web analytics
11:11 Dubbele getallen

Poetin prijst Verenigde Naties

Poetin prijst Verenigde Naties

NEW YORK –
De Verenigde Naties hebben ons door decennia van problemen geholpen en hebben erger voorkomen. We moeten ons wel aan het internationaal recht houden, beklemtoonde de Russische president Vladimir Poetin maandag in zijn speech voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Poetin zei dat het Westen zich in het Midden-Oosten al heel lang niet aan het internationaal recht houdt. Zo hebben westerse mogendheden rebellen getraind en bewapend om tegen de wettige regering van Syrië te vechten. Die terroristen vechten nu mee met Islamitische Staat. Dit ‘flirten’ met terroristen is gevaarlijk en het is een enorme vergissing om niet met de Syrische regering samen te werken, zei Poetin. Alleen Assads leger en Koerden vechten tegen terroristen in Syrië.
Hij drong aan op een brede internationale anti-terroristische coalitie, waarin islamitische landen een sleutelrol vervullen.

https://www.telegraaf.nl/buitenland/24548484/__Poetin_prijst_Verenigde_Naties__.html

Poetin spreekt weer verstandige woorden!

Lees ook:   Kinderen zijn er dol op! Deze snoepmerken zitten boordevol palmolie en conserveermiddelen - een echt vergif
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button