web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & Psyche

Het verband tussen chronische pijn en PTSS is reëel

962e4d7b7d0aa6e20cacbcb1aabb6126 AnGel-WinGs.nl

Er is ook een goede kans dat uw aandoening is voorafgegaan door een soort trauma . Het verband tussen chronische pijn en PTSS is reëel. Er is nu een kleine maar groeiende hoeveelheid onderzoek die deze twee aandoeningen met elkaar verbindt.

Fibromyalgie en trauma is ook tweerichtingsverkeer . Zelfs de reguliere medische gemeenschap begint te erkennen dat de een de ander kan voeden. Trauma kan niet alleen pijn veroorzaken. Maar leven met pijn kan ook leiden tot traumatisering, volgens een studie gepubliceerd in het medische tijdschrift Pain .

Is fibromyalgie secundair aan PTSS?

Het positieve hiervan is dat het ons helpt te begrijpen waarom we pijn hebben en wat we eraan kunnen doen. Ik verwerp volledig de veronderstelling dat chronische pijn iets is waarmee we moeten leven, en dat het permanent en vaak progressief is.

Dat komt omdat ik persoonlijk ben genezen van ondragelijke pijn , die volgde op een reeks traumatische gebeurtenissen. Ik moet er wel op wijzen dat ik geen arts ben, maar een erkende professional in de geestelijke gezondheidszorg. Dus alles wat u hier leest, wordt alleen ter informatie gepresenteerd.

Ik heb echter een strijd meegemaakt. En ik wil mijn verhaal delen, in de hoop dat het iemand anders kan helpen. Ik wil wat er is gebeurd in iets goeds veranderen. Een van de projecten was een eBook met de titel How To Spot a Treacherous Person . Je kunt het gratis krijgen door op de afbeelding hieronder te klikken en je aan te melden om een ​​download in je mailbox te laten bezorgen.

Hoe een verraderlijk persoon te herkennen boek downloaden

Zijn fibromyalgie en PTSS gerelateerd?

(Dit bericht bevat gelieerde links. Als je iets koopt, ontvang ik een verwijzingsvergoeding, zonder extra kosten voor jou.)

Chronische angst begon me als jonge volwassene te kwellen . Ik voelde me onrustig en onbemind. Ik begon me zorgen te maken over kleine dingen. Dit, gecombineerd met een hectisch nachtwerkschema, bracht mijn slaappatroon in de war. Al snel begon ik me ook zorgen te maken over niet goed slapen, en hoe ik de volgende dag zou doorkomen als ik de nacht zou doorbrengen met woelen en draaien.

Lees ook eens:  Gele vesten brigade in NL

Hierdoor ontstond een zeer vicieuze cirkel. Ik had veel moeite met slapen. Maar zorgen maken over slaap hield me wakker.

Fibromyalgie en emotioneel trauma

Gelukkig had ik een begripvolle vriend . Hij trouwde met me ondanks het feit dat ik getraumatiseerd was door verschillende dingen in mijn leven. Mijn man is een zegen.

Pas getrouwd, we wilden een gezin stichten . Het duurde echter lang voordat onze kinderen arriveerden. Ik heb ook meerdere miskramen gehad. Dit voegde nog een laag trauma toe. Maar uiteindelijk werd ik zwanger en droeg ik een baby. Maar haar vroege gezondheidsproblemen leidden tot meer trauma.

Fibromyalgie en posttraumatische stressstoornis

Kinderen opvoeden is hard werken. Het is een van de grootste geneugten in het leven. Het is ook een van de belangrijkste oorzaken van stress. Mijn tweede kind had ook gezondheidsproblemen. Dus heb ik ze een aantal jaren van de ene natuurlijke genezer naar de andere gebracht.

Dit deel van mijn verhaal heeft echter een happy end . Mijn beide kinderen zijn nu gezond. Door deze ervaring kreeg ik ook een groot respect voor natuurlijke genezing. Dit kwam me goed van pas toen chronische pijn toesloeg.

Een aantal andere ervaringen lieten mijn lichaam in een verzwakte toestand achter . Ik had kunnen weten dat ik weg moest lopen. Maar dat deed ik niet. Uiteindelijk werd ik zo ziek dat ik nauwelijks kon lopen. Dit was een levensles. Nooit meer zal ik in een belachelijke situatie blijven en aannemen dat mijn lichaam sterk genoeg is om het te doorstaan.

Fibromyalgie en emotionele mishandeling

PTSS en fibromyalgiebehandeling

Naast pijn had ik veel van de klassieke symptomen van PTSS . Dit omvatte iets dat ‘hyperwaakzaamheid’ wordt genoemd. Dit betekende dat mijn geest (evenals mijn lichaam) zeer alert was. Ik verwachtte dat er iets ergs zou gebeuren. Ik heb nooit ontspannen. Het was een vreselijke, helse tijd in mijn leven. Ik ben zo dankbaar dat ik hersteld ben.

Lees ook eens:  Mensen met een hoger gewicht achteraan bij vaccin!

Wat ik niet deed, was naar een dokter gaan voor medicijnen . Dat komt omdat ik wist dat het probleem door drugs kan worden gemaskeerd. Maar ik zou niet de grondoorzaken aanpakken. In plaats daarvan dook ik in de natuurgeneeskunde. Ik zag twee geweldige homeopaten. Ik zag een andere holistische genezer die zich concentreerde op het genezen van mijn bijnieren.

Posttraumatisch fibromyalgiesyndroom

Chronische, lichte stress kan leiden tot een aandoening die bijniervermoeidheid wordt genoemd. Dit wordt ook wel “bijnieruitputting” en “bijnier burn-out” genoemd. Ik nam verschillende kruiden- en glandulaire supplementen om mijn vermoeide bijnieren te ondersteunen. Ook heb ik hard gewerkt om mijn stressniveau te verlagen. Ik nam de juiste homeopathische middelen en ging naar een chiropractor. Ik veranderde mijn dieet Uiteindelijk herstelde mijn lichaam. Mijn pijnniveau verbeterde . (Ik geloof echt dat mijn pijn werd veroorzaakt door aanhoudend trauma.) Ik heb ook geleerd om iedereen te vergeven die me pijn heeft gedaan. Vergeving is mogelijk, ook al is het niet gemakkelijk. Dit geldt met name als de overtreder zich niet verontschuldigt. Mensen die anderen misbruiken, hebben het meestal moeilijk om te erkennen. Als je hulp nodig hebt bij vergeving, heb ik een boek geschreven met de titel How To Forgive a Malicious Person

.

Strategieën voor natuurlijke pijnbeheersing

Mijn pijn sloeg hard toe. Het vorderde snel. Binnen enkele maanden had ik grote moeite met lopen. Als ik te ver zou lopen, zou mijn rechterbeen ondragelijke spierspasmen krijgen. Ik begon verschillende homeopathische middelen te slikken. En deze hielpen enorm.

Wat ik echter echt nodig had, was een complete revisie van mijn levensstijl , gekoppeld aan verschillende andere genezingsmethoden. Ik heb heel veel natuurlijke remedies gebruikt. Ik gebruik nog steeds ontstekingsremmende kruiden. Maar de resultaten zijn verbluffend. Ik heb nu mijn leven terug.

Lees ook eens:  Nostradamus en meer

Mensen vragen me wat ik deed om beter te worden. Ik kan niet antwoorden. Dat komt omdat ik zoveel dingen deed dat het moeilijk zou zijn om alles in een gesprek te noemen. Daarom ontwikkelde ik een gemakkelijk te volgen online cursus die is ontworpen om anderen te helpen ontdekken welke specifieke remedies voor hen zouden kunnen werken. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Strategieën voor natuurlijke pijnbeheersingStrategieën voor natuurlijke pijnbeheersingRegistreer hier

Wordt Fibro veroorzaakt door emotioneel misbruik?

Bedankt voor het lezen tot nu toe . Zowel fibro als narcistisch misbruik zijn onderwerpen die we moeten bespreken. Dit is waarom. Hoe meer we ons bewust worden van emotionele mishandeling, hoe gemakkelijker we kunnen herkennen wanneer het gebeurt. Het herkennen van giftig gedrag is de eerste stap naar uiteindelijke genezing.

We kunnen ervoor kiezen om een ​​giftige situatie te verlaten , vooral als het een werkplek is. Dat komt omdat er weinig voordeel is aan blijven. Volgens het Workplace Bullying Institute verliest de overgrote meerderheid van de doelwitten uiteindelijk hun baan. Of ze worden ontslagen of ze nemen ontslag. Als je met een narcist werkt en je bent een doelwit, is het vinden van een nieuwe baan vaak de beste keuze.

Veroorzaakt emotioneel misbruik fibromyalgie

Fibro en narcistisch misbruik

Dingen worden lastiger als de narcist een familielid is . Maar u kunt uw reactie kiezen. Je kunt ook nieuwe manieren leren om met moeilijke mensen om te gaan. Soms is het bevrijdend om te weten dat de andere persoon degene is met de problemen.

Als iemand die narcistisch misbruik heeft overleefd, voel ik dat het mijn plicht is om mensen bewust te maken van dit soort karakterstoornissen, die zoveel drama en vernietiging veroorzaken.

https://fibronaturalclub.com/are-fibromyalgia-and-ptsd-related/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥