web analytics
...

Simpsons-voorspellingen voor 2021

Voor een keer hopen we dat de Simpsons de toekomst niet kunnen voorspellen…

De Simpsons zijn lange tijd productieve projectoren geweest voor de toekomst van wereldgebeurtenissen, van de Super Bowl tot het stelen van vet en het worden van Trump tot president. Hun griezelige vermogen om altijd te weten wat de toekomst biedt, komt voort uit het feit dat ze altijd hun vinger op ons huidige menselijke traject lijken te hebben.

Ik heb het ook niet over de tijd dat Lisa voorspelde dat de Simpson-wereld een vijfde vinger zou laten groeien. Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie en heel Springfield hebben op veel momenten in de geschiedenis gelijk gekregen. We analyseren wanneer de Simpsons in de toekomst keken en waarom sommige mensen in paniek raken over wat ze zien aankomen voor 2021.

Lees ook:   411 Onverklaarbare vermiste personen in nationale parken

Gerelateerde artikelen

Back to top button