web analytics
11:11 Dubbele getallen
Edgar-CayceMediums / Toekomst

Edgar Cayce – Leven buiten de aarde

Hoezeer we ons ook identificeren met de planeet Aarde en ons aardse leven hier, Edgar Cayce’s lezing van de Akasha Kronieken en het Universele Bewustzijn vertelt een ander verhaal.

Vanuit het perspectief van Cayce waren, zijn en zullen we opnieuw hemelse wezens zijn, die de enorme uitgestrektheid van de ruimte doorkruisen. Onze voornaamste missie is om onszelf en onze Schepper te kennen. Cayce begon vaak met lezingen voor individuen door hun planetaire en sterreninvloeden te identificeren, en legde uit dat dit invloeden waren vanwege de reizen van de ziel door die dimensies. Voor en na de incarnatie in deze wereld en het fysieke leven ervaart de ziel dimensies buiten het aardse vlak.

Edgar Cayce (18 maart 1877 – 3 januari 1945) was een Amerikaanse helderziende die op unieke wijze beweerde zijn eigen hogere zelf te kanaliseren. Tijdens deze sessies Cayce beantwoordde vragen over uiteenlopende onderwerpen als genezing, reïncarnatie, dromen, het hiernamaals, vorig leven, voeding, Atlantis en toekomstige gebeurtenissen. Cayce geloofde dat het zijn onderbewustzijn was dat het droomrijk verkende, waar hij geloofde dat geesten tijdloos met elkaar verbonden waren.

Cayce richtte een non-profitorganisatie op, de Association for Research and Enlightenment, om de studie van zijn channelings op te slaan en te vergemakkelijken, en om een ​​ziekenhuis te runnen.

Lees ook eens:  De eenzamen (karmisch)

Een biograaf gaf hem de bijnaam De Slapende Profeet. Sommigen beschouwen hem als de ware grondlegger en een belangrijke bron van de meest karakteristieke overtuigingen van de New Age-beweging.

Tot september 1923 werden zijn lezingen niet systematisch geregistreerd of bewaard. Een artikel gepubliceerd in de Birmingham Post-Herald op 10 oktober 1922 citeert echter Cayce die zegt dat hij 8, 056 lezingen vanaf die datum en het is bekend dat hij na die datum ongeveer 13.000 à 14.000 lezingen gaf. In totaal zijn er 14.306 beschikbaar op het hoofdkantoor van ARE Cayce in Virginia Beach en op een online gedeelte, alleen voor leden, samen met achtergrondinformatie, correspondentie en vervolgdocumentatie.

Andere vaardigheden die aan Cayce zijn toegeschreven, zijn onder meer astrale projectie, profeteren, mediumschap, het bekijken van de Akasha-kronieken of het “Boek van het Leven” en het zien van aura’s. Cayce zei dat hij geïnteresseerd raakte om meer over deze onderwerpen te leren nadat hij werd geïnformeerd over de inhoud van zijn lezingen, die hij naar eigen zeggen nooit zelf had gehoord.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥