20 april 2021

 

Een zwarte kat bezocht hem in het ziekenhuis, maar niemand zag de kat

Een zwarte kat bezocht me in het ziekenhuis, maar niemand zag haar.

Terwijl hij in het ziekenhuis lag vanwege complicaties veroorzaakt door ongeschikte medicijnen, zag de man een kat naar hem toe komen, spinnend en naast hem op het bed liggen.

Maar de verpleegsters hebben deze kat nog nooit gezien. Dit verhaal werd gisteren verteld door een Reddit-gebruiker met de bijnaam “PotteryWalrus”. Volgens hem durfde hij het voor het eerst aan zijn vriendin te vertellen, en toen besloot hij het op het netwerk te posten voor openbare discussie.

“In 2010 kwam er vocht in mijn longen, toen het koud werd en moest ik tien dagen in het ziekenhuis blijven.

En in 2011 werd alles erger, om redenen die mij onbekend waren, stelde de arts die verantwoordelijk was voor mijn behandeling een verkeerde diagnose van tuberculose en gaf me sterke medicijnen. En ze hebben me bijna vermoord. Ze reageerden erg slecht op mijn diabetes, en deze dokter negeerde dat ik drie dagen achter elkaar moest overgeven, daarna stierf ik bijna aan ketoacidose (koolhydraatstofwisselingsstoornis) en bracht ik drie dagen door op de intensive care en daarna nog eens dertig dagen in het ziekenhuis.

Ik had toen nog een vreselijke bijna-doodervaring, maar dat is een apart verhaal.

En terwijl ik op de intensive care lag, regelmatig het bewustzijn verloor en weer bij bewustzijn kwam, zag ik een zwarte kat naast me. Ik was in een grens-toestand en voelde hoe iets op mijn bed sprong, spinnend en opgerold naast me. Soms “kneedde” de kat mijn benen door het laken, terwijl ik wakker werd. En toen ik hem eenmaal de kamer zag binnenkomen, was het een grote zwarte langharige kat met grote gele ogen en erg sociaal. Ik noemde hem Lambert.

Ik vroeg de verpleegsters naar de kat en besefte dat ze hem niet zagen, hij was er niet zichtbaar  voor hen. Hij steunde me echter 24 uur per dag, alsof hij me aan het leven vasthield, dus ik beloofde hem mentaal dat als we elkaar weer ontmoeten, ik hem dan zal helpen.

Lees ook:   10 Most Compelling Pieces Of Evidence That May Prove Time Travel Exists

Nu snel vooruit 8 jaar in 2019, toen mijn kat, Lupos, die ik van kinds af aan kende, stierf van ouderdom. Om met mijn verdriet om te gaan, bladerde ik door Facebook-groepen van lokale kattenopvangcentra en zag plotseling een jonge kat van vijf maanden oud dat precies overeenkwam met de geest of de hallucinatie die ik in het ziekenhuis zag.

Ik wist zeker dat hij het was, zodra ik hem zag en was daar nog meer van overtuigd. toen ik naar het asiel ging en hem in werkelijkheid zag.

Hij had dezelfde witte vlekken op zijn schouders, die ik goed zag toen hij in het ziekenhuis naast mijn gezicht lag, en hij spinde precies zoals die kat

Van mijn moeder mocht ik hem geen Lambert noemen, dus heb ik hem Jet genoemd. Hij had chronische problemen met angstgevoelens en een obsessie met eten vanwege het feit dat hij de eerste maanden van zijn leven op straat doorbracht, maar hij had de zachtste vacht ooit en knuffelde constant, wat ik hem heel veel verschuldigd ben. En hij spint constant als hij op mijn bed springt. Ik ben niet helemaal een gelovige, ik geef eerder toe dat er soms vreemde dingen gebeuren, en ik weet dat ik toen ziek was en dat mijn brein allerlei onzin kon creëren. Bovendien zijn er 8 jaar verstreken. Maar emotioneel kan ik het gevoel niet kwijtraken dat ik dezelfde kat heb ontmoet die toen bij mij in het ziekenhuis was. ”

Bron

Mooi verhaal!

Gerelateerde berichten