web analytics

Artsen krijgen bonus van 20% voor ‘vermoorden’ covidpatiënten

Patholoog: artsen krijgen bonus van 20% voor ‘vermoorden’ covidpatiënten

”een goedgekeurd product normaal gesproken na een handvol sterfgevallen al van de markt wordt gehaald.”

In de Verenigde Staten krijgen coronapatiënten het medicijn remdesivir en worden ze aan de beademing gelegd. Het gevolg is dat veel van hen sterven. De patholoog wees erop dat tijdens klinisch onderzoek naar remdesivir een kwart van de proefdieren stierf.

Hij voegde toe dat artsen een bonus van 20 procent krijgen als ze een naald in iemands arm steken en remdesivir toedienen. “Ik was geschokt toen ik dat las,” zei Cole. “Geen wonder dat ze het geven, ze krijgen er extra geld voor.” Volgens hem weten ze hoe gevaarlijk het middel is.

Ze worden dus vermoord voor geld, zei presentator Stew Peters, terwijl Cole instemmend knikte.

Lees ook:   Papa Rutte zegt en vindt dat

Gerelateerde artikelen

Back to top button