web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mediums / Toekomst

Alois Irlmaier heeft zeer zorgwekkende uitspraken gedaan over de toekomst van Europa

De later bekende ziener Alois Irlmaier werd op 8 juni 1894 geboren als eenvoudige boerenzoon in het stadje Scharam bij Siegsdorf. Tegelijkertijd dat hij in 1928 zijn werk als zelfstandig waterputtenbouwer begon, kreeg hij zijn eerste visioenen en maakte hij visioenen, die allemaal uitkwamen.

Hij kon het water ook voelen en was daarom een ​​succesvolle waterputtenbouwer. Maar al snel deed de ronde dat de Irlmaier mensen ook informatie kan geven over wat er met de vele vermiste familieleden is gebeurd na de onrust van de Eerste Wereldoorlog. Zijn voorspellingen werden keer op keer bevestigd, zodat hij zelfs door de politie werd geraadpleegd. Met succes. Hij werd alom gerespecteerd en mensen maakten de bedevaart naar hem in Opper-Beieren tot ver buiten de staatsgrenzen om de toekomst beschreven te krijgen. vind ontbrekende voorwerpen of mensen.

Hij heeft ook zeer zorgwekkende uitspraken gedaan over de toekomst van Europa. Hij spreekt van een verrassingsaanval van Rusland op West-Europa, uitmondend in een catastrofale derde wereldoorlog, die uitmondde in een noodlottige gebeurtenis voor de mensheid.

De driedaagse duisternis.

Eindtijdprofetieën zijn niet ongewoon in Beieren, maar liggen veel meer op het gebied van legendes en mythen. Zo vertelt de beroemde Lazarus Gitschner-legende van de Untersberg ook over de eindstrijd die werd uitgevochten in het Walserfeld toen er geen raven meer rond de Untersberg vlogen en keizer Karl, of in een andere interpretatie keizer Barbarossa, die sliep in de Untersberg , alweer wakker. In het geheel, als betrouwbaar te classificeren

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥