volgende week wordt getoond aan nabestaanden en pers. De bijgeleverde geluidsbestanden zouden een afgeluisterd telefoongesprek bevatten tussen Amerikaanse inlichtingenmedewerkers, die op de hoogte zouden zijn geweest van het explosief. De echtheid van dit gesprek valt niet te verifiëren. Het rapport geeft een transcriptie van dat gesprek, maar wie de Amerikaanse geheim agenten zijn blijft onduidelijk. (Ah dat dacht ik al dus)
Buk-raket
In het mysterieuze rapport worden andere theorieën verworpen, zoals het neerhalen door een Buk-raket, een R-60 of een R-73-raket, een vanaf de schouder afgevuurde raket of het neerhalen door een gevechtstoestel, zoals een Soechoj-25 of een Mig-29.
Vlucht MH-17 stortte 17 juli vorig jaar neer bij het Oost-Oekraïense dorp Hrabove, in het gebied waar pro-Russische opstandelingen actief waren. Aan boord waren 283 passagiers en 15 bemanningsleden. Er waren geen overlevenden. De VN-Veiligheidsraad was unaniem in zijn oordeel dat het vliegtuig was neergehaald.
Eerder werd in Russische media beweerd dat het Maleisische verkeersvliegtuig was neergeschoten door een Oekraïense straaljager.

Lees ook:   Pleegouders worden rijk

-Eh eerder werd er beweerd dat de Russen het toestel neergeschoten zouden hebben, wie gaat nu excuses aanbieden richting Putin?-

https://www.telegraaf.nl/premium/reportage/24579121/___Crash_MH17_door_bom_in_de_cockpit___.html

Amerika is dus schuldig aan deze ramp? WTF? Ze willen graag oorlog voeren onder het mom vredesmissies… ja, ja…overal bemoeien, olie in handen krijgen, olie bevlekt met bloed van vele mensen! Dat is Amerika…wake up people!!!!! Dit is de politiek dus!
Een ziek machtsspel!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥