web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Poetin prijst Verenigde Naties

Poetin prijst Verenigde Naties

NEW YORK –
De Verenigde Naties hebben ons door decennia van problemen geholpen en hebben erger voorkomen. We moeten ons wel aan het internationaal recht houden, beklemtoonde de Russische president Vladimir Poetin maandag in zijn speech voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Poetin zei dat het Westen zich in het Midden-Oosten al heel lang niet aan het internationaal recht houdt. Zo hebben westerse mogendheden rebellen getraind en bewapend om tegen de wettige regering van Syrië te vechten. Die terroristen vechten nu mee met Islamitische Staat. Dit ‘flirten’ met terroristen is gevaarlijk en het is een enorme vergissing om niet met de Syrische regering samen te werken, zei Poetin. Alleen Assads leger en Koerden vechten tegen terroristen in Syrië.
Hij drong aan op een brede internationale anti-terroristische coalitie, waarin islamitische landen een sleutelrol vervullen.

https://www.telegraaf.nl/buitenland/24548484/__Poetin_prijst_Verenigde_Naties__.html

Poetin spreekt weer verstandige woorden!

Lees ook eens:   Terreur alarm sinterklaas intocht in Gouda

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥