web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Ontvoert Rusland vluchtelingen uit Bakhmut? De leugens van de Oekraïne!

 

Oekraïne heeft het idee gepusht dat Rusland vluchtelingen uit de Oekraïense oorlogszone ontvoert (gedwongen deportatie). Oekraïne gebruikt dit verhaal sinds de hevige gevechten in Mariupol en nu zeggen ze dat het gebeurt in Artyomovsk / Bakhmut / Soledar en natuurlijk loopt de westerse Main Stream Media ermee mee (omdat het in het voordeel van Oekraïne is). Ik heb in heel Donbass veel rapporten gemaakt met vluchtelingen die het tegenovergestelde zeiden. Vluchtelingen hebben me verteld dat Rusland hen heeft geholpen bij het evacueren van gevaarlijke gebieden waar ze zouden zijn omgekomen als ze waren gebleven.

Tijdens mijn berichtgeving over Mariupol heb ik zelfs verschillende rapporten gemaakt waarin ik oudere mensen hielp evacueren (wiens familie me had geschreven en om mijn hulp had gevraagd om hun familieleden te redden) en ik werd door Oekraïners beschuldigd van ontvoering en gedwongen deportatie. Oekraïne en de westerse Main Stream Media zeggen gewoon elke mogelijke leugen die negatief is voor Rusland. Ze negeren alle informatie die positief is voor Rusland. In dit verslag interview ik veel vluchtelingen uit de Artyomovsk / Bakhmut / Soledar en praat met hen over de situatie daar. Ik vraag ze of Rusland ze ontvoert.

Natuurlijk zeggen ze nee en als ik ze vraag of ze het ermee eens zijn dat Rusland hun huizen verwoest, zeggen ze nee omdat het Oekraïne was die op hun huizen schoot. Kijk alsjeblieft tot ze eindigen om een ​​duidelijk beeld te krijgen van wat er in Artyomovsk gebeurt. Alle feiten in dit rapport zijn van de mensen die het leven en alle interviews zijn VOLLEDIG en ONGESNEDEN om de werkelijke situatie te laten zien.

Lees ook:   Nederlandse banken investeren in kernfabrieken

Mijn naam is Patrick Lancaster en ik denk dat je meer verdient dan wat de westerse mainstream media je willen laten zien. Ik denk dat je informatie moet zien voor beide kanten van de contactlijn. Waarom denken de westerse reguliere media dat de wereld het niet verdient om rapporten te zien van beide kanten van de frontlinie van de oorlog in Oekraïne?

Waarom laten ze je (bijna altijd) alleen dingen zien die positief zijn voor Oekraïne? Waarom wanneer Engelssprekende journalisten dingen proberen te laten zien in door Rusland gecontroleerd gebied, ze worden aangevallen en proberen te worden besmeurd door de westerse MSM? Denk er over na!! Ik geloof dat je MEER verdient en ik zal ervoor zorgen dat je het hier op dit kanaal blijft krijgen!!

We kunnen niet elk verhaal van elke plaats behandelen, maar we kunnen ons best doen en natuurlijk altijd rapporten met volledige Engelse en Russische vertalingen voor u meebrengen. Waarom denken de westerse reguliere media dat de wereld het niet verdient om rapporten te zien van beide kanten van de frontlinie van de oorlog in Oekraïne? Waarom laten ze je (bijna altijd) alleen dingen zien die positief zijn voor Oekraïne?

Waarom wanneer Engelssprekende journalisten dingen proberen te laten zien in door Rusland gecontroleerd gebied, ze worden aangevallen en proberen te worden besmeurd door de westerse MSM? Denk er over na!! Ik geloof dat je MEER verdient en ik zal ervoor zorgen dat je het hier op dit kanaal blijft krijgen!!

We kunnen niet elk verhaal van elke plaats behandelen, maar we kunnen ons best doen en natuurlijk altijd rapporten met volledige Engelse en Russische vertalingen voor u meebrengen.

Lees ook:   FF a.s. in Rotterdamse haven?

Waarom denken de westerse reguliere media dat de wereld het niet verdient om rapporten te zien van beide kanten van de frontlinie van de oorlog in Oekraïne? Waarom laten ze je (bijna altijd) alleen dingen zien die positief zijn voor Oekraïne? Waarom wanneer Engelssprekende journalisten dingen proberen te laten zien in door Rusland gecontroleerd gebied, ze worden aangevallen en proberen te worden besmeurd door de westerse MSM? Denk er over na!! Ik geloof dat je MEER verdient en ik zal ervoor zorgen dat je het hier op dit kanaal blijft krijgen!!

We kunnen niet elk verhaal van elke plaats behandelen, maar we kunnen ons best doen en natuurlijk altijd rapporten met volledige Engelse en Russische vertalingen voor u meebrengen.

***


De vreselijke dingen die mensen meemaken, omdat er mensen zijn die zich leiders mogen noemen, die oorlogen veroorzaken en daardoor mensen doden maar ook mensen, mensen laten doden.

Die arme oudere vrouw in het begin, met die tranen in haar ogen, je hart breekt voor haar, die zo oud mocht worden om dan ook dat nog mee te moeten maken, wat een Gotspe!
Je kunt ze niet helpen maar echt alle mensen in pijn en verdriet verdienen hulp!
Waarom helpt niemand, waarom stopt niemand deze oorlogen!
Waarom stopt niemand Amerika!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien