web analytics

Geesten uit de 2e wereldoorlog

 

Op dinsdag 20 september 2011

China nieuws:
Twee schoolmeisjes uit Hong Kong, werden in shock naar het ziekenhuis.

De slachtoffers beweren dat zij werden geconfronteerd met de geesten van soldaten uit de Tweede Wereldoorlog.

Het begon allemaal met twaalf kinderen tijdens een wandeling richting  een verlaten school. De ironie is dat de reden waarom de kinderen besloten om deze school binnen te gaan,  geruchten waren over geesten die het verlaten gebouw zouden bevolken.

Volgens de editie van South China Morning Post, raakten de meisjes in shock toen ze een spookachtige incarnatie zagen van een marcherend leger. Geconfronteerd met het onverklaarbare, renden de kinderen weg van het gebouw,  toen ze uiteindelijk stopten, vielen ze  in zwijm. Het is opmerkelijk, maar “próklyataya ‘school gesloten in 1998, diende voor  soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog: door Japanse eenheden die in meevochten in de bezetting van Japan mee tegen China

Lees ook:   Hulpverleners bekogeld met vuurwerkbommen na brand in Utrecht

Gerelateerde artikelen

Back to top button