web analytics
11:11 Dubbele getallen

Corona ellende

 

Mooi stukje:

Zo was er maandagavond een huisarts in Groningen die dienst had op de enige coronapost in de hele provincie en liet weten dat er daar welgeteld niet één patiënt was binnengebracht.

De huisarts, Rutger Hempel, schreef op Twitter dat er maandagavond bij de ‘enige coronapost van Groningen’ geen enkele coronapatiënt was binnengekomen.

Simpel toch, deze huisarts constateert dat er geen patiënten zijn binnengebracht, maar dat mag niet want de media hebben gezegd dat het loeidruk is, zo druk dat binnenkort misschien wel code zwart in aantocht is.

En dus verschijnt er een uitgebreid artikel bij propagandakanon AD over de “misleidende tweet” van deze huisarts. En de man zou onrust zaaien omdat hij laat weten dat er geen patienten zijn binnengebracht. In een normale wereld zou dat fantastisch nieuws zijn, maar niet in onze zieke maatschappij. Daar is het slecht nieuw en de brenger van dit nieuws hoort op de brandstapel.

Het bericht van Hempel klopt feitelijk, maar zet mensen wel op het verkeerde been, bevestigt Blaauw. Haar telefoon stond de hele dag roodgloeiend. ,,Je bent niet de eerste die ik hier vandaag over spreek. Mensen hadden veel vragen over het bericht op Twitter. We zijn zeker niet blij met de ontstane onrust. Daar hebben we met de huisarts over gesproken.

Het Twitteraccount van Hempel is niet langer beschikbaar. Volgens Dagblad van het Noorden was het profiel doorspekt met anti-coronaberichten. Zo retweette hij gisteren nog een tweet van Baudet waarin de leider van Forum voor Democratie stelt dat lockdowns en mondkapjes niet werken. ,,Ik heb bij de sollicitatie niet zijn hele Twitter gescreend”, zegt een praktijkmanager die met Hempel samenwerkt tegen de krant.

Of
– Huisarts Rutger Hempel schreef afgelopen nacht op Twitter: “Ik heb vanavond avonddienst op de enige coronapost van de hele provincie Groningen gedaan. Er waren de hele avond nul coronapatiënten.”Lees het hele artikel bij:

Lees ook:   Hoe het komt dat de meeste mensen zombies zijn

https://niburu.co/binnenland/15895-overheden-zijn-compleet-losgeslagen

Zo ziek is men dus blijkbaar al tegenwoordig! Niks blij! Nee, die huisarts wordt onderuit gekickt. Zeer onlogisch. Ik vraag me af door wie, huisartsen hebben een behoorlijk goed IQ, dus wat zal zijn reden zijn om te gaan liegen?
”Oh ik ben huisarts geworden na jaren studie en weet je wat;  ik zeg gewoon dat er geen corona Patiënten zijn, waarbij ik mijn werk op het spel zet.”
Dat is toch niet logisch mensen, waarom zou hij dat doen!?

Hier nog een link met artikel over die huisarts:

https://www.ninefornews.nl/huisarts-doet-verslag-vanuit-enige-coronapost-groningen-er-waren-de-hele-avond-nul-coronapatienten/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button