web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

De mysterieuze Tisul-prinses – Is zij de echte schone slaapster? Een mysterie van 800 miljoen jaar

In deze video nemen we je mee naar een ver en mysterieus land, waar de natuur hard en onvoorspelbaar is en het leven hard en onverzettelijk. De plaats is verborgen tussen de eindeloze besneeuwde daken van Siberië – het dorp Rzhavchik, in het Tisul-district van de regio Kemerovo, onderdeel van het uitgestrekte grondgebied van de Russische Federatie. De datum is 5 september 1969.

Een datum die voor altijd in de annalen van de tijd zal blijven. Alexander Masaligin, een ervaren en gerespecteerd hoofd van de ertsen, had angstig gekeken naar het bericht dat hij had ontvangen. Er stond dat een van zijn mijnwerkers iets was tegengekomen dat leek op een marmeren sarcofaag, die zich vastklampte aan de eeuwenoude omarming van de aarde op een diepte van 70 meter. Masaligin verspilde geen tijd en rapporteerde aan de autoriteiten over dit mysterieuze artefact dat in het hart van moeder aarde was gevonden. Geruchten onder de mijnwerkers begonnen zich te verspreiden met de snelheid van de noordenwind.

‘Ze komen het wel van ons afpakken’, mopperden ze. “En wij, die het hebben gevonden, zullen met lege handen achterblijven. Ze zullen ons niet eens vertellen wat erin zat.” Maar Masaligin was vastbesloten. De sarcofaag moet naar de oppervlakte worden gebracht. Het was een ontdekking die de geschiedenis zou kunnen veranderen. 

In feite lijkt het op het sprookje Sneeuwwitje

 

Lees ook:   Foto's: Dinosaurussen In Schilderij Van Pieter Bruegel De Oude In 1562.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken