22 april 2021

 

Tekenen van overledenen

Het is moeilijk om iemand die dichtbij je staat te verliezen. We hebben allemaal wel eens iemand, of meer mensen van wie wij hielden verloren. Het is de harde realiteit van het leven. Maar ook al zijn zij fysiek weg van ons en de aarde, ze kunnen nog steeds bij ons zijn van tijd tot tijd. Dit zijn tekenen van uw overleden geliefden dat zij nog steeds bij je zijn.

angel:

1. Je ruikt hun bekende parfum, of andere geuren.

Wanneer de geest van een dierbare  in de buurt is, het kan zich dan manifesteren op een aantal manieren. Een van de meest voorkomende manieren is geur. Zoals iemand ruikt is vaak de  sterkste verbinding met hen. Het kan de geur zijn van bv. pijptabak of parfum, of zelfs de geur van hun favoriete eten dat wordt bereid. Waardeer het. Het is een boodschap rechtstreeks aan u van uw overleden dierbare.

2. Ze verschijnen in je dromen.

Dit is een van de meest voorkomende manieren waarop geesten communiceren met ons. Ons onderbewustzijn is meer open voor de geestelijke wereld. Dromen over overledenen lijken vaak  ongelooflijk realistisch en niet erg dromerig. Let goed op wat ze kunnen betekenen. Het zou een boodschap vanuit de andere kant zijn voor jou.

3. Je spullen zijn vermist.

Het kan voelen alsof je je verstand hebt verloren, wanneer je items zijn verplaatst van de plek, waarvan je zeker weet dat je ze daar achterliet. Het zou een overleden familielid of vriend kunnen zijn die grapje met je uithalen. Het klinkt gek, maar alleen omdat ze dood zijn, betekent dit niet dat ze hebben de wens om niet meer te kunnen lachen en grapjes met je uit te halen.

Lees ook:   Studiereis “leven op aarde”

4. Ongebruikelijke gedachten.

Je kunt gedachten hebben die niet voelen alsof ze echt van jou zijn. Dit kan een teken zijn dat je voorbijgegane dierbaren nog steeds met je zijn en bij je zijn en je bijstaan met raad.

5. Tekenen op de begrafenis.

Volgens James Van Praagh, een gerenommeerde helderziende, onze geest woont onze eigen begrafenis bij. Ze zwerven door de kamer, in een poging om hun geliefden te troosten en geeft hen tekenen dat alles in orde is. Vaak omdat mensen zo worden opgenomen in hun verdriet, merken zij deze tekens niet op. Bij het bijwonen van een begrafenis, blijf open staan voor tekens die zij geven.

Gerelateerde berichten