web analytics
...
Maatschappij & Psyche

Poll: 91% van de jongeren wil zich niet laten vaccineren


Nederland is gestart met het vaccineren van zorgmedewerkers om COVID-19 de kop in te drukken. Dagelijks worden er meer mensen gevaccineerd, daarmee wordt het programma verder uitgerold. Ruim 10 maanden na het uitbreken van COVID-19 zijn strenge maatregelen nog steeds de dagelijkse realiteit. Mondkapjes op binnen publieke ruimten en winkels is inmiddels heel gewoon(niet gewoon natuurlijk!!!!!). We gaan niet de deur uit zonder in onze jaszak of tas gevoeld te hebben of we ons mondkapje bij ons hebben. Door de vele nieuwsberichten, verscherping van de maatregelen en nu verlenging van de lockdown, wilden de jeugdcoaches van Miero graag weten hoe de jongeren in Hoogvliet en Pernis over het vaccineren denken.

Hoogvliet/Pernis –  De jeugdcoaches hielden een poll onder 75 jongeren met de vraag of zij zich wilden laten vaccineren. Jeugdcoach Fatima (foto) schrok enorm van deze uitslag. Slechts 9 procent van de jongeren geeft aan gevaccineerd te willen worden. Wanneer Fatima de jongeren vraagt naar de beweegredenen van de jongeren, wordt er veelal verteld dat ze het niet vertrouwen. “Een van de redenen die genoemd werd is dat een vaccin in hun ogen niet zo snel gemaakt kan worden. Natuurlijk weten we op de langere termijn nog niet wat het gaat doen, maar de jongeren hebben er helemaal geen vertrouwen in.

https://www.lnnmedia.nl/corona/poll-91-van-de-jongeren-wil-zich-niet-laten-vaccineren/

Gelukkig zijn die jongeren verstandiger dan diegenen die hen een vaccin willen opdringen!

 

autocad lt

Lees ook:   Avondklok klaar?

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept