web analytics
11:11

Amerika wil oorlog blijkbaar! Kernraketten debat heropend.

Europa mag het opknappen en met al die reetlikkers hier… gaat dit gewoon gebeuren natuurlijk!

https://www.telegraaf.nl/buitenland/24180787/__Debat_kruisraketten_heropend__.html
De Waanzin!!!!!!!!!!! Regeert…..
OMG wat een stel idioten bij elkaar…

En dankzij deze zg elite gaan er straks mensen kapot en dood, in feite is het gewoonweg moord!
Waar men op uit is.
Wie stopt deze waanzin?

—reacties:

-Deze wrijving is begonnen na 89 met de Oost expantie van de E.e.g later EU met het oog op het goedkope arbeidspotentiaal , om middels socialdumping en herinvoering van de slavernij en uitbuiting West-Europese lonen onder druk te zetten!! Dit bewerkstelligd door lobbyisten van banken en multinationals en collaborerende corrupte politici van een misdadige EU dictatuur. Denkt u maar aan loopjongens als Verhofstadt en Van Baalen die met gebalde vuisten op de Maidan stonden om de zooi te hitsen.

-Wie heeft ons mede gered van de nazi’s? Wie heeft Auschwitz bevrijd? Wie heeft geholpen in Waterloo om Napoleon te verslaan? Juist ja Rusland!!! En nu stank voor dank! Haatstaat Saudi Arabië is onze vriend, onbegrijpelijk. Daar kent men het woord democratie en mensenrechten niet eens! Ga lekker door met de boel op te stoken. Met dank aan de Bilderberg en de EU!!

-Volgens mij zijn we beter af met Rusland , dan met dit kabinet en dat uitzuigende Europa !!!

-Wie roept de navo een halt toe. Ze zijn op weg om ons koste wat kost in een oorlog te storten. Oekraine werd in een oorlog gestort door milities van linkse extremisten te steunen en gekozen regering te laten omver werpen. En zo via de Krim Rusland in een hoek te drijven. Dit is mislukt, de russen namen dit vlug in met een groot feest pnder de bevolking tot gevolg. Vervolgens werden de milities naar oost oekr. gestuurd om. De russen uit de tent te lokken. Redelijk gelukt. Sindsdien navo pest..

Lees ook:   Wil je zien hoe de branden in Spanje ontstaan?

-Rusland is een opkomend land net zoals China. Europa en de VS zijn stervende economieën. Dit is een wetmatigheid waaraan niet te ontsnappen is. De dreigende taal van de EU en VS is niet meer dan gerochel van een stervende die niet dood wil en zich met alle macht in zijn positie vastbijt. Het zal niet baten. Aan de historische wetmatigheid valt niet te ontsnappen. Lees het rapport van NASA.

-En als er eenmaal op oorlog aan komt,dan zijn de burgers weer het doelwit welke dan ook.Die hogen heren die nemen dan de kuierlatten ook het koninglijke huis naar een atoom kelder of naar een ander land waar geen oorlog heerst.

(Tjah waarom kost het paleis plotseling 60 miljoen om te verbouwen? Maken ze daar een atoom-schuilkelder oid?)

-Als USA en Rusland vechten, zullen ze de strijd in Europa voeren. En China? En de Arabische wereld? Europa wordt een bloedbad.

-Alle kwaad is in de ultra geheime Bilderberg groep bekokstooft. New World Order

-USA kan wellicht wereldpolitie spelen, ik vrees dat Rusland dat niet zal pikken. EU moet zich niet laten meeslepen, dit kan oorlog worden.

-In deze kwestie is USA de agressor. Gezien de erbarmelijke financiële stand van zaken van USA is dit zeer zorgelijk. Laten we ons meeslepen?

-Mensen worden totaal gemanipuleerd door de media ! Het begint bij de heb zucht van de elite van deze wereld ! Rothschilds bvb , deze mensen creeëren oorlogen om er beter van te worden ! Dus ook met libië sirië irak enz . Straks iran nog ! Rusland moet het zwarte schaap worden aldus poetin ! Mensen verdiep u meer in de elite ! Deze mensen maken ons kapot ! Ze hebben bijna de wereld in hun greep ! Je hoort ze niet , ziet ze niet , maar hebben alles in handen !

Lees ook:   De fake nieuws berichten

-Het zijn een stel zeer gevaarlijke kinderen. Zeer onvolwassen…

-Als USA en EU met sancties Rusland onder druk zetten, kan de bom barsten. Stop ermee, Rusland laat terecht niet met zich sollen.

-Ik begreep het meteen waarom VS onderzoek deed een week geleden om te onderzoeken het bereidheid om te sterven voor een NAVO lid in oorlog Tijd in de EU. Wie zo pro VS zijn mag voor mij sterven voor de VS en voor die elite die hun mond niet vol kan hebben en de EU kapot maken en een burger als grondstof zien ga go vecht dat je er bij neer valt. ik graaf wel een gat voor je Doei.

-Het gaat eigenlijk niet alleen om de USA of Rusland. Het gaat er om dat talenten die zich leiders noemen zich nog steeds bezig houden met mogelijk geweld. Het is om je dood te schamen na 2015 jaar ervaring. Afspraken maken waar voor het oog van vele camera’s vooral met een enorme “smile” afspraken worden gemaakt die van generlei waarde blijken. Triest …… Hoe kan je politiek nog serieus nemen. Het blijken narcistische, egocentrische, geldverkwistende idioten te zijn die bereid zijn tot oorlog

-Het is alleen Amerika, en geen enkel ander land, dat de wereld al geteisterd heeft met kernwapens!!! Die walgelijke cowboys hebben in 1945 twee Japanse steden (burgerdoelen) vernietigd met twee verschillende atoombommen (TEST) waardoor zo’n 500.000 mensen stierven!!!!

-I.d.d.,maar jij bent in het verleden blijven steken, toen de V.S. nog een andere V.S. was dan nu. Want de V.S. van nu staat voor de N.W.O.: uit de weg ruimen of onschadelijk maken van tegenstanders (Libië, Tunesië, Egypte)om daarna die landen in de vuile klauwen van de islam (van Obama) te werpen, hopelijk ten behoeve van eigen economie. En Europa is ALLANG opgegeven door de V.S. als toekomstig, verloren gebied in een oorlog met Rusland. Wacht maar tot Hillary daar pres. is…

Lees ook:   Kabouter rookworst bij de HEMA

-Poetin kan niet anders, dit hele gesodemieter is destijds opgestookt door oa reserve soldaat van Balen en zijn mede Europeaan en verhalen verteller Timmermans ” de onderste steen zal boven komen ” en ” de schuldigen zullen gestraft worden ” dit waren ook de woorden van de vrind van de koning, Rutte.

-Omdat de Liberalen in ons land zonodig corrupte landen bij de EU willen halen slechts voor goedkope arbeid en de rijken te plezieren, is het gevolg dat de russen niets in hun achtertuin dulden! de Amerikanen worden geleid door de machtige wapen industrie! het westen is de oorzaak! en het kapitaal word rijker, en de burgers zullen sterven!

-laat me niet lachen zeg ga eens even kijken wat Amerika daar bij die poolse grens heeft gestationeerd. word je niet goed van . heel rusland is omsingeld met amerikaanse wapens. mag poetin dan ook eens even mee spelen? moet niet gekker worden. Amerika moet maar eens ophouden om poetin zo te narren. schijnheilig gedoe en altijd heeft poetin het gedaan? kom nou speel niet de onschuld. ik weet wel beter ik draai het om stop eens met die dreigementen tegen rusland. moet de bom soms eerst barsten?

-daar gaan we weer, er is totaal niets geleerd uit het verleden dezelfde domme mensen hebben de vingers weer bij de knoppen van de raketten, walgelijk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button